tukituk 24.03.07, 15:06 Trzeba jesc dziennie aby schudnac? Jem ok. 1000 a tyje kilogram na miesiac:( i ciagle glodny jestem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zizzzy Re: Ile kalorii 24.03.07, 16:30 zalezy co jesz. bo jesli 5 paczkow, po 200 kcal kazdy, to chyba sie nie da schudnac Odpowiedz Link Zgłoś
linn_linn Re: Ile kalorii 24.03.07, 17:36 To raczej sprawa wolnego metabolizmu niz tego co sie je. Odpowiedz Link Zgłoś
tukituk Re: Ile kalorii 26.03.07, 18:52 Tak mniej wiecej moj dniowy jadlospis sklada sie z kilku kanapek, musli i duzej ilosci napojow niegazowanych i nieslodkich. Do tego od czasu do czasu przegryze jakis batonik ze sprasowanego musli i pijam Red Bulla. Obiadow nie jadam w ogole. Odpowiedz Link Zgłoś
linn_linn Re: Ile kalorii 27.03.07, 09:11 A co to za napoje niegazowane i nieslodkie? O red bullu nie wspomne. Zacznij od uporzadkowania jadlospisu tzn, od wprowadzenia w zycie zasad prawidlowego i zdorwego jedzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
tukituk Re: Ile kalorii 27.03.07, 19:18 woda glownie filtrowana, czasami o smaku owocow, zielona herbata. Nie jadam miesa prawie (no powiedz, ze pare plasterkow wedliny na kanapce raz na tydzien to jest duzo). Nie jadam tlustych potraw, bo obiadow nie jadam Nie jadam prawie slodyczy - poza batonikami z musli, no i Red Bullem Glownie chleb, przetwory mleczne, warzywa typu surowe marchewki albo kalafior. Moze ten metabolizm rzeczywiscie jest za wolny? Mozna go jakos przyspieszyc? Odpowiedz Link Zgłoś
linn_linn Re: Ile kalorii 27.03.07, 19:29 Najlepiej przez zwiekszona aktywnosc fizyczna. Polecam cwiczenia aerobowe na silowni / sprawdzone /. Odpowiedz Link Zgłoś
uspiona Re: Ile kalorii 27.03.07, 23:44 Laska, ty w ogole nie masz pojecia o odchudzaniu a zabierasz sie za nie Jak mozna zrec glownie chleb, unikac miesa i pic jakies syfy niegazowane Przede wszystkim- bilako (czyli ryby, jaja, nabial, drob, chude mieso, warzywa straczkowe, soja) WARZYWA- duzo warzyw, na parze, surowe Owoce- jablka, cytrusy TLUSZC - musi byc, bez niego ani rusz, witaminy musza sie przyswoic, gospodarka hormonalna tez musi byc bezpieczna, min 2 lyzki dzienie, ale tylko oliwa z oliwek, winogron, sezamu, wiesiolka itp Orzechy, pestki, co kilka dni Min 40 min sportu dziennie 2-3 l wody niegazowanej, zielona, czerwona herbata nie red bulle i inne syfy ! Odpowiedz Link Zgłoś
uspiona Re: Ile kalorii 27.03.07, 23:46 Pozniej mysl o chlebie, tylko ciemny i bez chemii, na sniadanie, wegle najlepiej jesc rano, a kolacja powinna byc bialkowa Ciemny ryz, grube kasze, ziarna Odpowiedz Link Zgłoś
tukituk Re: Ile kalorii 28.03.07, 18:53 Mieszanki orzechowe jadam dosc czesto. Z tluszczow uzywam masla. Aktywnosc fizyczna raczej odpada ze wzgledu na to, ze moge stracic przytomnosc a bezposrednio po krotkim wysilku fizycznym mam mdlosci albo wymiotuje, jezeli jadlem cos niedawno. Stad zdecydowalem sie na ograniczenie pozywienia, ale to dziala w odwrotna strone! Od pol roku takiego bylejakiego zarcia przytylem 6 kilo. Odpowiedz Link Zgłoś
linn_linn Re: Ile kalorii 28.03.07, 19:33 Niestety ograniczanie kalorii powoduje taki skutki: albo sie tyje / w najlepszym wypadku nie chudnie /, albo trzeba wciaz zmniejszac kalorie. Nie tedy, niestety, droga. Odpowiedz Link Zgłoś
paddinktun Re: Ile kalorii 28.03.07, 20:44 tukituk napisał: > Aktywnosc fizyczna raczej odpada ze wzgledu na to, ze moge stracic przytomnosc > a bezposrednio po krotkim wysilku fizycznym mam mdlosci albo wymiotujebezposrednio po krotkim wysilku fizycznym mam mdlosci albo wymiotuje, jezeli jadlem cos niedawno. Stad zdecydowalem sie na ograniczenie pozywienia. To sie nazywa ekserymentowanie na wlasnym organizmie. Masz powazne objawy chorobowe! Nie wiem czego, ale napewno lekarstwem nie jest "ograniczanie pozywienia". Odpowiedz Link Zgłoś
tukituk Re: Ile kalorii 30.03.07, 15:05 Jem-tyje, nie jem-tyje... Breatharianizm mi pozostal. Odpowiedz Link Zgłoś