Dodaj do ulubionych

sylwester 2003-2004

IP: *.ihh-stud.hj.se 22.10.03, 14:31
witajcie... mam pytanie, gdzie mozna wyjechac na sylwestra??? myslalam o
pradze w tym roku, ale czy sa inne miejsca, ktore polecacie?

pozdrawiam...
Obserwuj wątek
    • Gość: ka Re: sylwester 2003-2004 IP: *.otvk.olawa.pl 22.10.03, 14:57
      Ja chcę jechać do Paryża - ale chciałabym jechać na własną rękę, a nie przez
      biuro. Tyle, że przez biuro jest taniej...
      • Gość: klamka Re: sylwester 2003-2004 IP: *.ihh-stud.hj.se 22.10.03, 15:13
        a ile taniej? czasem moze lepiej czuc sie troche bardziej niezaleznym... hm...
        a co oferuja takie biura podrozy? w sumie hotel mozna zamowic przez internet,
        co wiele razy juz robilam, i nigdy sie nie zawiodlam.
      • Gość: isabelle Re: sylwester 2003-2004 IP: *.dial.proxad.net 28.10.03, 20:15
        Jezeli chcesz jechac prywatnie do Paryza, to mozesz znalezc zupelnie niedrogi
        hotel (Formule 1) okolo 30 euro na osobe. Hotele te znajduja sie na obrzezach
        Paryza, ale niezbyt daleko i niedaleko stacji metra. Jezeli Cie to interesuje
        to daj mi znac. Chetnie pomoge Ci w znalezeniu takiego hotelu.
        Pozdrawiam. Isabelle
    • beduinka KRAJE ARABSKIE 22.10.03, 16:02
      polecam ci kraje arabskie...cudnie jest spędzać Sylwestra w ciepełku...
      Egipt czy Tunezja nadają się do tego...
      dla bardziej wybrednych mogą być Libia lub Zjednoczone Emiraty Arabskie
      możliwości jest wiele
      • Gość: Irena Re: KRAJE ARABSKIE IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 22.10.03, 18:09
        jaka Libia? przeciez do Libii nie dają wiz turystycznych? kiedys tam niby była?!
        • beduinka Re: KRAJE ARABSKIE 22.10.03, 19:21
          w tym roku byłam w Libii w marcu, kwietniu, czerwcu, lipcu i sierpniu

Gość portalu: Irena napisał(a):

> jaka Libia? przeciez do Libii nie dają wiz turystycznych? kiedys tam niby
          była?
          > !
          • Gość: Irena Re: KRAJE ARABSKIE IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 23.10.03, 12:28
            w ambasadzie Libii powiedzieli mi 2 mies. temu ze nie ma szans na wize
            turystyczna. skad wiec mialas kwit?
            • beduinka Re: KRAJE ARABSKIE 23.10.03, 13:04
              trzeba mieć zaproszenie od jakiejś osoby prywatnej, firmy bądź instytucji

ja za pierwszym razem miałam zaproszenie od jednego z tamtejszych
              uniwersytetów, wtedy poznałam ludzi i załatwienie sobie zaproszenia nie stanowi
              już dla mnie żadnego problemu...pzdrw

> w ambasadzie Libii powiedzieli mi 2 mies. temu ze nie ma szans na wize
              > turystyczna. skad wiec mialas kwit?
              • Gość: Irena Re: KRAJE ARABSKIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.03, 19:16
                to po co proponujesz malym zuczkom Libię? Niemądra ty!
                • beduinka Re: KRAJE ARABSKIE 23.10.03, 19:20

> to po co proponujesz malym zuczkom Libię? Niemądra ty!

oj czemu?? Libia jest cudnym miejscem...prawie że rajem na ziemi...
                  • Gość: I. Re: KRAJE ARABSKIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.03, 19:23
                    mowa! ale jak sie tam dostać?
                    • beduinka Re: KRAJE ARABSKIE 23.10.03, 19:25
                      Gość portalu: I. napisał(a):

> mowa! ale jak sie tam dostać?

samolotem lub transportem lądowym z Tunezji lub Egiptu
                      • Gość: I. Re: KRAJE ARABSKIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.03, 19:27
                        Sorry, myslisz ze jestem idiotką?!
                        spierdalaj stąd głąbie
                        • beduinka Re: KRAJE ARABSKIE 23.10.03, 19:37
                          zadajesz pytania, więc odpowiadam
                          nie unoś się

Gość portalu: I. napisał(a):

> Sorry, myslisz ze jestem idiotką?!
                          > spierdalaj stąd głąbie
    • Gość: klamka Re: sylwester 2003-2004 IP: *.hj-vhstud.hj.se 22.10.03, 23:24
      sluchajcie, wymyslilam hehehhe, jade do londynu. moze to nic takiego nie jest
      oryginalnego, ale tam jest zawsze ladnie...:)

pozdrawiam...
      • dulcys Re: sylwester 2003-2004 23.10.03, 16:50
        a mozna wiedziec ile taka przyjemnosc kosztuje ? i jak najlepiej tam dotrzec w
        tym okreie? pytam bo sama szukam czegos na sylwestra.
    • mgz Re: sylwester 2003-2004 30.10.03, 05:29
      no tak,
      szukasz, jaj wielu,
      sylwestra daleko od domu

a po co?
      Polska ladna
      tania
      i po naszemu gadaja
      i sylwek swojski
      a nie jakis tam drewniany londynski

• Gość: klamka Re: sylwester 2003-2004 IP: *.hj-vhstud.hj.se 05.11.03, 01:17
        eee, dlaczego zaraz musi byc drewniany. po swojskiemu mi nie potrzeba, z
        chlopakiem i tak po angielskiemu, wiec nawet w polsce sie nie nagadam po
        naszemu, hehehhehehe... polska ladna, ale juz spedzalismy tu sylwestra... mamy
        tradycje co roku gdzie indziej. jeszcze nam amsterdam pozostal do wyboru:)
        zobaczymy:)
        • Gość: Mimi Re: sylwester 2003-2004 IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 06.11.03, 19:55
          A my jedziemy do Amsterdamu, na własną rękę, autobus w dwie strony kosztuje 330
          zł, 3 noclegi w schronisku młodzieżowym też coś koło tego. Mamy nadzieję, że
          będzie fajnie i na jeden dzień chcemy podjechać do Brukseli. Może macie jakieś
          rady????????
          • annielika Re: sylwester 2003-2004 06.11.03, 21:16
            ach sluchaj, niesamowite!!!!!!!!!!!!!!!! wlasnie dzisiaj zdecydowalismy ze
            jedziemy rowniez do amsterdamu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! na 3 dni,
            30 grudnia z wawy autokarem, 31 o 6 z minutami w amsterdamie. powrot 3
            stycznia!!!!!!!!!!!!!! moze sie spotkamy???? jade z chlopakiem:) chlopak
            grek:)))))

klamka:)
            • Gość: wera Re: sylwester 2003-2004 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.03, 02:57
              A może ktoś kiedyś spędzał Sylwestra na promie?Wpadła mi ostatnio taka oferta w
              oko i ciągle o tym myślę.Będę wdzięczna za pomoc.
              • Gość: zuzka Re: sylwester 2003-2004 IP: 213.17.227.* 12.11.03, 12:46
                Polecam z promu Stena Line, co prawda na Sylwestrze u nich się nie bawiłam, ale
                dwa razy płynełam z nimi do Szwecji i było super.
                Zajrzyj na stronę
                www.stenaline.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka