22.04.07, 11:05
Witam! szukam towarzyszki na wakacje-początek września, kierunek Hiszpania (Callela)może Grecja, właściwie jestem otwarta na propozycje!:)) Mam 28 lat, mieszkam na Śląsku,jestem osobą zgodną, towarzyską, jedynie nie wyobrazam sobie jechać samej. Znajomi albo mają urlopy w innych terminach, lub rodziny lub brak kasy itd... nie chce wakacji spędzić w domu!!!!
mój mail: bella@gazeta.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: pawel Re: singiel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.07, 09:54
      ...a może byc towarzysz?
      • b.e.ll.a Re: singiel 26.04.07, 17:49
        hm...myślałam o niezobowiązujących wakacjach, nie ofercie typu "randki";) a o jakim myślisz wyjeździe, gdzie chciałbyś spędzić wakacje?
        • Gość: pawel Re: singiel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.07, 09:03
          pisząc to tez nie miałem na mysli nic zobowiazującego oczywiscie ani zadnej
          randki więc bez obaw. Ja myślałem nad jakąś objazdówką na południe europy a ty?
          • b.e.ll.a Re: singiel 27.04.07, 18:07
            też południe Europy, może Hiszpania, może Grecja nie wiem byle było ciepło i miło:) ale raczej nie objazdówka, ewentualnie połączona z wypoczynkiem, trochę chciałabym poleżeć na plaży!
          • Gość: niki Re: singiel IP: *.tosa.pl 01.05.07, 13:00
            witam
            tez chce poleciec na wakacje ale nie mam z kim,nikomu niepasuje,brak urlopiku
            albo funduszy:-) myslałam o Tunezji,ale tak gdzies w czerwcu
            A Wam tylko pasuje sierpien wrzesien?
            Kolezanka ma 28 lat a kolega? ja mam 30.
            pozdrawiam
            • oleyu Re: singiel 02.05.07, 23:59
              a mnie wezmiecie ze soba??????
            • b.e.ll.a Re: singiel 04.05.07, 19:12
              tak, a dokładnie pasuja mi dwa pierwsze tygodnie września ponieważ tak dostane urlop

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka