Dodaj do ulubionych

Rodos 18 sierpień

04.08.14, 13:12
Czy jest ktoś chętny na Rodos, na tydzień, od 18 sierpnia. Na miejscu jakieś zwiedzanie z dwa dni, reszta leżak?
Obserwuj wątek
    • anonim1 Re: Rodos 18 sierpień 04.08.14, 13:51
      a skad jestes ?
      • coccolino77 Re: Rodos 18 sierpień 04.08.14, 14:27
        Wielkopolska
        • zuzia844 Re: Rodos 18 sierpień 04.08.14, 22:02
          hej Ja mogę jechać z Gdanska lub Warszawy 25 sierpnia do 1 września!!
          • doroles123 Re: Rodos 18 sierpień 07.08.14, 19:23
            Hej, ja planuje wyjazd z Poznania na początku września na Kretę bo na wyspie Rodos już byłam.
    • inozmo Re: Rodos 18 sierpień 08.08.14, 15:37
      Hej,

Nie wiem jak jest z Twoim czasem, ale co byś powiedział@ na termin wolny i elastyczny w dniach 10.08 do 24.08. Przewidziane kierunki to zachodnie i poludniowe wybrzeza ( Grecja, Hiszpania, Wlochy, Chorwacja itp.). Moga byc tez przeloty kombinowane, wycieczkowe itd., jestem otwarty na inne propozycje jesli sa ciekawe. Mam prawo jazdy, wiec mozna wypozyczyc auto. Posluguje sie jezykiem angielskim, niemieckim, rosyjskim. Na co dzien pracuje w salonie komputerowym znanej sieci. Juz troche swiata zwiedzilem, wiec wszelkie jakies rozwiazania spraw, trudnosci itp. podczas wyprawy nie stanowia dla mnie problemu.
      Ja mieszkam godzine drogi od Wroclawia i Poznania wiec z tych lotnisk bedzie dla mnie wygodnie sie wydostac w Swiat, ale nie stanowi tez dla mnie problemu aby dostac sie do Berlina ( gdzie tez jest wiele atrakcyjnych wylotow) czy do innego miasta wylotowego - kwetsia dogadania sie. Urlop mi troche sie przesunal, co niestety pokrzyzowalo wczesniejsze plany, a jednoosobowo dosc nieoplacalnie, co zreszta kazdy kto jest w temacie powinien wiedziec.

Pozdrawiam

Piotr Grand
    • sally30 Re: Rodos 18 sierpień 13.08.14, 19:03
      hej masz już towarzystwo, K czy M jesteś?
      • doroles123 Re: Rodos 18 sierpień 20.08.14, 08:57
        Hej Sally30, ja chcę wyjechać na czasie na Kretę, jesteś zainteresowana, jestem K a Ty?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka