Dodaj do ulubionych

samotni rodzice!

01.03.09, 11:39
Poznam samotnych z dziećmi /30+/ na wspólne wakacje w marcu i nie tylko.
Miejsce do obgadania. Mam córeczkę 13-o miesięczną. Pozdrawiam.
Mieszkam w Poznaniu!
Obserwuj wątek
    • atilka Re: samotni rodzice! 21.03.09, 22:55
      Hey. Ja mam 30+, 3 letniego synka i zawsze problemy z wakacjami, a
      uwielbiam podróżować :) Mieszkam pod poznaniem. Mój e-mail:
      kim136@wp.pl
    • samejka1 Re: samotni rodzice! 25.05.14, 23:10
      Witam!jestem samotna mama 4 letniej corci.szukam osob do wspolnych podrozy.:)
      • soja77 Re: samotni rodzice! 04.06.14, 19:19
        Szukam chętnych na tygodniowy wypad do Włoch.
        1. Termin 14-21.06.2014 ( czwartek święto )
        2. Lokalizacja: camping Bella Italia w miejscowości Peschiera del Garda (Włochy północne nad jeziorem Garda)
        - 30 km od Werony
        - 140 km od Wenecji
        - 95 km od lotniska w Bergamo.
        - 7 km od parku rozrywki Gardaland ( www.gardaland.it/park-en/Park-map/ )
        3. Linki do campingu :
        - oficjalna storna campingu - www.camping-bellaitalia.it/en/
        - stronka polskiego biura pośrednika -
        www.vacansoleil.pl/camping/info/wlochy-jezioro-garda/peschiera-del-garda/kemping-bella-italia/VPL/9/2201003/
        4. Transport : Samolot.
        W tej chwili można tanio kupić bielty na trasie Katowice - Bergamo 14-19.06 za około 130 zł osoba w dwie strony z bagażem podręcznym (uwzględnia zniżkę członka wizzair)
        - w samych Włoszech transport pociągami

5. Noclegi : namiot max 6 -os www.happycamp.com/accommodations/happy-tent/
        cena około 250* zł / osoba / tydzień + kaucja zwrotna 100 euro za namiot
        (*cena za namiot około 1000 zł dla 2-4 osób, dla 5 i 6 osoby niewielkie dopłaty)

Ja (M - lat 37) wybieram się z córką (lat 11) mam zarezerwowany namiot dla 4 osób (cena 1000 zł za namiot za tydzień, może udałoby się zmienić rezerwację na 5 lub 6 osób za dopłatą).
        Poszukuję 2 osób (jak się uda zmienić rezerwację to 3 osób) dla równomiernego obniżenia kosztów pobytu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka