Dodaj do ulubionych

Dlugi weekend po Polsce

24.07.06, 13:08
Na dlugi sierpniowy weekend chcialabym "objechac" Polske wykorzystujac bilet
turystyczny PKP ktory kosztuje tylko 60 zl. a mozna na niego jezdzic
nieograniczona ilosc razy roznymi trasami. Noclegi - pr.kwatery ,schroniska
gosp.agro. Trasa do uzgodnienia , ja wyruszam z Opola i na razie jestem
sama .Moze kogos zainteresuje taki sposob spedzenia 5 wolnych dni? Przedzial
wiekowy ok. 40-stki ale moga byc rowniez w kierunku 30.
Obserwuj wątek
    • mastifi Re: Dlugi weekend po Polsce 26.07.06, 19:40
      Hej.Robert z tej strony.lat 33.A jakie miejscowoscie chcesz zachaczyc?Ciekawa
      propozycja bo szczerze Polskę trochę mało znam.jezeli mogłabys porozmawiac
      bedzie mi bardzo miło.Pozdrawiam
      • kawka41 Re: Dlugi weekend po Polsce 27.07.06, 10:24
        Hej, Kaska. Chetnie gdzies nad morze n.p.wyspa Wolin lub Gdansk, Interesuje
        mnie Torun i Kazimierz nad Wisla a takze cos na pojezierzu Mazurskim. Nie
        bylam nigdy we wschodnich rejonach Polski(Bialystok ,Lubelszczyzna) wiec tam
        rowniez chetnie.Gory odpuscilabym sobie bo dosc czesto chodze i mam blisko.Moge
        wedrowac jak i poruszac sie na rowerze jesli znajda sie jakies wypozyczalnie
        rowerow na trasie.Taka mniej wiecej jest moja wizja ale mozna ja zmienic, nie
        upieram sie jesli znasz jakies fajne miejsca warte zobaczenia.Niestety nie moge
        rozmawiac przez gg wiec pisz na adres gazetowy jesli jestes zainteresowany.Skad
        jestes?
        • mastifi Re: Dlugi weekend po Polsce 27.07.06, 17:36
          ja jestem z wielkopolski.Złotów koło Piły.Twoje kierunki podrózy podobaja sie
          mi bo nie byłem na wyspie wolin ani na Mazurach.Jezeli nie mozesz rozmawiac na
          gg to moze sie wymienimy telefonami.Wtedy łatwiej porozmawiac o co nam chodzi.A
          byłas juz kiedys w podrozy z kims nieznanym wczesniej?To ciekawe
          doswiadczenie.Moze bysmy zaczeli z gory Polski?No i najwazniejszy termin?Kiedy?
          Czekam na odpowiedz Kasiu.
          • kawka41 Re: Dlugi weekend po Polsce 28.07.06, 11:59
            Czesc, na forum bywam tylko w czasie pracy dlatego lepiej kontaktowac sie
            telefonicznie. Nr mojego tel. wysylam Ci na Twojego e-maila - adres gazetowy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka