Dodaj do ulubionych

Logopeda na Białołęce- pilne

28.04.09, 08:23
Witam
poszukuję logopedy dla synka najchętniej na Białołęce, czy może ktoś mi
polecić logopedę. Dzięki z góry
Obserwuj wątek
    • kanna Re: Logopeda na Białołęce- pilne 28.04.09, 10:33
      Chodziłam z synkiem - seplenienie międzyzebowe - do poradni
      psychologiczno-pedagogicznej na Marywilskiej. Bezpłatnie, jestem
      zadowolona.

pozd :) Ania
      • Gość: justa jovik Re: Logopeda na Białołęce- pilne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.09, 16:50
        Ja bylam dwa razy prywatnie w poradni na Konwaliowej i jestem
        zadowolona.Pierwsza wizyta 90 zl,nastepne juz sa za 60 zł.
    • Gość: mama Re: Logopeda na Białołęce- pilne IP: *.chello.pl 30.04.09, 13:31
      3 lata temu chodziłam do medycyny rodzinnej na myśliborskiej były tam dwie
      Panie doktor
      jedna z nich polecona w recepcji była na prawdę rewelacyjna!!! świetnie
      przygotowana do zajęć, mnóstwo zabawnych rekwizytów, ja miód czy ryż dmuchany :)
      pierwsza wizyta kosztowała chyba 80 zł, potem 40 lub 50
      szczegóły moge podać na priv.
    • anna.nartowicz Re: Logopeda na Białołęce- pilne 08.04.10, 12:09
      Dzień dobry. Jestem logopedą, prowadzę konsultacje oraz terapie
      logopedyczne (ćwiczenia podnoszące sprawność językową dzieci i
      dorosłych, profilaktyka: kształtowanie prawidłowej mowy,
      doskonalenie sprawności oddechowej, głosowej i dykcyjnej,
      usprawnianie narządów mowy), usuwanie wad wymowy i zaburzeń głosu
      spowodowanych uszkodzeniami różnego pochodzenia.
      Mogę również dojechać do pacjenta. Nr tel.: 512 135 969
      • Gość: gOŚĆ Re: Logopeda na Białołęce- pilne IP: 217.153.187.* 08.04.10, 12:32
        lOGOPEDA W MEDYCYNIE RODZINNEJ - ZDECYDOWANIE POLECAM !!!!!
        • Gość: mycha Re: Logopeda na Białołęce- pilne IP: *.hsd1.ca.comcast.net 16.05.10, 04:11
          EduPoint z czystym sumieniem p. Edyta.
          • Gość: Ewa Re: Logopeda na Białołęce- pilne IP: *.aster.pl 22.06.10, 15:27
            My chodziliśmy do P. Edyty w EduPoint, a teraz do P. Ani. wiem, że nadal obie
            tam przyjmują. Ja jestem bardzo zadowolona.

• Gość: kurka Re: Logopeda na Białołęce- pilne IP: *.chello.pl 25.09.10, 11:27
              z tego co mi wiadomo to juz p. Edyta nie przyjmuje z Edupoint szkoda bo to naprawdę świetna logopedka i ma podejście do dzieci.
          • Gość: karola Re: Logopeda na Białołęce- pilne IP: *.chello.pl 25.09.10, 11:30
            Witam czy ktoś wie gdzie przyjmuje teraz p. Edyta z EduPoint ? szukam namiaru bo wiem , że jest świetna.
            • Gość: elinka Re: Logopeda na Białołęce- pilne IP: *.warszawa.vectranet.pl 14.11.10, 19:02
              witam. weszłam ostatnio na stronę edupoint i ku mojemu zaskoczeniu jest duzo nowych rzeczy. m.in. sklep internetowy. szkoda tylko ze rzeczy ze sklepu nie są wykorzystywane w terapii.chodzilam ze swoim dzieckiem do p.Edyty i z tego co zauważyłam pomoce do zajęc przywoziła ze sobą. Niewiele z pomocy jest wykorzystywane na bieżąco. szkoda bo fajne miejsce tylko pomocy do zajec jest za mało
      • rybcia.rybcia Re: Logopeda na Białołęce- pilne 09.06.13, 09:51
        Chciałabym polecić Panią Marlenę z firmy Logos, jeżdżę do niej z Bielan z dzieckiem. Ma dobre podejście do dzieci a przede wszystkim widzę postępy. Polecam tylko osobom którym zależy na widocznej poprawie gdyż Pani Marlena naciska i wymaga ćwiczenia z dzieckiem w domu. Polecam wszystkim.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka