wysoki_adam 15.02.04, 12:06 Wybieram się w maju w taką podróż samochodem. Szukam towarzyszy podrózy, wiek nieistotny, ale młodych duchem ! Jestem umówiony w Kijowie 20 maja, więc wyjechać powinienem 18. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kamilla Re: Kijów - Odessa - Krym IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.04, 16:13 Cześć! Ale szkoda, że dopiero dzisiaj przeczytałam twoją wiadomość. Taka wyprawa o jakiej piszesz, to marzenie mojego męża - właściwie sami zastanawialiśmy się od jakiegoś czasu właśnie nad wyjazdem w tamte rejony w nadchodzące wakacje. Niestety w maju (23) lecimy na 2 tygodnie na Kretę, więc nie możemy skorzystać z twojej propozycji w tym terminie. Bardzo by nam jednak zależało na relacji z wyprawy i moze jakichś wskazówkach technicznych jak podobną wyprawę zorganizować - bedziemy bardzo wdzięczni!!! Odezwij się na forum. Pozdrawiamy, Kamilla i Mariusz Odpowiedz Link
wloczy_kij_87 Re: Kijów - Odessa - Krym 23.02.04, 16:44 ja byłbym zainteresowany taką trasa. moglbys podac koszt, czas wyprawy, i to co uwazasz za istotne ?? mikigospodarek@poczta.onet.pl Odpowiedz Link
wysoki_adam Re: Kijów - Odessa - Krym 23.02.04, 19:05 Trasa jest w tytule wątku, czas około 2 tygodni. Kosztów nie liczyłem, ale na Ukrainie jest trochę taniej niż w Polsce. Odpowiedz Link
wloczy_kij_87 Re: Kijów - Odessa - Krym 24.02.04, 07:58 to ja nadal musze poczekac, bo bez szacunkowego kosztorysu ciezko mi podjac decyzje. bo wiem sporo o Ukrainie i ostatnio czytałem troche o niej i wiem ze np. chleb kosztuje około 0,75 gr, woda mineralna tez. ale np. jak widzisz koszty paliwa ?? jak chcesz spać ?? ja raczej nie dysponuje wyskoim budżetem i jak gdzies jade to zawsze po jak najmniejszych kosztach. wic jakbys móg to oszacuj taki "pi razy oko" ile to wyniesie. dziekuje i czekam na odp. miłosnik lasu, zakochany w spiewie ptaków... Odpowiedz Link
wysoki_adam Re: Kijów - Odessa - Krym 24.02.04, 20:51 Cześć, wysłałem Ci list na priv.(Onet). Odpowiedz Link
ryszardtom Re: Kijów - Odessa - Krym 28.02.04, 00:45 i pamietaj o mnie także. Wybieram sie w wakacje i każda informacja będzie dla mnie bezcenna. Plisss. Napisz do mnie jak było, jakie ceny co jest warte do oglądnięcia, gdzie spałeś itd. ...wdzięczny: Odpowiedz Link
wysoki_adam Re: Kijów - Odessa - Krym 28.02.04, 18:25 Poczytaj troche na tym forum w starych postach, jest tu mnóstwo informacji, jeśli chciałbyś jeszcze coś konkretnego wiedzieć, to pytaj. Na Ukrainie byłem kilkanaście razy, ostatnio miesiąc temu, w styczniu. Odpowiedz Link