Gość: Weronika IP: 212.191.6.* 21.06.01, 13:22 Zastanawiam sie nad wyprawa na Wegry - samochodem, na jakies dwa tygodnie. Na pewno Budapeszt, ale co jescze waszym zdaniem warto? No i wogole czy warto? Moze by gdzie indziej? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kamyk160 Re: wegry? - warto? IP: *.com.pl 22.06.01, 00:00 czesc:) a kiedy chcesz jechac? bo my z przyjaciolka i dziecmi chcemy jechac samochodem - ale to moj 1-szy raz autem za granice- wiec szukam bratnich dusz Odpowiedz Link
Gość: Weronika do Kamyka IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.06.01, 00:00 Chcialam we wrzesniu, razem z kolezanka. Odpowiedz Link
Gość: ewa Re: chetnie pojade na przyczepke IP: *.pg.com 25.06.01, 00:00 Moze macie jeszcze miejsce w aucie? Chetnie pojechalabym na Wegry z moim 4-letnim synem. Zawsze to wyprawa zarowno was jak i mnie bedzie taniej kosztowala a przy okazji bedzie rowniez przyjemniej, razniej i weselej Ewka Odpowiedz Link
Gość: ollena Re: wegry? - warto? IP: 192.168.5.* / *.gemini.net.pl 26.06.01, 00:00 Byłam na Węgrzech na początku maja stopem...Węgry są przepiękne, ciepłe, malownicze, urocze- Węgrzy bardzo sympatyczni..Ceny przyzwoite...Bliskość kulturowa i geograficzna. Zjechałam je tym sposobem wzdłuż, niemal pod jugosłowiańską granicę- szczególnie polecam Eger z cudownym i obłędnie tanim winem różnych rodzajów; Pecs- miasto interesujących muzeów ( Csolnaya i Tschontvary''ego )z meczetem, klasycystyczną synagogą i mnóstwem innych atrakcji. z pewnością jest jeszcze dużo więcej miejsc do zobaczenie, choćby zakole Dunaju i Debreczyn- ja- dopóki nie pojechałam- nie byłam przekonana.. Polecam z całego serca i pozdrawiam. Odpowiedz Link
Gość: c Tokaj! IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 27.06.01, 14:19 polecam tokaj. są sympatyczne pagórki, miasteczko, a przede wszystkim winnice/piwnice/wino! c Odpowiedz Link
Gość: harey Re: wegry? - warto? IP: *.zamosc.cvx.ppp.tpnet.pl 01.07.01, 19:50 blisko ! tanio ! i zawsze jest pogoda ! polecam Balaton zwlaszcza dla dzieci Odpowiedz Link
Gość: Jola Re: wegry? - warto? IP: 217.11.141.* 06.07.01, 13:01 Jedź koniecznie! Najlepiej nad piękny, ciepły i bardzo płytki Balaton. Można iść kilkadziesiąt metrów i wciąż woda nie sięga pasa. Po drodze na ładnych straganach suszona czerwona papryka i soczyste tanie arbuzy. Węgrzy są bardzo mili. Odpowiedz Link