albert1 22.09.04, 11:50 Czy ktoś się wybiera do Tajlandii w drugiej połowie listopada? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
albert1 Re: Tajlandia 23.09.04, 11:42 Planuję pomiędzy 15 a 30 listopada, a w planie raczej tylko Tajlandia , a czy masz jakieś sugestje? Odpowiedz Link
demerdza Re: Tajlandia 23.09.04, 12:22 nie, jest ok, ale ktos spod adresu pol9992@gazeta.pl tez w tym okresie wybiera sie i mozna wieksza grupe zrobic. Odpowiedz Link
albert1 Re: Tajlandia 23.09.04, 13:12 Czy mozesz podać swój adres e-mailowy aby porozmawiac Odpowiedz Link
kreola Re: Tajlandia 23.09.04, 21:23 Ja wybieram sie ok. 10 listopada, ale planuje polaczyc Tajlandie i Kambodze. Moj e-mail: kreola@pinezka.pl Odpowiedz Link
Gość: balubasua Re: Tajlandia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.04, 12:54 A na dłużej - co najmniej 3 tygodnie do 4 - nie pojechalibyście? Odpowiedz Link
lukumon Re: Tajlandia 30.09.04, 20:25 straszna szkoda, że tak późno powstał ten wątek. mam podobny problem: marzą mi się indochiny, ale nie mam z kim bo moi znajomi raczej ospali. do chorwacji poplaszczyć dupsko nad hotelowym basenem to tak, ale jak coś mają sobie organizować sami to nie można im tyłka rozbujać. więc na razie zawiesiłem indochiny na kołku i chwilowo przerzuciłem się na afrykę. wyjeżdżam za trzy tygodnie do etiopii "śladami Ani Olej". jej witryna mnie natchnęła do odwiedzenia tego kraju. z klubem trampingowym niestety a ja tak chciałbym bez żadnej wstępnej organizacji. ale nie miałem wyjścia. ale na przyszły rok muszę coś skołować z tajlandia. i to najlepiej w połączeniu z kambodżą i(lub) laosem. problem w tym że nie jestem samotnikiem - lubię w grupie. tyle że grupy raczej brak. tramping jest u nas niestety jeszcze mało popularny. za to międzyzdroje baaardzo. :0((( pozdrawiam was ********* Lukumon Odpowiedz Link
maja1000 Re: Tajlandia 04.10.04, 09:16 Wybieramy się we troje (2 dziewczyny, jeden facet) w lutym/marcu. Interesują nas również Indochiny w pigułce: Kambodża, Laos, Tajlandia w 3 tygodnie (raczej bez szans na dłuższy urlop w moim przypadku)i najchętniej bez pośrednictwa biur podróży tudzież innych trampingowych;-) Daj znać (poczta GW) czy byłbyś zainteresowany dołączeniem do nas w tym terminie. Odpowiedz Link
maja1000 Re: Tajlandia 05.10.04, 16:22 albert1 napisał: > Prosze o adres aby porozmawiać o wyjeżdzie. Nie wiem, czy chodziło Ci o mój adres, Ty pisałeś o wyjeździe listopadowym, Lukumon zaś wyraził chęć podróży w następnym roku (tak jak my). Możemy oczywiście wymienić info w szerszym gronie. Mój adres: maja1000@gazeta.pl Odpowiedz Link
borasca0107 Re: Tajlandia 20.10.04, 03:04 szkoda, ze nie dyskutujecie tutaj na temat wyjazdu - z checia poczytalabym. Wybieram sie na samotna wyprawe rowerowa do Tajlandii i Kambodzy i ewentualnie kawaleczek Laosu - od 24-go grudnia '04 do 3-go stycznia'05 - jesli ktos z czytelnikow wlasnie wrocil z tamtych regionow to prosze o Wasze spostrzezenia, porady, zakazy itp. - a moze ktos zechcialby pojechac ze mna? Pozdrawiam serdecznie:) borasca0107@yahoo.com Odpowiedz Link