Szanowni Państwo
Drodzy Sąsiedzi,
Bardzo dziękuje za poparcie jakie ponownie udzieliliście mojej osobie w czasie wyborów samorządowych. W ciągu ostatnich kilku tygodni dotarłem w wiele miejsc. Odbyłem kilkaset spotkań i dużo więcej rozmów z mieszkańcami naszej Zielonej Białołęki.
Kandydowałem z przedostatniego miejsca na liście, więc mam nadzieję, ze zagłosowanie na mnie nie było przypadkowe. Swój głos oddało na moją osobę 1089 osób, to jest 13.2% głosujących w naszym okręgu wyborczym. Dało to najlepszy wynik na liście, z której kandydowałem oraz w okręgu wyborczym. Dzięki Waszemu poparciu, uzyskałem też najwięcej głosów spośród wszystkich kandydatów do rady dzielnicy, ze wszystkich list, ze wszystkich czterech okręgów wyborczych, w całej dzielnicy Białołęka.
Jestem naprawdę bardzo dumny, że dzięki Wam uzyskałem aż tak dużą ilość głosów. Jest to wielki kredyt zaufania dla mojej osoby. To także olbrzymie zobowiązanie do dalszej wytrwałej pracy, któremu mam nadzieję podołać w najbliższych latach.
Tak jak zawsze, mój nr telefonu i mój adres e-mail jest do Państwa dyspozycji. Zapraszam do współpracy.
Jeszcze raz bardzo dziękuję Wam za wszystko i pozdrawiam serdecznie
Waldek Roszak
P.S.
Myślę, ze wszyscy zainteresowani wynikami wyborów, zaglądnęli już na stronę PKW. Jeżeli nie, to tutaj znajdziecie wyniki głosowania w poszczególnych obwodach wyborczych:
wybory2010.pkw.gov.pl/owk/pl/146503/2c9682222ba6098c012bbf03187c4eb6.html?kandydat=2c9682212bc58dda012bc89c3de12180
a tutaj wyniki w całym naszym okręgu wyborczym nr 4:
wybory2010.pkw.gov.pl/geo/pl/140000/146503-o-2c9682222ba62c39012baacff0b40044.html?wyniki=1
Finalny podział mandatów w nowej radzie dzielnicy jest następujący (
DANE NIEOFICJALNE):
PO – 12
PiS – 4
Gosp – 4
SLD – 2
IMB - 1