anna19784 14.02.10, 16:07 Czy ktoś z Was widział żeby zwalali śnieg z dachów? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
necia27 Re: ODŚNIEŻANIE DACHÓW 14.02.10, 17:28 Nie widziałam Ale żauważyłam że na każdym balkonowym daszku i na dachu jest baardzo dużo śniegu. Odpowiedz Link
anna19784 Re: ODŚNIEŻANIE DACHÓW 14.02.10, 17:40 O właśnie Aneciu i boje się że za chwile mi się ten daszek zawali .... Wydaje mi się , że powinni cos z tym zrobić . Jutro zadzwonie , zobaczymy co mi powiedzą Odpowiedz Link
necia27 Re: ODŚNIEŻANIE DACHÓW 14.02.10, 17:50 No zobaczymy co powiedzą.Oby nie kazali ci samej to odśnieżać Z nimi wszystko mozliwe Ale to fakt że wszędzie coś tam widać że dachy są odśnieżane a u nas nic Odpowiedz Link
sas101 Ludzie, dajcie spokój 15.02.10, 09:35 To nie jest blaszana hala, to budynki które maja konstrukcję z żelbetonu. Owszem jak mieszkańcy poproszą to firma sprzątająca zapewne wezwie alpinistów którzy wystawia sowity rachunek. Tylko prosze nie płakać jak zaliczka czynszowa wyniesie w tym roku 13 czy 15 zł. za metr kwadratowy. Za `odśnieżanie firma sprzątająca wystawi w tym roku SOWITY RACHUNEK. Jak myslicie kto go zapłaci????? Odpowiem, My w czynszu. Dlatego prośba, nie dokładajcie kolejnej złotówki z metra miesięcznie z powodu daszków nad balkonami. P.S. Ja mieszkam na tzecim, tez mam daszek i wcale sie nie przejmuję. Odpowiedz Link