Gość: Martinez IP: *.ip.netia.com.pl 01.02.11, 14:15 Kebab King szykuje się do otwarcia przy pętli autobusowej na nowodworach. No i dobrze niech konkurencja powstaje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: norex Re: Nowy Kebab IP: *.ardo.com.pl 01.02.11, 16:15 a co to znowu za szit? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Nowy Kebab IP: *.jmdi.pl 01.02.11, 19:50 > a co to znowu za szit? jak to co? Nie zrozumiales czegos? I po czym wnosisz ze "szit"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Nowy Kebab IP: *.jmdi.pl 01.02.11, 19:51 www.kebabking.biz/galeria,9,0.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarna77 Re: Nowy Kebab IP: *.home.aster.pl 02.02.11, 10:29 jadłam, pyszny, nie wiem, czy będzie tak samo, ale póki co polecam ten w Jabłonnej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Nowy Kebab IP: *.spray.net.pl 02.02.11, 11:59 W którym miejscu powstanie ten kebab? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Nowy Kebab IP: *.devs.futuro.pl 02.02.11, 15:37 vis a vis pętli Nowodwory. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zydel Re: Nowy Kebab IP: *.home.aster.pl 08.02.11, 23:17 wie ktoś moze kiedy otwarcie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A.l Re: Nowy Kebab IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.11, 19:42 A jezeli chodzi o prace w tym kebab king (przy petli) to wie ktos jak mozna sie skontaktowac z wlascicielem??? Odpowiedz Link Zgłoś
komalo Re: Nowy Kebab 26.03.11, 19:52 Kebab już otwarty. Byłem dzisiaj. Zjadłem zestaw standardowy - czyli kurczak na talerzu. Całkiem smaczny i w rozsądnej cenie (19zł). Wszystko jeszcze pachnie nowością. Nie jest to oczywiście restauracja wyższych lotów - ale przynajmniej kolejna alternatywa w naszej dzielnicy. Najlepiej jak każdy sam się wybierze i oceni, czy mu pasuje, czy nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: X Re: Nowy Kebab IP: *.home.aster.pl 28.03.11, 10:17 19 zł to nie jest rozsądna cena za zestaw. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Nowy Kebab IP: *.devs.futuro.pl 28.03.11, 13:57 > 19 zł to nie jest rozsądna cena za zestaw. No zdecydowanie nie. Szczegolnie z kurczkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
komalo Re: Nowy Kebab 06.04.11, 15:37 Dla jednych 19zł to rozsądna cena, dla innych nie. Dla mnie jest ok. Oczywiście mam na myśli zestaw na talerzu, nie w bułce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fryku Re: Nowy Kebab IP: *.home.aster.pl 28.03.11, 15:40 oferują dostawę do domu? macie może jakiś numer telefonu do lokalu? - na ich stronce jeszcze nie ma... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mati Re: Nowy Kebab IP: *.spray.net.pl 29.03.11, 20:25 No i teraz Pasibrzuch straci. Ale może podziała to na wszystkich jako dodatkowa motywacja aby podawać dobre kebaby itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bocks Opinia fachowca IP: *.jmdi.pl 05.04.11, 02:49 kebab king to restauracja, a nie typowy kebab, chodze tam czesto i widze ze poki co pasibrzuch nie stracil, kebab king jest dosyc drogi, 11zl za zwykly, a w pasibrzuchu mam za to samo mega czyli prawie 2x wiecej. jesli najesc sie za niska cene to pasibrzuch, jesli isc np. z dziewczyna cos zjesc to kebab king.. btw. na ulotce jest ze do 24 ale zamykaja o 23? niemniej mam nadzieje ze pasibrzuch bedzie dawac wiecej to na pewno nie straci ludzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: Nowy Kebab IP: *.just.com.pl 11.04.11, 16:44 nam z mężem nowy kebab - Kebab King średnio pasuje... po pierwsze cena - 11 zł za kebaba na cienkim cieście to dużo, biorąc pod uwagę że w środku sama surówka... gruby kosztuje tyle samo.. sosy średnie... pasibrzuch lepszy, jeżeli mamy z mężem wybrać następnym razem frytki - 8 zł... a ilość jak kot napłakał... nie polecam... a szkoda.. bo myśleliśmy że będzie smacznie. a po prostu nam nie smakowało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: berber Generalnie przyjemnie, ale ceny.... IP: *.ardo.com.pl 12.04.11, 15:14 Lokal całkiem przyjemny, podoba mi się system z numerkami(zreszta jak w Pasibruzchu), gorzej z cenami niestety... drogie dania, napoje, ciastka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mik Re: Generalnie przyjemnie, ale ceny.... IP: *.dynamic.chello.pl 12.04.11, 21:09 zgadzam sie..drogo drogo ...nie warte ceny... najlepszy kebab jest na bazarku swiatowida/mechoffera Odpowiedz Link Zgłoś
paul_ina Re: Nowy Kebab 13.04.11, 12:29 Mi smakuje, ciasto takie w stronę słodkiego, żaden tłuszcz się z mięsa nie ulewa, sórówki świeże. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iuk Re: Nowy Kebab IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.05.11, 15:22 czyli zadna rewelacja... probuja rznac mieszkancow ile sie da bo mysla ze jak na ursynowie miszkaja tylko bogacze...hehe..za kilka miesiecy beda puchy, poki co przychodza jeszcze ludzie sprawdzic i sprobowac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klik Re: Nowy Kebab IP: *.home.aster.pl 04.05.11, 18:16 > żaden tłuszcz się z mięsa nie ulewa, Może i się nie ulewa ale w 99% mięso na kebaby jest wstępnie natłuszczane a potem mrożone. Więc nawet jak się coś tam wytopi podczas obróbki to i tak zostaje tego tłuszczu kilka razy więcej niż w normalnym mięsie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iuk Re: Nowy Kebab IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.11, 09:37 a nie mówiłem, jednak trzeba uważać na to co się je.... jak nie wiecie co bary i restauracje robią by "okantować" klientów zobaczcie sobie program M. Gessler... ale to i tak będzie w wersji light..... ja na kebaba czy cos innego nie skuszę się Odpowiedz Link Zgłoś