Gość: jacek IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.09.01, 23:10 Szukamy osoby chętne na grudniowy wyjazd do Maroka jacek.deneka @ pharmanet .com.pl Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
arat Re: Wyjazd do Maroka 09.12.01, 16:23 jezeli byles w MAROKU chętnie poznam twoja opinię na temat tego kraju,planuje wyjazd chciałbym wiedzieć cos od ciebie sprawdzone osobiscie Odpowiedz Link
Gość: agent Re: Wyjazd do Maroka IP: *.p.lodz.pl 09.12.01, 21:20 Jestem zainteresowany tematem wyjazdu do Maroko. Chetnie nawiaze kontakt z osobami zaniteresowanymi eksploracja tego kraju. Czekam na odzew. Moj mail: marcingrzelak@yahoo.com Odpowiedz Link
tyija Re: Wyjazd do Maroka 13.12.01, 16:08 czy mozesz zdradzic wiecej szczegolow, data wyjazdu, czas, miejsca... Jestem zainteresowana tym krajem od dawna... Marge Odpowiedz Link
Gość: beathus Re: Wyjazd do Maroka IP: 195.205.44.* 08.02.02, 17:19 podzielam wasza fascynacje tym krajem. mam nadzieje ze nie jest za pozno zeby nawiazac wspolprace i przygotowac wspolnie taka wyprawe. jezeli natomiast juz jest po wszystkim podzielcie sie prosze wrazeniami. pozdraw berow@efl.com.pl Odpowiedz Link