Dodaj do ulubionych

marmaris turcja

28.06.14, 21:11
Cześć, wszystkim :)
mam 46 lat, kobieta, szukam kogoś na wyjazd do Marmaris w Turcji - standardowa wycieczka, podczas której chcę spędzić jeden dzień na pływaniu z delfinami. Opcjonalnie - indywidualny wyjazd na wielorybie safari w Norwegii.
pozdrawiam :)
Obserwuj wątek
    • unamurena Re: marmaris turcja 28.06.14, 21:48
      W jakim terminie planujesz jechać? Skąd jesteś? Obie propozycje brzmią kusząco, a ja nie mam pomysłu na wakacaje:)

ellaell napisała:

> Cześć, wszystkim :)
      > mam 46 lat, kobieta, szukam kogoś na wyjazd do Marmaris w Turcji - standardowa
      > wycieczka, podczas której chcę spędzić jeden dzień na pływaniu z delfinami. Opc
      > jonalnie - indywidualny wyjazd na wielorybie safari w Norwegii.
      > pozdrawiam :)
      • ellaell Re: marmaris turcja 28.06.14, 22:00
        Cześć, jestem z Kutna (woj. łódzkie) a Ty? Terminy do końca września wchodzą w grę. Łatwiej będzie do Turcji pojechać bo nie ma zorganizowanych wycieczek na wielorybie safari i taki wyjazd trzeba by indywidualnie zorganizować. :) tu są opcje zabaw z delfinami www.plywaniezdelfinami.pl/turcja-marmaris-icmeler a tu z wielorybami www.visitnorway.com/pl/gdzie-jechac/polnocna/vesteralen/what-to-do/spotkaj-sie-z-wielorybem-w-vesteralen/
        • unamurena Re: marmaris turcja 28.06.14, 22:23
          Spotkanie z wielorybami też może być fajne, ale raczej będę obstawała za Turcją. Pogoda pewna i ceny zdecydowanie niższe. Ja jestem z Płocka, więc logistycznie też przedsięwzięcie jest do ogarnięcia;). Zresztą myślę, że fajnie będzie się wcześniej spotkać i dograć szczegóły. na ile czasu chciałabyś jechać?
          • ellaell Re: marmaris turcja 28.06.14, 22:38
            chcę jechać na tydzień, a Ty? Pewnie, że trzeba się spotkać. Turcja dużo łatwiejsza więc tez jestem za. w tym biurze rezerwują tez pływanie z delfinami ale można to sobie indywidualnie zarezerwować. mają kilka wycieczek do marmaris www.victoriatravel.pl/plywanie-z-delfinami
            • unamurena Re: marmaris turcja 29.06.14, 09:54
              Ja również na tydzień. Myślę, że dodatkowe atrakcje lepiej będzie zorganizować już na miejscu. Z doświadczenia wiem, że czasami lokalni agenci mają dużo niższe ceny, niż biura podróży. Zresztą skoro delfiny są jedną z głównych atrakcji, nie będzie z tym problemu. Ja jeszcze bardzo bym się chciała wybrać do Pammukale. Pięknie tam jest. Wchodziłam sobie na stronę jednego z płockich brokerów, mają sporo ciekawych ofert do Marmaris: www.panoramatour.pl. Zerknij sobie w wolnej chwili. Wolisz opcję HB, czy all inclusive?
              • ellaell Re: marmaris turcja 29.06.14, 20:50
                cześć :) wolę Panoramatour bo jest taniej. Albo Victoria Travel. Też chcę zobaczyć Pammukale :) Myślę też o Dalyan, Efezie i wycieczce na Rodos. Ale to dużo więc się zobaczy :)
                Co do posiłków to nie wiem czy AI jest korzystne skoro chcemy wycieczkować, może lepsze dla nas byłoby HB. w każdym razie w Victoria Travel jest dla przykładu oferta AI w tym samym hotelu Irmak co Panoramatour tańsza o ponad 300 zł. Wolisz biuro z Płocka? Bo ja bym wolała tańsze biuro żeby mieć pieniądze na więcej wycieczek. Napisze Ci na pocztę mój nr telefonu to umówimy się co dalej. Pozdrawiam :)
              • ellaell Re: marmaris turcja 29.06.14, 20:56
                mail do Ciebie nie doszedł
            • unamurena Re: marmaris turcja 29.06.14, 10:41
              I jeszcze coś takiego znalazłam: www.wakacje.pl/wczasy/marmaris-m312180899/?od-2014-08-23,do-2014-09-14,10-11-12-dni,all-inclusive,HB,dni-rosnaco#.
              Ten pierwszy hotel - Oylum Park - na 10 dni. Cena nie wiele większa niż na tydzień i w opcji all incl. Daj znać, jakie są Twoje typy;)
    • unamurena Re: marmaris turcja 29.06.14, 21:09
      Mail nie doszedł, bo mam nieaktywny profil. Proszę, prześlij mi kontakt do siebie na seashell.m26@gmail.com. Odezwę się jutro wieczorem i dogramy szczegóły:).
      Nie ma dla mnie znaczenia z jakiego biura będziemy jechały, byle by więcej pieniążków zostało na atrakcje na miejscu. Czytałam trochę o Marmaris w necie i co raz bardziej mi się podoba. Pięknie tam:)
      • ellaell Re: marmaris turcja 29.06.14, 21:28
        wysłałam :) oglądałam oferty pod kątem wyżywienia i tyle samo kosztują HB co AI, a w niektórych nawet HB są droższe, dziwne to.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka