Dodaj do ulubionych

Garażówka

IP: *.30.16.196.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 12.02.14, 14:46
Witam, zapraszam na typową wyprzedaż garażową, uzbierało mi się sporo różności, mi już niepotrzebnych, komuś z pewnością się przydadzą, w sobotę 15/02 od godziny 10:00 na ul. Przyrzecze 1c.
Obserwuj wątek
    • Gość: Liliana Re: Garażówka IP: *.jmdi.pl 12.02.14, 15:06
      W Europie Zachodniej jest to bardzo popularna wyprzedaż. U nas w biednym kraju prawie wszystko wyrzuca się na śmietnik a może być przydatne za niewielką kwotę innej osobie Brawo dla Diany.
      • Gość: gość Re: Garażówka IP: *.ip.netia.com.pl 13.02.14, 09:21
        mogłaby diana wypisać co będzie na wyprzedaży....
        • Gość: diana_130 Re: Garażówka IP: *.204.21.153.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 15.02.14, 10:18
          dużo ciuchów, sprzęt agd, trochę elektroniki, buty - wszystko to, co już nie jest mi potrzebne, np. półeczka czy szafeczka rattanowa, biurko itp.
          Zapraszam :)
          • Gość: gość Re: Garażówka IP: *.ip.netia.com.pl 17.02.14, 13:32
            sorry - przegapiłem.. termin mi umknął... może innym razem
            • dutch79 Re: Garażówka 13.01.15, 11:16
              Witam,

Chciałbym zainteresować forumowiczów nowym powstałym portalem garazowki.pl Na portalu można ogłaszać termin garażówek, wyprzedaży itp. Można również wrzucać darmowe ogłoszenia sprzedaży drobnych rzeczy, które zalegają nam mieszkania, domy itp. Portal został wykonany dla osob, które organizują garażówki jak i dla potencjalnych klientów, którzy w łatwy sposób mogą znaleźć gdzie odbywa się garażówka i kiedy.

Zapraszamy do współpracy

Pozdrawiam,
              Zespół garazowki.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka