elektrono Re: miejsce parkingowe 03.03.11, 18:54 Droga(i) Eurodial,Będziesz mieć problem z wynajęciem tego miejsca,bowiem zarządca z JWC kilka tygodni temu "wymyśliła",że mieszkańcy,którzy mają po kilka samochodów mogą parkować na miejscach dla gości.Tak twierdzą mieszkańcy korzystający z tych miejsc,a ochrona potwierdza ten fakt,tak,że teraz" wolna amerykana" dzięki zarządcy z JWC.Współczuję naszym Gościom. Pozdrawiam. Odpowiedz Link
jac3k27 Re: miejsce parkingowe 03.03.11, 21:49 Sugerujesz, że sąsiad chciał zarabiać na miejscu parkingowym dla gości? Odpowiedz Link
rypioze Re: miejsce parkingowe 04.03.11, 08:47 Może zadzwonić do shifo76,że jest okazja? Odpowiedz Link
shifo76 Re: miejsce parkingowe 04.03.11, 21:24 Widzę, że nie jesteś na bieżąco. Po pierwsze zmieniłem samochód ( bo poprzedni raził was w oczy ), po drugie od ponad miesiąca mam dwa miejsca parkingowe. PS. Proponuję pilnować swojej dupy. Odpowiedz Link
szymoneux Re: miejsce parkingowe 09.04.11, 03:15 OOO to to,jestem Za,ja też mam czasami (aż) cztery samochody i też jestem za tym,żeby ludzie starali się patrzec,na to,co sami robią,a nie,w ramach NUDY rozpisywac się na forum Odpowiedz Link