esmila 10.02.11, 21:26 Szukam koleżanki 50 + z Poznania i okolic na wspólny wyjazd do Hiszpanii na przełomie marca i kwietnia. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magino53 Re: Andalucja dla seniorów 13.02.11, 21:36 Witaj też o takim wyjezdzie myślę ale chyba na jesieni, gdyż w proponowanym przez Ciebie terminie muszę być na miejscu a pod koniec kwietnia wyjeżdzam z mężem do Toskani. jeśli jesteś zainteresowano może pozniejszym kontaktem to proszę napisz na magino53@gazeta.pl esmila napisała: > Szukam koleżanki 50 + z Poznania i okolic na wspólny wyjazd do Hiszpanii na pr > zełomie marca i kwietnia. Odpowiedz Link
dky456 Re: Andalucja dla seniorów 12.04.11, 22:21 byłam w Andaluzji z mężem, w zeszłym roku, chętnie powtórzymy wyjazd. Znam hiszpański, angielski. Małgorzata maggiehal@wp.pl Odpowiedz Link
naba5 Re: Andalucja dla seniorów 14.02.11, 14:45 Witam Chetnie bym pojechała. Na jak długo , gdzie i kiedy ? Czy juz coś masz upatrzone? Pozdrawiam mój mail naba5@gazeta.pl Odpowiedz Link