agusm2 29.12.07, 16:57 czy ktoś tak jak ja miałby ochotę na kilkudniowy wypad do Paryża. Mam 28 lat, miewam zwariowane pomysły i tym się różnie od swoich znajomych, że realizuje swoje marzenia;-) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asiek31 Re: paryż 12.01.08, 22:27 ja się przymierzam do wycieczki samolotowej w czerwcu, niestety samej jakoś tak "nie teges". mozesz napisać na priva Asia Odpowiedz Link
ma_ala Re: paryż 16.01.08, 14:11 też chciałam się wybrać do paryża ale nie mam z kim, napisz na maila kiedy masz zamiar się wybrać:) Odpowiedz Link
maharet81 Re: paryż 31.01.08, 11:34 Cześć. Mam na imię Patrycja, 26 lat. Wybieram się do Paryża z Rainbow Tours w drugi długi weekend majowy. Dzisiaj chcę zarezerwować, gdyz chcę skorzystać z promocji. Nie zdecydowałam sie tylko jeszcze czy nastawić się totalnie tylko na zwiedzanie czy zwiedzanie plus pojezdzic rollercoasterami w parkach rozrywki. Może jakaś miła osóbka płci żeńskiej też chętna na taki wyjazd? Inaczej będe zmuszona dopłacać do pokoju 1 osobowego :/ Mój email: maharet81@wp.pl Odpowiedz Link
j_olusia Re: paryż 18.01.08, 20:43 hejka:) też mi się zamarzył Paryz, zakupiłam juz przewodnik, jakiś mały kieszonkowy kurs języka francuskiego (ale raczej to zbyt duże wyzwanie;p) i próbuję zebrac kilka osób ale jest ciężko; (...planowałam marzec, ale 1szy weekend (środa do poniedziałek) kwietnia chyba byłby lepszy...dzień za dniem ucieka, bilety na samolot drożeją i chyba w końcu się okaże że zostanę sama z moim przewodnikiem, zwiedzę Paryż palcem po mapie...heh... Odpowiedz Link
agusm2 Re: paryż 25.01.08, 19:21 to co drogie panie? bierzemy się za to na poważnie? widzę że każda z nas preferuje inny termin i formę;-) ale może nam się udać dojść do kompromisu. Jak przeliczałam koszty wyprawy samodzielnej i wycieczki zorganizowanej to wyszło, że bardziej opłaca się to drugie. U mnie odpada maj, lipiec i sierpień. Byłoby dobrze jechać w ciepłym miesiącu żeby ogrodu wersalu się zazieleniły na nasz przyjazd. Moje gg 268649 Odpowiedz Link
cyramus Re: paryż 29.01.08, 10:11 A co z wyjazdem z do heide parku w Nimczech , który ostatnio proponowałaś ? I co z grupą z Trojmiasta ? A na gg nie można Ciebie zastać .... Pozdrawiam Cyramu - też z Trójmiasta Odpowiedz Link
agusm2 Re: paryż 29.01.08, 19:26 wszystko very aktualne ... i Egipt doszedł;-) a na gg to pukaj a Ci otworzę hehe, serio czasami poprostu nie uruchamiam gg ale zawsze odpisuje na wiadomości, które do mnie docierają. Pozdr Odpowiedz Link
agusm2 Re: paryż 09.02.08, 20:57 z mojej strony propozycja wyjazdu na dzień dzisiejszy (09.02.2008) jest nieaktualna. Pozdrawiam Odpowiedz Link