Dodaj do ulubionych

Sonas Alpina - sierpień

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.08, 16:12
Witajcie, Alanya-Mahmutlar, hotel sonas alpina, ktoś się wybiera?
lecę z gdańska 6 sierpnia
Obserwuj wątek
    • Gość: viola Re: Sonas Alpina - sierpień IP: *.adsl.inetia.pl 30.06.08, 20:54
      my lecimy w tym samym terminie ale z krakowa.pozdrawiam
    • Gość: anuchaaa Re: Sonas Alpina - sierpień IP: *.ssp.dialog.net.pl 04.07.08, 21:05
      Oj, ja będę wtedy wracać z tego hotelu. Urlop 23.07-06.08.
      • Gość: aga_zg1974@gazeta. Re: Sonas Alpina - sierpień IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.08, 19:00
        ja tam byłam na początku czerwca br. było cudownie -poczytajcie moje opinie. już
        wam zazdroszczę !!! jeśli możecie to pozdrówcie animatorów od Agnes
    • Gość: mikrob11 Re: Sonas Alpina - sierpień IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.08, 18:09
      Współczuję wszystkim którzy lecą do Sonas Alpina, jeśli możecie to zmieniajcie hotel i to piorunem !!!!!!!!!! czy wy nie czytaliście opinii na temat tego hotelu???? w zeszłym roku była wielka afera o tym hotelu na tym forum i nie tylko. Na portalu wakacje.pl (www.wakacje.pl/hotele/turcja/sonas-alpina-6546.html#additionalInfo) jest ponad 90 opinii na temat tego hotelu. Wiem co mówię, bo sama w zeszłym roku tam byłam i przez to co tam przeżyliśmy (i wiele innych Polaków też)powiedziałm, że każdemu będę odradzać pobyt w tym hotelu.
      Poczytajcie a sami się przekonacie,
      • Gość: Pau Re: Sonas Alpina - sierpień IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.08, 12:47
        Po pierwsze, mikrobie, Twoja ksywa już źle mi sie kojarzy. Po drugie
        byłeś/aś tam aby siać to anty-hotelową propagandę? W tamtym roku
        naczytałam się bardzo dużo i bardzo złych rzeczy na temat hotelu do
        którego się wybierałam, i co, wszystko się sprawdziło ale za marne
        20 dolarów zamieniłam pokój na apartament a pan przynosił mi
        śniadanie do pokoju kiedy nie podobał mi się zapach parówek na
        śniadaniu. Ejże- zluzujcie trochę- to że źle by ło nie znaczy że
        teraz będzie, opinie opiniami a wrażenia wrażeniami. i w najgorszym
        miejscu można się świetnie bawić ;-)
        • Gość: mikrob11 Re: Sonas Alpina - sierpień IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.08, 18:06
          No właśnie dlatego, że tam byłam w zeszłym roku i doświadczyłam (i wielu Polaków też) tak wielu niemiłych wrażeń, którymi podzieliłam się w zeszłym roku nie tylko na tym forum, ale także gdzie tylko się da chcę wszystkich ostrzec, a przynajmniej uprzedzić co ich może spotkać. Mówisz, że mam wyluzować, tak? OK, niech Ci będzie, tylko jak przez tydzień będziesz mieć luźno w gatkach to wtedy sobie o mnie przypomnisz i ciekawe czy wtedy będziesz się dobrze bawić. Pomimo to mam nadzieję, że w tym roku po wielu zeszłorocznych interwencjach naszych rodaków i skarg może coś tam zmieniło się na lepsze. Bawcie się dobrze i wracajcie zdrowi
          PS. Nie pijcie zimnej wody, która jest w wystawiona po lewej stronie przed wejściem do stołówki, dorośli niech do posiłków piją wino, a dzieci (wiem, że zabrzmi to strasznie) ciepłą herbatę i soki (w zeszłym roku był zielony - o smaku kiwi, a drugi pomarańczowy), które też są wystawione przed stołówką i nie są paprane wodą z kranu tylko wstawiane są do tych "dystrybutorków" bezpośrednio z kartonów. No i życzę dużo cierpliwości na stołówce do szturmujących Rosjan.
          • Gość: aga_zg1974@gazeta. Re: Sonas Alpina - sierpień IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.08, 18:58
            w tym roku hotel stanął na wysokości zadania i nie ma żadnych złych opinii!11

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka