compet_pl Jasio i chemia 08.05.06, 19:15 Jasio spotyka na ulicy swoją starą nauczycielkę. - No co u ciebie słychać Jasiu, co porabiasz? - A wie Pani, chemię wykładam. - Niemożliwe, no kto by pomyślał... a gdzie? - W Biedronce... Odpowiedz Link
compet_pl Panowie, co zrobilibyście za taki numer? 19.05.06, 13:51 Panowie, co zrobilibyście za taki numer? Zobaczcie super fajną reklamę. Plik video jest niestety całkiem spory - 1.64MB. Odtwarzanie za pomocą np. zwykłego Windows Media Player'a. Tylko w jakim języku oni mówią? Odpowiedz Link
compet_pl Powinieneś przedstawić mnie swojej rodzinie 21.05.06, 22:36 Po kilkumiesięcznej, namiętnej znajomości dziewczyna pyta swojego wybranka: - Znamy się już tak długo. Czy nie powinieneś przedstawić mnie swojej rodzinie? - Jak sobie życzysz. Ale w tym tygodniu jest to niemożliwe. Żona z dziećmi wyjechała do teściów. Odpowiedz Link
compet_pl Pozytywne następstwa globalnego ocieplenia 24.05.06, 09:47 Są i pozytywne następstwa globalnego ocieplenia Odpowiedz Link
compet_pl Nowy zawodnik w reprezentacji Polski 29.05.06, 12:16 Ci, którzy interesuja się piłką nożną, zrozumieją... Do reprezentacji Polski trafił nowy czarnoskóry zawodnik. Na pierwszej odprawie przed treningiem Paweł Janas narysował na tablicy wielki prostokąt i zaczął uderzać w niego piłka i mówi: - Piłka, rozumiesz? Bramka, tu, prostokąt. Bramka, piłka do bramki to dobrze, rozumiesz? Wstał nasz nowy Murzyn, lekko poszarzały ze złości i odzywa się do trenera Janasa: - Panie trenerze, ja od kilkunastu lat mieszkam w Polsce, mam tu żonę, dzieci, a studiowałem filologię polską i mówię w tym języku lepiej niż niejeden Polak! Paweł Janas popatrzył na niego ze zdumieniem i powiedział: - Siadaj synu, ja mówię do Rasiaka. Odpowiedz Link
compet_pl Gdzie żyły mamuty? 20.06.06, 15:02 Archeolodzy odnaleźli na głębokości 20m szkielet mamuta. To kolejny dowód na to, że mamuty żyły w norach. Odpowiedz Link
compet_pl Rekin 07.07.06, 10:00 Facet wybral się na ryby. Gdy wypłynął łodzią w morze, z wody wynurza się rekin i ze złowieszczym uśmiechem pyta: - Co, na rybki? - Na grzyby!!! Jak Boga kocham ze na grzyby!!! Odpowiedz Link
compet_pl Superoptymista 10.07.06, 09:03 Superoptymista - gość, który na cmentarzu zamiast krzyży widzi same plusy. Odpowiedz Link
compet_pl Co robić z dokumentami? 12.07.06, 09:43 - Co ja mam robić z ta sterta dokumentów, która leży u mnie na biurku? - pyta podwładny przełożonego. - Wyrzucać! Wszystko wyrzucać! Robić KOPIE i wyrzucać! - odpowiada przełożony. Odpowiedz Link
compet_pl Pozycje snu 21.07.06, 16:28 Pozycje snu, czyli czego to ludzi nie wymyślą, żeby się wyspać: Szkolnie Ich troje Integracyjnie Na dziko Na jogę Na Małysza Na misia Na pierzynkę Na studenta Na wyjadacza Parkietowo Patriotycznie Po królewsku Po wiejsku Relaksująco Rodzinnie Odpowiedz Link
compet_pl Dwóch kumpli i żony 07.08.06, 13:23 Spotyka się w Walentynki dwóch kumpli. Jeden pyta: - Ej, coś ty taki markotny? Stało się coś? - Eee, wiesz, z żoną się pokłóciłem. Chciałem jej powiedzieć "Ale masz ładną torbę", ale się przejęzyczyłem i powiedziałem "Ale masz ładną mordę". - To jeszcze nic! Ja siedzę ze swoją żoną przy kolacji, chciałem powiedzieć "Podaj mi sól, kochanie", a wyszło: "Ty stara szmato! Całe życie mi zmarnowałaś!" Odpowiedz Link
compet_pl Boicie się myszy? 09.08.06, 17:54 Boicie się myszy? Zobaczcie ten KRÓTKI FILMIK (ok. 2MB). Koniecznie z głośnikami! Jest super!!! Odpowiedz Link
compet_pl Wyznania po 25 latach małżeństwa 11.08.06, 00:20 Małżeństwo świętuje 25. rocznicę ślubu. - Muszę ci kochanie coś wyznać - mówi mąż. - Jestem DALTONISTĄ. - I ja chciałabym coś ci wyznać - mówi żona. - Nie jestem z Rzeszowa, jestem z Mozambiku. Odpowiedz Link
compet_pl Wpadam na Baśkę i ... 24.08.06, 16:45 Wzburzona pani domu oznajmia mężowi: - Wyobraź sobie: na ulicy niespodziewanie wpadamy na siebie z Baśką i ... - Te babskie sprawy i plotki nie obchodzą mnie - odpowiada mąż zza gazety. - Jak uważasz, ale lakiernik mówił, że auto będzie gotowe nie wcześniej niż za tydzień. Odpowiedz Link
szb.waldek.roszak Zaniki pamięci 21.09.06, 10:06 Przychodzi baba do lekarza i mówi: - Proszę doktora, cierpię na zaniki pamięci.. - Od kiedy? - Co od kiedy? Odpowiedz Link
barwa1 Ja mam zaniki pamięci... 21.09.06, 11:41 Ale się znowu uśmiałam! Waldek! Chciałam i ja coś wrzucić, ale nic nie pamiętam... Tylko rżę! ))))))))) A. Odpowiedz Link
szb.waldek.roszak Blondynka i owsiki 09.10.06, 10:29 Przychodzi blondynka do lekarza i pyta: - Panie doktorze, jak leczyć owsiki? - A co? Kaszlą? Odpowiedz Link
szb.waldek.roszak Zdradzony informatyk 10.10.06, 10:02 Wraca informatyk do domu i zastaje w łóżku żonę z kochankiem. Spojrzał na nich. W ich oczach dostrzegł coś chytrego i pomyślał - Coś jest nie tak! Podbiegł nerwowo do komputera - i rzeczywiście, zmienili hasło! Odpowiedz Link
szb.waldek.roszak Zawzięty baran 31.10.06, 08:32 Przedstawiam Wam bardzo zawziętego barana. (format wmf, 2.69MB) Odpowiedz Link
szb.waldek.roszak Potomek krowy 02.11.06, 12:10 - Jak się nazywa potomek krowy? - Pokrowiec Odpowiedz Link
mili28 Re: Potomek krowy 12.11.06, 14:50 jeszcze inaczej krowa to krowa, a męska krowa to KROWIEK !!!!!!!!! Odpowiedz Link
compet_pl Pożytek z zaawansowanej sklerozy 14.11.06, 22:35 Jaki jest pożytek z zaawansowanej sklerozy? Codziennie poznajesz nowych ludzi. Odpowiedz Link
compet_pl Czary-mary z niespodziewanym zakończeniem 27.11.06, 10:27 Spoglądnijcie sobie w wolnej chwili na ten plik video (4.29MB). Jest dość długi ale ma ciekawe zakończenie. Odpowiedz Link
waldek_roszak Test FSO Polonez w Top Gear 07.12.06, 00:44 Lubicie w tv program Top Gear? Bardzo lubię ale niestety rzadko mam okazję oglądać (brak kablówki). Ciekawostka! Jakiś czas temu testowali FSO Polonez. "Test" jest, delikatnie mówiąc, trochę tendencyjny ale... suma sumarum śmieszny. Odpowiedz Link
barwa1 kawał 1 12.12.06, 12:42 Któregoś tam pięknego wieczoru jeździliśmy z kolegami w poszukiwaniu klem,bo samochód nie chciał odpalić (dla tych co nie wiedzą klemy to takie zaciski na akumulator). Trafiliśmy w końcu na stację benzynację naszego monopolisty, za kasą urocze dziewczę więc kolega podchodzi (wiadomo dziewcze to dziewcze)i pyta się: - Są klemy? Pani obsługująca z rozbrajającym uśmiechem również pyta: - Do rąk czy do twarzy? Odpowiedz Link
barwa1 kawał 2 12.12.06, 12:44 5 tajemnic dobrze funkcjonującego związku: 1. To ważne znaleźć mężczyznę,który pomaga w domu,gotuje od czasu do czasu,sprząta i jeszcze do tego ma dobrą pracę. 2. To ważne znaleźć mężczyznę,który umie doprowadzić Cię do śmiechu. 3. To ważne znaleźć mężczyznę,na którego możesz zawsze liczyć i który Cię nigdy nie okłamie. 4. To ważne znaleźc mężczyznę, który jest dobry w łóżku i zawsze chętny na sex z Toba. 5. Ale najważniejsze jest, żeby się Ci czterej mężczyźni nie znali. Odpowiedz Link
barwa1 kawał 3 12.12.06, 12:46 24 oznaki, że już jesteś dorosły: 1. Rośliny w domu żyją i nie można ich wypalić. 2. Nie wyobrażasz sobie seksu w wąskim łóżku. 3. Masz więcej żarcia niż piwa w lodówce. 4. O 6:00 rano wstajesz, a nie idziesz do łóżka. 5. Twoja ulubiona piosenka leci w windzie. 6. Oglądasz TVN Meteo. 7. Twoi znajomi rozwodzą się i pobierają, zamiast rzucać i chodzić. 8. Ze 130 dni wakacji przechodzisz na 14. 9. Jeansy i sweter to nie jest już ubiór wyjściowy. 10. To Ty dzwonisz na policję z powodu zbyt głośnej muzyki u sąsiadów. 11. Rodzina swobodnie żartuje przy Tobie o seksie. 12. Nie wiesz, o której zamykają McDonalda. 13. Ubezpieczenie za samochód spadło, ale Twoje rachunki wzrosły. 14. Dajesz psu specjalne żarcie zamiast resztki z McDonalda. 15. Spanie na wersalce powoduje u Ciebie ból pleców. 16. Nie ucinasz sobie drzemek od południa do 18:00. 17. Kolacja i film to juz całość zamiast początek randki. 18. Zjedzenie kubełka skrzydełek z kurczaka o 3:00 nad ranem spowoduje potężną niestrawność zamiast ukoić żołądek. 19. Do apteki idziesz po Ibuprom i Ranigast, a nie po prezerwatywy i test ciążowy. 20. Butelka wina za 10 zł to nie jest już "całkiem niezły alkoholik". 21. Właściwie to jesz śniadanie w porze śniadania. 22. "Nigdy już się tak nie nachlam" jest zastępowane przez "Nie umiem już tak pić jak kiedyś" 23. 90% czasu przed komputerem poświęcasz na prace. 24. Czytasz tę listę, szukając desperacko jednego punktu, który by Cię nie dotyczył, ale nic nie uratuje Twojego starego dupska Odpowiedz Link
waldek_roszak Oszczędności 13.02.07, 02:41 Uradowana żona wraca do domu. - Wyobraź sobie, że dzisiaj przejechałam trzy razy na czerwonym świetle i ani razu nie zapłaciłam mandatu! - No i...? - Za zaoszczędzone pieniądze kupiłam sobie torebkę. Odpowiedz Link
waldek_roszak Blondynka na targu 09.09.07, 10:49 Blondynka przychodzi na targ i pyta sprzedawcę: - Co to jest to okrągłe, włochate? - To jest kiwi. - To poproszę kilo i osobno zapakować. Sprzedawca dziwi się, ale pakuje. Blondynka znów pyta: - A to fioletowe, to co to? - To są śliwki. - To poproszę kilo i osobno zapakować. Sprzedawca trochę wkurzony, ale pakuje. Blondynka idzie dalej i pyta, a to małe, szare to co to? - Mak, ale cholera nie do sprzedania!!! Odpowiedz Link
tatar15 Re: Blondynka na targu 26.09.07, 01:37 - Cześć tato, wróciłem!!! Ojciec siedzący przed komputerem, nie odrywając wzroku od monitora pyta: - A gdzieś ty był? - W wojsku tato… Odpowiedz Link
bemola1 polityczny, kto lubi PiS, niech nie czyta 13.09.07, 23:18 Jacek i Placek ida sobie ze skradzionym ksiezycem. Nagle na ich drodze stanela czarownica z kotem. Hm. Z jednej strony bracia nie chca zostawiac swiatkow. Z drugiej - juz jedna zbrodnie popelnili (kradziez ksiezyca duza rzecz)... Wiec jeden wzial czarownice, drugi kota. . . . . . p. Marie Kaczynska oceniam duuuuzo wyzej niz obu braci K. Odpowiedz Link
zbogdanca Re: polityczny, kto lubi PiS, niech nie czyta 14.09.07, 08:16 Kończąc ten dowcip dodam, że czarownica miała na imię Samoobrona a kot okazał się lisem. Odpowiedz Link
bemola1 o rany, ale wstyd!!!! 16.10.07, 21:37 wlasnie zauwazylam, jak ja "swiadkow" napisalam!!!! zapadam sie pod ziemie! Odpowiedz Link