Dodaj do ulubionych

Furteventura

10.01.11, 11:42
Cześć, wymarzyła mi się podróż na jedną z Wysp Kanaryjskich , konkretnie na Furteventurę bo tam plaże piaszczyste i fajna pogoda,tylko nie mam z kim jechać...: (.Może ktoś chciałby jechac ze mną?Jesli chodzi o termin to jestem dosyc elastyczna, może być np.koniec stycznia lub przełom stycznia i lutego albo pierwsza połowa lutego , w sumie do uzgodnienia.Aha najchętniej wylot z Berlina bo z tego co się orientuje wycieczki od niemieckich touroperatorów sa duzo tańsze.Ja: kobieta 34 lata, nie palę.
Obserwuj wątek
    • rad-ek34 Re: Furteventura 11.01.11, 10:26
      Cześć
      Chętnie z Tobą polecę jednak myślę o Teneryfie... wylot z Berlina mi pasuje bo jestem z dolnośląskiego... urlop mogę rozpocząć w dowolnym dniach między 21/30.03 więc na taki termin będę szukał wylotu:) Planuję być 2 tygodnie na wyspie ...lubię słońce, wodę i chcę wejść na Teide;)...nie palę:)
      Jeśli czas i miejsce będzie Ci odpowiadać to daj znać.
      Może jest więcej chętnych w tym terminie? im więcej osób tym weselej:) Proszę pisać.
      Pozdrawiam :)
    • juja77 Re: Furteventura 29.01.11, 20:25
      tez mysle o tym kierunku ale w innym terminie , bardziej czerwiec-sierpien. mam tez sam problem nie chce doplacac do 1 . JA - kobieta 34 , nie pale

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka