lewaszki 25.03.12, 19:04 Czy ktoś wie co się stało ze szlabanem wyjazdowym z osiedla? Wczoraj wieczorem jeszcze był a dziś rano wyjazd świecił pustkami. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
liberalnyantyliberal Re: Szlaban 25.03.12, 21:39 Pewnie znów jakiś debil spod Lublina (albo innego Wyszkowa) parkujacy "na lewo" postanowił wyjechać za kimś i nie zauważył, że szlaban się opuszcza... A może to Juzef...? Odpowiedz Link
qucyk Re: Szlaban 25.03.12, 22:41 liberał widzę szuka jak zwykle zwady. Jak zwykle musi obrażać. Rzeczowo nie potrafi odpowiedzieć. Tylko oczywiście komuś musi dowalić. Tak trudno napisać: "wydaje mi się, że to mógł być ten Pan z ....... . Pewnie nie zauważył, że szlaban się opuszcza automatycznie." Po ch.... wywoływać wojny. Mało masz tego w domu? Brakuje CI tego? Dawaj na osobny wątek i podyskutujemy jak mało CI wrażeń w życiu. Zepniemy się ostro to może poczujesz ulgę i Ci przejdzie. Popyskujemy na siebie. Ja pociągnę kilka browarów to lekko mi przyjdzie. Do tego powyzywamy się. Możemy się umówić raz na tydzień takiej pyskówki - rozładujesz się? Ew, idz popracuj społecznie na osiedlu łopatą czy czymś to głupie pomysły Ci przejdą. Zachowujesz się jak te stare dewoty czy nudzące się panieny z dzieckiem. Nie ma własnych problemów to szuka wrażeń po kątach. Tylko u nich to nuda i syndrom nie czyszczonego komina. U Ciebie też komin zardzewiał? Wejdz na jakiś portal kochających inaczej to jak jesteś ładny z facjaty, to pewnie Ci go za frajer udrożnią Jak to ludzie mają mało zmartwień Szkoda że ja tak nie mam. Odpowiedz Link
ten1marek Re: Szlaban 28.03.12, 19:14 Ciekawe czy komuś nie brakuje samochodu... bo najprosciej pożyczonym wyjechać przez bramę. Ale jeżeli ktoś sie rozpedzil i przyrysowal swojego to jeszcze za szlaban zapłacić... mała skucha Odpowiedz Link