Dodaj do ulubionych

Wakacje 2 tygodnie

29.03.14, 18:16
Witajcie) Po raz ostatni czynię próbę znalezienia towaryszki podróży. Ciężko jest znależć, w ostatniej chwili dziewczyny zmieniają zdanie. Udało mi się tylko raz - ale było super)
Chcę wyjechać na dwa tygodnie do Tunezji, Turcji lub Egiptu - zależnie od sytuacji. Wykluczam objazdówkę. Chcę pojechać na wczasy stacjonarne z wycieczkami fakultatywnymi. Hotel minimum 4* z all. Wyjazd najchętniej Łódź lub Warszawa. Ja - k 41 lat, można się z pewnością ze mną dogadać. Jeśli będzie taka wola każda może chadzać własnymi ścieżkami - nie przeszkadza mi to zupełnie. Wiadomości proszę ślijcie na mail gazetowy. Serdecznie pozdrawiam:-))))
Obserwuj wątek
    • balbinkab Re: Wakacje 2 tygodnie 29.03.14, 18:19
      I jeszcze jedno - wiek towarzyszki bez znaczenia))))
    • trzcina4 Re: Wakacje 2 tygodnie 30.03.14, 09:54
      Napisz do mnie, bo ja nie mogę wysłać maila na adres gazetowy, a ja też zbieram ekipę na wyjazd, (Tunezja odpada), K48 - świętokrzyskie. Pozdrawiam
      morenna@vp.pl
    • dominik358 Re: Wakacje 2 tygodnie 30.03.14, 10:36
      w jakim terminie i dokąd ?
    • dominik358 Re: Wakacje 2 tygodnie 30.03.14, 10:37
      Witaj w jakim terminie i dokąd ? pozdrawiam .
      • balbinkab Re: Wakacje 2 tygodnie 30.03.14, 11:54
        Hej, tak jak napisałam: Tunezja, Turcja, Egipt. Tak jak w tytule;-) termin wakacyjny))) W grę wchodzi również druga polowa czerwca) Pozdrawiam)))
        • mostrowmag Re: Wakacje 2 tygodnie 08.04.14, 20:22
          Hej, Tunezja fajny kierunek bo nie byłam tam jeszcze i termin cudo! Jestem spod Warszawy k38 tez lubię sie dogadać. Jeśli aktualne daj znać mostrow1976@gmail.com
    • renata800 Re: Wakacje 2 tygodnie 10.04.14, 23:37
      a Moze Alanya poczatek lipca ? mam 34 lata
    • ama-rin Re: Wakacje 2 tygodnie 13.04.14, 17:40
      Czy ogłoszenie jest jeszcze aktualne?Pozdrzawiam
      • balbinkab Re: Wakacje 2 tygodnie 15.04.14, 21:35
        Renatko - niestety Alania w lipcu odpada, byłam tam parę lat temu w lipcu właśnie i pogoda mnie zabiła. Ten niemiłosierny upał z wilgotnością - czułam się jak w saunie i nie tylko ja((( Dlatego wybacz ale ten kierunek odpada.

Ogłoszenie aktualne. Na razie przoduje Tunezja czerwcowa))))
    • julita7777 Re: Wakacje 2 tygodnie 21.04.14, 20:23
      Witaj.Chętnie pojadę z Tobą tam gdzie ciepło..W zeszłym roku byłam w Hurghadzie.Zakochałam się w rafach(Chyba jakieś ziarenko piasku wpadło mi , do serca)Bardzo chciałabym pojechać na 2 tyg do Sharmu czy Hurghady-zależnie od sytuacji oczywiście.Biorę pod uwagę hotel 4* wzwyż, z all.Mieszkam w Łodzi, ale wyjazd z Wawy też nie stanowi problemu.Cała reszta i termin , do uzgodnienia.Pozdrawiam
      • hawu1 Re: Wakacje 2 tygodnie 02.05.14, 08:09
        Ja również kocham Egipt - szczególnie Hurghade i intensywnie szukam kogoś na wyjazd. Jestem bezkonfliktowa, łatwo się z każdym dogadam. Mogę jechać też do Sharmu. Termin - w zasadzie od teraz do końca czerwca - hawu1@gazeta.pl
    • julita7777 Re: Wakacje 2 tygodnie 21.04.14, 20:46
      Hej odezwij się do mnie proszę na emaila
      julita.radecka@o2.pl
    • ama-rin Re: Wakacje 2 tygodnie 21.04.14, 21:08
      Witaj,moj nr 507 737 616,pozdrawiam Basia
      • arios Re: Wakacje 2 tygodnie 01.05.14, 12:38
        Ja wylatuję 22 maja do Tunezji na 2 tyg. Szukam towarzyszki mam dwa opłacone miejsca. Proszę o kontakt.
        arios1@o2.pl
    • zofiakurzawa Re: Wakacje 2 tygodnie 11.05.14, 12:08
      witaj
      mam ten sam problem ;)
      termin ktory najbardzie mi pasuje to koniec maja - czerwiec , przed koncem roku
      mnie intereusuje 8-10 dni - Chorwacja ,Cypr , Włochy itp , ofert last minut są naprade super ale nie dla singla ktory musi doplacać 500 zł
      daj znać ,bo wylot z Łodzi i W-wy tez mi pasuje
      pozdr
      sofii4@wp.eu
    • balbinkab Re: Wakacje 2 tygodnie 11.05.14, 14:09
      Tak jak w pierwszym poscie. Termin - czerwiec, miejsce - Tunezja lub Egipt. Tylko stacjonarnue, tylko dwa tygodnie. Mam juz kolezanke, jesli jestescie zainteresowane piszcie))))
      • balbinkab Re: Wakacje 2 tygodnie 11.05.14, 14:10
        Ojej - przepraszam - miejsce Tunezja badz Turcja)))) Egipt odpadl ze wzgledu na sytuacje)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka