s_agniesia 07.08.13, 11:31 Witam, czy ktoś na osiedlu zbiera nakrętki? Chętnie oddam, bo zbierałam dla koleżanki, ale się przeprowadziła daleko. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sweterekwserek Re: Nakrętki 07.08.13, 14:33 Jakiś czas temu w barze u Tomka widziałam przy drzwiach kartonik na nakrętki. Gdyby Pani nie znalazła chętnego to można tam zanieść Pozdrawiam Odpowiedz Link
mniszka.victoria Re: Nakrętki 10.08.13, 16:54 Witam. Kolega z pracy zbiera dla dziecka z swojej rodziny. Bardzo chętnie przekazałabym te nakrętki. Jak możemy się umówić ? Odpowiedz Link
s_agniesia Re: Nakrętki 22.08.13, 18:43 Dopiero zauważyłam odpowiedź i niestety już oddałam, ale nadal zbieram więc co i raz mogę oddawać. Mieszka Pani na osiedlu? Odpowiedz Link
obserwatorvictoria Re: Nakrętki 18.09.14, 00:03 ja również zbieram dla koleżanki, więc jak Pani ma ochotę również przyjmę, mają ich z roku na rok coraz więcej, więc myślę że się uda wymienić na wózek u mnie w pracy zbiera się zawieszki od herbaty Lipton i też przyjmę z miłą chęcią Odpowiedz Link