Dodaj do ulubionych

Wakacje dla samotnych

IP: ssi:* / 10.1.5.* 18.05.03, 20:49
Tak się skałada, że nie mam w tym z kim wyjechac na wakacje. Czy ktos może
słyszał o jakiś ofertach biur podróży własnie dla singli ? Podobno isnieje
coś takiego, bo nie za bardzo odpowiadają mi spontaniczne wyjazdy "w ciemno".
Wolałabym raczej cos zorganizowanego. Mieszkam w okolicach Katowic.
Obserwuj wątek
    • Gość: A. Re: Wakacje dla samotnych IP: *.inetia.pl 28.05.03, 11:15
      Kilka wyjazdów dla singli organizuje np. Itaka. Udanych wakacji!
    • Gość: Dorota Re: Wakacje dla samotnych IP: *.icnet / 192.168.196.* 06.06.03, 09:31
      Też szukam czegoś takiego.Czytałam, że ECCO HOLIDAY organizuje wyjazdy w
      określonych terminach i hotelach dla osób podróżujących
      samotnie.Pozdrowienia.Jeśli czegoś się dowiesz, to napisz.
    • Gość: PIOTREK SZUKA Re: Wakacje dla samotnych IP: *.biaman.pl 10.06.03, 16:44
      Cześć, mam na imie Piotrek, ucze sie na kierunku ratownika medycznego oraz zaocznie studiuje ekonomie w Białymstoku, uwielbiam
      podróże, dobre jedzonko, spacery i moją wspaniałą dziewczyne:))

***Aktualnie szukamy pilnie chętnych na wyjazd: ORIENTACYJNA TRASA: Warszawa - Berlin - Hannover - Amsterdam - Rotterdam -
      Antwerpia - Bruksela - Paryż - Lyon - Cannes - Madryt - San Sebastian - Bilbao - Barcelona - Algeciras - Giblartar - Portugalia i
      powrót (szczegóły przebiegu trasy do ustalenia wspólnie)
      *** Przejazd przez Niemcy na tanich Wochenende Ticket a dalej niedrogimi, regionalymi pociagami. Termin do ustalenia(najlepiej
      lipiec po mojej sesji), podróż zajmnie 3-4 tygodnie w zależności od tego ile i gdzie zechcemy spędzić czasu, noclegi jak
      najtańsze: w Brukseli u siostry, w Paryżu najprawdopodobniej u znajomej, na kempingach, przy kempingach, na podwórkach pod
      namiotami u gospodarzy w mniejszych miejscowościach, a na przykład w Paryżu popularne są noclegi młodzieży z całego świata w
      parku pod wieżą Eifla. Koszt samych przejazdów to ok 400-500zł. Do tego jedzenie i ew. wstępy do obiektów.
      *** Szukamy z dziewczyną 2-3 osób w wieku 18-2?lata, którzy chcą zobaczyć kawałek Europy w ciekawy sposób jaki dają przejazdy
      koleją, najlepiej pary aby było raźniej, choć to nie konieczne. Nasi znajomi nie mają tak długich urlopów albo są zajęci w inny
      sposób.
      Rok temu przejechałem te trase z kolegą w ten sam sposób i stwierdziliśmy, ze z większą grupą bedzie lepiej.
      ***Chętnie odpowiemy na pytania-maile. Prosze o kontakt tylko mailem, gdyż moge nie zaglądać często na te forum kiu69@tlen.pl
    • Gość: Irena Re: Wakacje dla samotnych IP: *.zgora.dialog.net.pl 14.06.03, 17:47
      Jestem starszą panią, lubiącą sport i wycieczki. Szukam towarzyszki do
      wspólnego spędzenia wakacji. Chcę wyjechać we wrześniu samolotem na dwa
      tygodnie może być Grecja lub jakaś wyspa(do uzgodnienia). Jeśli to odpowiada,to
      proszę o wiadomość. Pozdrawiam Irena
      • Gość: zydzUSA Re: Wakacje dla samotnych IP: *.proxy.aol.com 15.06.03, 10:34
        Irena wpadnij do mnie
      • Gość: Dora Re: Wakacje dla samotnych IP: ssi:* / 10.1.5.* 15.06.03, 22:34
        Dzięki za informacje - nie spodziewałam się aż takiego odzewu. Zajrzę
        do "Itaki", tak jak ktos polecał. Co do propozycji Piotrka to co prawda
        mieszcze się we wskazanym przedziale wiekowym, ale szczerze mówiąc nie lubię
        wypadów w ciemno na niepewne. Wolę bardziej zarganizowane formy wypoczynku.
      • boris2 Re: Wakacje dla samotnych 25.06.03, 13:13
        Pani Ireno zapraszam na cudpwną chorwacką wyspę Vis chętnie odpowiem na
        wszelkie pytania boris2@gazeta.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka