Dodaj do ulubionych

Gdzie fajny manicure

19.04.09, 16:03
mozna zrobic na tarchominie ? Dziewczyny moze macie jakies
sprawdzone miejsca ?

RAZ odwiedzilam ten obok sklepu z winami niedaleko petali...z
dziwaczna nazwa i neonem...

Pani tak sie trzesly rece ze sama sie zestreswalam.
do tego stare lakiery i niezbyt mily wlasciciel..taki a'la macho z
wulgaryzmami na ustach.

nie polecam tego miejsca.

Obserwuj wątek
    • Gość: paznokiec Re: Gdzie fajny manicure IP: *.ip.netia.com.pl 20.04.09, 14:33
      wielokrotnie robiłam w dermice na mehoffera
      bardzo miło i wbrew pozorom taniej niż na bazarku przy cmielowskiej
    • Gość: marionek77 Re: Gdzie fajny manicure IP: 62.119.149.* 20.04.09, 14:45
      Napisz do mnie maila na priva na adres: mm (wytnij) @home.pl - skontaktuję Cię z
      moja żoną. Zrobi Ci manicure, tak że będziesz zadowolona :) Profesjonalnie,
      dokładnie, w miłej atmosferze i nie zedrze z Ciebie jak w salonie.
      • Gość: E. Re: Gdzie fajny manicure IP: *.acn.waw.pl 25.06.09, 14:14
        Ja jestem zaiteresowana:) mozesz podać jakies dane. Dość czesto chodze do
        salonu, a przeciez nie muszę...
        moze byc e-mail, gg lub tel
        • Gość: marionek77 Re: Gdzie fajny manicure IP: 151.183.0.* 03.10.09, 12:26
          W moim poście wyżej, jest mail.
      • hamisi Re: Gdzie fajny manicure 22.10.10, 19:44
        A Twoja żona płaci podatki?
    • Gość: emka Re: Gdzie fajny manicure IP: 195.205.147.* 06.07.09, 10:43
      polecam salon Aura - Antalla 5, tylko że kosztuje tam conieco :/
      • kasiula8019 Re: Gdzie fajny manicure 02.10.09, 21:02
        Chodzę do dziewczyny, która robi bardzo dokładnie i ładnie. Ma
        szeroki zakres bo nie tylko manicure ale i tipsy, wosk, pedicure i
        parafinę i niskie ceny. Bardzo czysto i sterylnie, że aż miło w
        dzisiejszych czasach. Przyjmuje na Białołęce ale tej bliskiej od
        trasy Toruńskiej. Przyjmuje też w weekendy.
        • Gość: szeliszela Re: Gdzie fajny manicure IP: *.chello.pl 03.10.09, 11:03
          Czy możesz podać jakieś namiary na tę dziewczynę ?
          • Gość: mik Re: Gdzie fajny manicure IP: *.chello.pl 21.10.09, 11:09
            ładny manicure robi też P.Beata w Saloniku Urody na świderskiej.
            Namiary są na stronie www.salonikurody.waw.pl
        • Gość: szeliszela Re: Gdzie fajny manicure IP: *.chello.pl 21.10.09, 14:11
          Do "kasiula8019" rozumiem , ze to w domu u kogoś ? Czy salon ?. Bardzo mi
          zależy , abym mogła umawiać się póżnym wieczorem lub w weekendy. Tylko wtedy
          dysponuję wolnym czasem . Podasz jakieś namiary ?
          • Gość: tarchominianka Re: Gdzie fajny manicure IP: *.r.kbt.pl 04.11.09, 21:41
            ja chodze od wielu lat do salonu Jean D'Arcel do p.Ewy. obecnie na
            ul. Ceramicznej 14, wczesniej byli na Kowalczyka. mozna sie umowic
            na telefon.
    • Gość: gość portalu Re: Gdzie fajny manicure IP: *.171.76.50.static.crowley.pl 06.11.09, 11:19
      Wiele salonów proponuje teraz elastyczne godziny, wieczorem, weekend, pytajcie
      czy można w innych godzinach niż napisane jest na jakiejś wizytówce. wtedy
      wiadomo że klient jest cenny warto w taki sposób znaleźć swoje miejsce. Ja
      chadzam w jedno sprawdzone miejsce od lat.
    • Gość: Aga Re: Gdzie fajny manicure IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.09, 19:35
      Ja polecam panią Ingę w salonie fryzjerskim na Aluzyjnej 25E lok 108 - koło
      Bistro (wejście na teren osiedla, pierwsza klatka). Jest to manicurzystka nie
      tylko z pasją ale i odpowiednią wiedzą. Dba o higienę, ma odpowiednie narzędzia
      do sterylizacji. Robi ładne paznokcie a nie jakieś kulfony, nie masakruje skórek
      ani płytki. Jest w miarę elastyczna, ale z tego co wiem to chyba nie dojeżdża do
      domu. Niektóre jej prace można zobaczyć na stronie www.pazurki.waw.pl
      • Gość: joanikoz Re: Gdzie fajny manicure IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.09, 19:38
        Ja również mogę z czystą odpowiedzialnością polecić Panią Ingę, robi mi
        paznokcie już od roku i nigdy nie wyszłam niezadowolona. Dziewczyna ma naprawdę
        talent, jest dokładna, nadaje paznokciom piękny kształt, do tego robi cudne
        zdobnictwo i wręcz mistrzowsko mój ulubiony frencz :)
        • asik-paznokcie Re: Gdzie fajny manicure 27.11.09, 08:39
          Witam
          Jestem dyplomowana stylistką paznokci z ponad 8 letnim doświadczeniem.
          Proponuję przedłużanie paznokci na tipsie lub szablonie metodą akrylową lub
          żelową.utwardzanie naturalnej płytki oraz rekonstrukcję paznokci
          obgryzionych-rewelacyjne efekty!!!French klasyczny,kolorowy...Wtapianie
          wszelkich ozdób...zdobienia kolorowym żelem i akrylem...Zdobienia na co dzień i
          okazjonalne!

Cena Przedłużenia Paznokci wynosi 80-100 zł.

Wykonuję również zabiegi Manicure i Pedicure.
          Koszt kompletu to tylko 70 zł!
          Nie idę na łatwiznę i nie używam "przeżytku"jakim jest "omega"-skrobak z
          żyletką...brrr..Używam do tego celu profesjonalnych tarek i frezarki.
          Zabieg jest bezbolesny i co tu mówić przynosi rewelacyjne efekty:)

Do każdej klientki podchodzę indywidualnie i jeszcze nie zdarzyło się by któraś
          z nich była niezadowolona.
          Na Przedłużone Paznokcie udzielam 7-dniowej gwarancji.

W związku z duża ilością klientek dysponuje wolnymi terminami:
          Listopad
          28 od godz 17
          29 od godz 14
          Grudzień
          4 od godz 9 do 14
          5 od godz 16
          6 od godz 11
          7 od godz 13

W wyjątkowych sytuacjach istnieje szansa na umówienie się w innym terminie.
          Proszę pytać.

Tylko teraz ---SUPER OFERTA---
          Umów się na przedłużenie paznokci wraz z mamą,ciocią ,przyjaciółką... a
          Najbardziej wymyślnie zdobione PAZNOKCIE wykonam Wam za 150 zł!!!

Przy Przedłużaniu Twoich Paznokci Wykonam Profesjonalny Manicure Twojej Bliskiej
          Osobie za 10 zł!(oferta dotyczy również manicure męskiego:))

RABATY dla stałych klientek.

Kontakt telefoniczny 660-610-048(kiedy nie odbieram proszę o sms.oddzwonię)
          lub zapytanie na @

POZDRAWIAM i ZAPRASZAM.Asia:)
    • Gość: janna Re: Gdzie fajny manicure IP: 195.187.93.* 01.12.09, 10:04
      a ja chodze od dłuższego czasudo P. Beaty na Swiderska do Saloniku
      Urody. Bardzo profesjonalne podejscie. Polecam
    • Gość: ola Re: Gdzie fajny manicure IP: *.chello.pl 29.12.09, 19:58
      Ja byłam przed świętami na Picassa 1 w Mona Beauty. Wejście od tyłu budynku.
      Znalazłam ulotkę na klatce i zaryzykowałam. I szczerze powiem ,że byłam
      zadowolona. Ja akurat preferuję skromny subtelny manicure. I taki mi zrobiła.
      Nawet sobie pozwoliłam zrobić wzorek na 2 paznokciach. Wyszło super. Aha i ceny
      o 30% niższe niż u mojej stałej manicurzystki, która jeszcze nie raczyła mnie
      przyjąć przed świętami. I jeszcze chyba dostałam 10% rabatu. I taką wizytówkę,
      ale nie mogę jej znaleźć w tej chwili, na której jest napisane, że dla stałych
      klientów chyba co siódmy zabieg gratis. I tam coś mi kobitka nagryzmoliła, że
      już jeden mam zaliczony. Pójdę tam jeszcze w najbliższym czasie na depilację.I z
      tego co rozmawiałam można się z nią umawiać w dogodnych dla siebie dziwnych
      godzinach. Mam tę ulotkę i jej numer telefonu, ale nie wiem czy można tak sobie
      wypisywać.
      • Gość: Maria Re: Gdzie fajny manicure IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.10, 19:27
        Ja polecam chyba jedno z najbardziej profesjonalnych miejsc w okolicy białołęki i marek
        Artderma medical spa na KOsciuszki w Markach - tak naprawde jest to przedluzenie ulicy Lewandów. nad bankiem BZWBK.
        super fajne miejsce i wcale nie jest drogie.
        maria.
        • Gość: Hmm Re: Gdzie fajny manicure IP: 195.85.249.* 20.10.10, 17:14
          Marki to nie białołęka...raczej
          • Gość: asik Re: Gdzie fajny manicure IP: 195.94.193.* 22.10.10, 10:36
            a gdzie (Białołęka oczywiście)-może wiecie- robią maniciure japoński i za ile?
            • Gość: maria Re: Gdzie fajny manicure IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.10, 20:23
              no rejczel jednak nie, masz racje ! ale jednak bardzo blisko, szczególnie jak sie mieszka na Derby to chyba z 4 min samochodem. wiec mi jest blizej niz do centrum bialołeki - gdzie jade dużo dłużej.

• 2agnieszka_k Re: Gdzie fajny manicure 12.01.11, 12:48
      Ja zapraszam do naszej szkoły stylizacji paznkci na darmowy manicure i pedicure ( razem z masażem dłoni i stóp, parafiną i malowaniem - bezpłatnie. kursantki wykonuja manicure i pedicure w ramach szkoleń

-
      Kursy i szkolenia kosmetyczne stylizacji paznokci NEW NAILS,
      ul. Grzybowska 2/1, 00-131 Warszawa tel. 22 7112507,
      kurs wizażu , kursy tipsy, kursy depilacji Warszawa, kursy zagęszczania rzęs
      • Gość: Kasia Re: Gdzie fajny manicure IP: *.static.ip.netia.com.pl 24.06.18, 00:25
        Byłabym zainteresowana
    • Gość: Andziaa0 Re: Gdzie fajny manicure IP: *.play-internet.pl 06.11.11, 11:40
      ja robię sobie pazurki u pani Magdy w Denique w CH Targówek, miód malina:)
    • bezpieczny.mani.pedi Re: Gdzie fajny manicure 28.11.15, 08:08
      Takich salonów (nawet z "górnej półki"), które realnie stosują się do restrykcyjnych zasad higieny jest jak na lekarstwo. Pracując w kilku salonach próbowałam się przemóc i dostosować do tamtejszych zasad (czyli brak zasad sanitarnych) i po krótkim czasie rezygnowałam, gdyż takie świadczenie usług nie idzie w parze z moim sumieniem. A dodatkowo naciąganie klientek na usługi, których wcale nie potrzebują np. kontynuacja paznokci hybrydowych kiedy naturalny paznokieć woła o pomstę do nieba, gdyż jest tak zniszczony. Dlatego postanowiłam pracować na własny rachunek, mobilnie i oferować usługi mani pedi w sposób bezpieczny. Dlaczego bezpieczny? Pracuję z produktem balbcare, czyli wszystkie usługi w standardzie mają ekstra bonus jakim jest SPA(można po nim malować paznokcie). Jest on zapakowany w atmosferze chronionej w sterylnym, jednorazowym opakowaniu. Narzędzia są sterylizowane w autoklawie klasy B przez firmę zewnętrzną. Pozostałe przybory jak pilniki, bloki, patyczki, tarki czy ręczniki są jednokrotnego użytku i po zakończonym zabiegu są niszczone i wyrzucane albo wręczane klientce. Dodatkowo używam rękawiczek jednorazowych przy każdym zabiegu. Poza tym nie zacinam przy wycinaniu skórek i nie ma zbędnego pośpiechu jak w salonie (taśmociąg)
      Niepojętym jest dla mnie jak niska jest świadomość wśród ludzi, iż decydują się na takie czy inne zabiegi, nie patrząc na reżim sanitarny. Chęć posiadania ślicznych różowiutkich pazurków z naćkanymi cyrkoniami przesłania zdrowy rozsądek, co może mieć poważne konsekwencje zdrowotne nawet do końca ich życia.
      Ale jak długo będzie popyt na taki standard usług tak długo gabinety będą omijać szerokim łukiem higienę. Na nic sanepidowskie kontrole i kary. Jeżeli tego rynek nie wymusi to tak już będzie.
      Tak więc drogie Panie domagajcie się "bezpiecznego" poziomu obsługi i nie narażajcie swojego zdrowia tylko dlatego, że ktoś chce zaoszczędzić i pozbawiony jest kręgosłupa moralnego. Dla pięknych paznokci przez tydzień, dwa nie warto!
    • Gość: Gość Re: Gdzie fajny manicure IP: *.jmdi.pl 23.02.17, 20:18
      Polecam Manilaq na białołęce. Właścicielka dojeżdża do domu. Sama u niej robię regularnie. Znajdziesz w googlach. Pozdrawiam
    • Gość: gośćBiałołecki Re: Gdzie fajny manicure IP: *.146.39.0.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 26.01.18, 21:50
      a ja tylko w Violet Beauty przy Modlińskiej 115 ;)
    • magda_w_28 Re: Gdzie fajny manicure 24.07.18, 22:50
      Według mnie najlepiej robi paznokcie p. Ola w salonie na Aluzyjnej (Gabinet Kosmetyczny Magnolia). Szybko, dokładnie i ceny są bardzo konkurencyjne. Korzystałam też z zabiegów na twarz w tym salonie i również polecam.
    • pannamarianna27 Re: Gdzie fajny manicure 28.10.19, 10:02
      Jak Tarchomin to tylko Berja na Myśliborska 114 polecam pełen profesjonalizm :) www.berjamedicalspa.pl/
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka