bbkk 24.09.15, 11:56 Ktoś wie kiedy wróci normalna organizacja po stronie Bielan? Grota otwarty a tu nadal biało-czerwono. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Rychu Po co? IP: *.dynamic-ww-4.vectranet.pl 24.09.15, 22:22 Zatorów tam nie bywa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bia(L)o(L)eka Re: Po co? IP: *.146.137.237.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 25.09.15, 08:43 Ta... to chyba bardzo rzadko tamtędy jezdzisz... przy okazji pozdrawiam wszystkich stojących dzisiaj rano w druga stronę. Było super - pytanie dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rychu Re: Po co? IP: *.dynamic-ww-4.vectranet.pl 29.09.15, 19:16 > Ta... to chyba bardzo rzadko tamtędy jezdzisz... Codziennie. I mega korasów nie widuję. Wystarczy nie jechać wtedy gdy wracają wszyscy. Żadna organizacja ruchu na wjeździe nie przepcha świateł na Myśliborskiej - czas to zrozumieć. Odpowiedz Link Zgłoś
bbkk Re: Po co? 30.09.15, 11:51 Czy ja gdzies pisalam ze jedno z drugim ma cos wspolnego? Mnie po prostu draznia te balustrady bialo- czerwone. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rychu Re: Po co? IP: *.dynamic-ww-4.vectranet.pl 30.09.15, 18:18 > Mnie po prostu draznia te balustrady bialo- czerwone. A to chyba zadanie dla lekarzy...? Odpowiedz Link Zgłoś
bbkk Re: Po co? 25.09.15, 10:19 No i co z tego że zatorów nie ma? Z tego powodu nie można korzystać normalnie z mostu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rychu Re: Po co? IP: *.dynamic-ww-4.vectranet.pl 29.09.15, 19:13 > Z tego powodu nie można korzystać normalnie z mostu? A nie można? Bo nie zauważyłem, żeby był niedostępny. Odpowiedz Link Zgłoś
bbkk Re: Po co? 30.09.15, 11:50 Jest dostepny, ale nie mozna z niego korzystac normalnie, czyli zgodnie z tym jak zostal zaplanowany i wykonany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rychu Re: Po co? IP: *.dynamic-ww-4.vectranet.pl 30.09.15, 18:19 > Jest dostepny, ale nie mozna z niego korzystac normalnie, czyli zgodnie z tym jak zostal > zaplanowany i wykonany. No przecież jest. Jeżdżą samochody, tramwaje i rowery - tak został zaplanowany i wykonany. Organizacja ruchu w to nie wchodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
bbkk Re: Po co? 30.09.15, 18:34 Zaplanowany wlasnie byl inaczej. Tak jak sa narysowane biale pasy na jedni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rychu Re: Po co? IP: *.dynamic-ww-4.vectranet.pl 30.09.15, 22:45 > Zaplanowany wlasnie byl inaczej. Tak jak sa narysowane biale pasy na jedni. Nic podobnego. W planach budowlanych mostu organizacji ruchu nie było. Polecam wyciągnięcie sobie tych parunastu tomów dokumentacji, przeczytanie i zakończenie korzystania z prawa do autokompromitacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bia(L)o(L)eka Re: Po co? IP: *.146.129.221.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 02.10.15, 09:27 Z Rychem nie pogadasz, ma odpowiedź na wszystko, jego "wystarczy nie jechać wtedy gdy wracają wszyscy" rozlozylo mnie na łopatki. Mnie też do szału doprowadzają te zwezenia, że już nie wspomnę o tym pasie startowym po stronie Mlocin pomiędzy 2 kierunkami jazdy, który do teraz nie wiem komu i czemu ma sluzyc. Niestety możemy sobie tylko pogadać :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rychu Re: Po co? IP: *.dynamic-ww-4.vectranet.pl 02.10.15, 20:10 > Z Rychem nie pogadasz Nie pisz andronów to pogadasz. > Mnie też do szału doprowadzają te zwezenia, Gdzie są zwężenia? 3 pasy na most wchodzą, 3 pasy są na moście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bia(L)o(L)eka Re: Po co? IP: *.146.70.166.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 19.10.15, 11:11 Pacz Pan, kontrpytanie - co się zmieniło skoro barierki zniknęły i w końcu jeździ się normalnie? Ktoś pas na moście dobudowal? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rychu Re: Po co? IP: *.dynamic-ww-4.vectranet.pl 20.10.15, 00:54 Kazałem to zdjąć, bo kuchnia by jeszcze z 50 postów się pojawiło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bia(L)o(L)eka Re: Po co? IP: *.146.70.166.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 20.10.15, 08:25 a to w takim razie oficjalne podziękowania! Jak taka moc jest to prośba też o przyspieszenie tramwaju na Winnice, bo się zanosi na prace w trybie 2 lata = 2 przystanki. Przetarg na 2 przystanki ma być do końca tego miesiąca, ale podzialaj żeby ten układ drogi na 2x2 szybciej ogarneli, 3x2 mają, więc chyba nie tak ciężko uciąć 1 pas, a skoro ma być parkingiem to już chyba w ogóle banal... Odpowiedz Link Zgłoś
tarantula01 Re: Barierki na Północnym 29.09.15, 03:26 radny.com.pl/dok3kadencja/pisma3tmp/tmp-wisl150828zjazd_zdm-ir.jpg po: radny.com.pl/dok3kadencja/pisma3tmp/tmp-wisl150815zjazd.pdf Odpowiedz Link Zgłoś
bbkk Re: Barierki na Północnym 29.09.15, 09:52 Ale pisma dotyczą zjazdu na Wisłostradę a ja piszę o wjeździe na most od strony Bielan. Odpowiedz Link Zgłoś
tarantula01 Re: Barierki na Północnym 01.10.15, 22:49 To tez jest analizowane, co z tym zrobić, a ponieważ przywrócenie pierwotnej organizacji ruchu przed mostem w stronę Białołęki nie powinno spowodować zbytnich korków na Wisłostradzie, to nie pisałem o to. Odpowiedz Link Zgłoś