Dodaj do ulubionych

Maroko- marzec

27.12.11, 16:23
Poszukuję towarzyszki na 2 tygodniowy wyjazd do Maroka w marcu 2012. Wyjazd zorganizowany lub samodzielny. Ja kobieta 40 łódzkie. Sprawa pilna :)
Obserwuj wątek
    • lotid Re: Maroko- marzec 08.01.12, 12:49
      Witaj, czy możemy porozmawiać o wyjeżdzie , najlepiej poza tym forum , podaj moze gg lub skype i wtedy przedstawię swoje plany wyjazdowe do Maroka . Pozdrawiam
      • basiae1 Re: Maroko- marzec 16.01.12, 22:57
        witaj
        przepraszam za brak odpowiedzi w terminie
        mój nr gg 7200160 można też pisać na maila basiae1@gazeta.pl
        pozdrawiam
    • africamaniac Re: Maroko- marzec 17.01.12, 03:03
      To może przy okazji o własnyuch planach (organizatorskich). Poczatek marca (szukamy lotów) Dakarek czyli babska (przynajmniej z założenia - ale i bez dyskryminacji ;) wyprawa trasą rajdu Dakar. Pustynia, offroad, ale i dobre hotele i sporo rozrywki :)
      • basiae1 Re: Maroko- marzec 17.01.12, 17:13
        czy dam rade? nie jestem osobą ekstremalną ale nie mogę się doczekać kiedy maroko zobacze
        b.
        • africamaniac Re: Maroko- marzec 18.01.12, 00:13
          Na razie wychodzi na to, że niezbyt ekstremalnie (umówmy sie, samochody z wypozyczalni, a nie rajdowe "potwory") - tyle że głównie poza asfaltem. Ale ma byc przyjemnie, więc i zwiedzanie (Fez, Marrakesz, Essaouira z najwazniejszych) i rozrywka jakaś... Termin wstępnie 2-12.03.
          Jakby co, piszcie na africamaniac@gazeta.pl Ja jeszcze układam program - ma byc fajnie po prostu. Pozdrawiam :)
    • paziadorka Re: Maroko- marzec 17.01.12, 18:07
      Witam, jestem wesołą 50 latka z warszawy chętnie w marcu bym gdzieś pojechała ale z kim? może z tobą. jestem otwarta na propozycje dziewczyn , mój tel.509 191 307
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka