25.06.17, 20:48
witam
bylismy z córka u dr kuzanskiego i zaproponował nam jakiś zabieg w znieczuleniu ogólnym niepamiętam jak się nazywa(jutro będę z nim rozmawiała). doktor powiedział że jeśli by dobrze poszlo to z tej najbardziej przerośnietej czesci blizny zostałaby kreska tylko wiadomo po operacji trzeba bybyło ubranko uciskowe i dbać o to a potem zabieg laserem. Córka ma prawie 4 lata, mąż mówi żeby to zostawić ale ja niechcę z drugiej strony boję się... Czy robiliście swoim dzieciakom jakieś zabiegi tak po dwoch - trzech latach od poparzenia? Pan doktor powiedział że nie ma bata zeby ta blizna jej znikneła... całości też jej nie wytnie (tylko wystający wałek)reszta w tech chwili jest biała i to pewnie zostanie .
Obserwuj wątek
    • bart1k23 Re: zabieg 26.06.17, 08:39
      A można wiedzieć jakie było u państwa poparzenie?
      • edytka840 Re: zabieg 26.06.17, 10:26
        II B przedramie długość 7cm w czym wueksza polowa to taki Walek wystający w tej chwili a reszta jasna pomarszczona skora
        • oluskakp Re: zabieg 26.06.17, 13:01
          Mój syn miał teraz robiony zabieg w znieczuleniu ogólnym laserem frakcyjnym CO2.
          • edytka840 Re: zabieg 26.06.17, 15:05
            Tez czekają nas zabiegi laserem w znieczuleniu ogólnym ale to dopiero po tym wycięciu tej blizny. Jak syn zniosl to? Niewiem co mam robic z jednej strony chce spróbować niechce malej tak zostawić a z drugiej strony boje się usypiania i ze znów powstanie przerost😞
            • kamawoj Re: zabieg 26.06.17, 15:09
              Lecze synka od dwoch lat u dr.Kuzanskiego po rozległym oparzeniu, mielismy juz kilka zabiegów, laser rubinowy, frajcyjny, ostrzyk kwasem hialuronowym, wszystko pod narkoza. Efekty leczenia sa rewelacyjne. Gdybym miala podjac jeszcze raz decyzje o takim leczeniu, zrobilabym to bez chwili namysłu.
              • edytka840 Re: zabieg 26.06.17, 15:18
                Ile synek teraz ma?i jak znosi te zabiegi?moja 4lata skończy w listopadzie.
                • kamawoj Re: zabieg 26.06.17, 15:20
                  Moj synek skonczy we wrzesniu 4-lata, wszystkie zabiegi znosił bardzo dobrze, jedynie po narkozie byl marudzacy, a mial ich okolo 6.
                  • edytka840 Re: zabieg 26.06.17, 15:55
                    Dzieki awy z lodzi jesteście?
              • gracjanna70 Re: zabieg 23.07.17, 13:25
                Witam
                Czy mogę prosić o adres dr Kuzanskiego

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka