Dodaj do ulubionych

Pomoc-dentysta

03.01.13, 12:41
WItam. Jestem przypadkiem po "traumatycznych" przejściach w gabinetach stomatologicznych, czego efektem jest nie tylko strach przed leczeniem, jak również źle wyleczone zęby. Poszukuję lekarza-stomatologa, którego oprócz fachowości cechuje anielskie podejście do pacjenta. Proszę, polećcie mi kogoś takiego..Planuję ciążę, mam duużo zębów do wyleczenia, zależy mi na czasie...Z góry dziękuję
Obserwuj wątek
    • Gość: Migracja Re: Pomoc-dentysta IP: *.t-mobile.pl 03.01.13, 12:53
      witam.
      polecam panią Stomatolog Joannę Witkowską
      Gabinet mieści się przy ul. Nowaka-Jeziorańskiego 9 lok. 4 (Praga Południe)
      telefon: 224129912
      strona www www.vitadental.waw.pl/
      • Gość: gość Re: IP: *.ip.netia.com.pl 03.01.13, 13:17
        a gdzieś na Nowodworach czy na Tarchominie??
      • Gość: Kama Re: Pomoc-dentysta IP: 80.50.135.* 03.01.13, 13:52
        Jeżeli ktoś pisze na forum Białołęki, to chyba oczywiste jest, że szuka dentysty w tych okolicach :P
        Proszę sobie znaleźć forum Pragi-Południe i tam się reklamować !
        • Gość: Migracja Re: Pomoc-dentysta IP: *.t-mobile.pl 03.01.13, 13:58
          Kama, korzystam z usług tego gabinetu od lat kilku dlatego go polecam.
          To żadna reklama.
          Obecnie mieszkam na Tarchominie, wcześniej w kilku innych miejscach, ale jak dentysta jest dobry to przecież nie będę za każdym razem szukać innego blisko domu - komunikacja w Warszawie jest dość dobrze rozwinięta.
          Pozdrawiam.
    • Gość: fif27 Re: Pomoc-dentysta IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 03.01.13, 14:20
      Nie musi być na Tarchominie, ważne by był taki...jak to ujęłam w ogłoszeniu. Mam spore problemy..Dzięki raz jeszcze za wszelkie rady
      • Gość: m.s.. Re: Pomoc-dentysta IP: *.138.168.217-rev.hti.pl 03.01.13, 16:16
        forum.gazeta.pl/forum/w,356,141246286,141246286,dentysta.html
        pisałam tutaj, prodenta przy pętli Nowodwory, też miałam tam ratowanego zęba po złym kanałowym.
        • Gość: smokdiplodok Re: Pomoc-dentysta IP: *.warszawa.vectranet.pl 03.01.13, 19:41
          Dentysta na Barei? Nie, nie i jeszcze raz nie!
          Miałam tam dokonywaną trzy lata temu ekstrakcję zęba. Koszmar, za który przyjdzie mi płacić jeszcze długo. Przed leczeniem ortodontycznym musiałam usunąć dolne i górne szóstki. Ponieważ nigdy wcześniej nie miałam usuwanych zębów, bałam się zabiegu, myślałam, że po ekstrakcji gęba będzie opuchnięta, nie poszłam więc do swojej dentystki, która przyjmuje aż w Śródmieściu, tylko właśnie na Barei, bo najbliżej domu. Wyrwana miała być pierwsza z 4 szóstek. Lekarz młodziutki. zadnego doświadczenia w rwaniu, ekstracji dokonał niczym rzeźnik. wychapał mi ząb z kawałem kości. ekstrakcja dokonana tak partacko, że w tym momencie, o ile nie odbuduję sobie kości (czekałby mnie przeszczep z brody lub uda), to w tej dziurze nie sposób osadzić ani implantu, ani mostka, ani protezy. Trzy dni po ekstrakcji dostałam krwotoku. Sytuacja była na tyle poważna, że potem - aby wyeliminować skazę krwotoczną - miesiącami jeździłam do Instytutu Hematologii i chorób krwi. Okazało się, że z krwią u mnie wszystko w porządku, tylko zabieg był tak drastyczny, że doszło do krwotoku. Całośc kosztowała mnie ładne kilkaset złotych, bo lekarz policzył za próby alergiczne, znieczulenie, za wyrwanie, dłutowanie. Kolejne szóstki rwałam już u własnej dentystki. U niej Ząb kosztował mnie 60 złotych, a każdy zabieg trwał kilkanaście minut. Leczenie ortodontyczne w pewnym stopniu naprawiło, to co zniszczył lekarz.
          Z całego serca odradzam wizytę na Barei. Tu nie Ameryka, ale gdybym mogła, to pozbawiłabym tego człowieka prawa wykonywania zawodu i wywalczyła odszkodowanie, bo sterowana regeneracja kości kosztować mnie będzie słono i jest ryzyko, że przeszczep sie nie przyjmie.
          • Gość: m.s.. Re: Pomoc-dentysta IP: *.138.168.217-rev.hti.pl 04.01.13, 09:14
            Przykro mi że miałaś takie przejścia, jak widać każdy ma inne doświadczenia. Metodą prób i błędów każdy znajdzie własnego stomatologa. Mnie dentystę polecono, nie zawiodłam się i polecam dalej, tak to już jest.
          • Gość: gość Re: IP: *.ip.netia.com.pl 04.01.13, 09:39
            na Barei, w którym miejscu? tu gdzieś przy lokalu sushi - ale tam chyba jest jakies labolatorium...nie kojarze tam dentysty....
            • Gość: smiokdiplodok Re: IP: 193.0.100.* 04.01.13, 10:32
              na ścianie bloku masz po środku laboratorium analiz, z jednej strony laboratorium Stomatologię prowadzoną właśnie przez tego feralnego dentystę, z drugiej sushi.
              • Gość: gość Re: IP: *.ip.netia.com.pl 04.01.13, 16:23
                aa już mi rozjaśniłeś, dzięki
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka