Dodaj do ulubionych

Tour de Derbix 2007

27.06.07, 19:53
Doroczna impreza integracyjna mieszkańców os. Derby i sąsiednich na Zielonej
Białołęce.
Zapisy i szczegóły na www.derbix.pl
Obserwuj wątek
    • jogger007 Re: Tour de Derbix 2007 29.06.07, 09:30
      Brawo dla mieszkańców Osiedla Derby. Okazuje się, że i na Zielonej Białołece
      można coś zorganizować. Piękny przykład dla marudzącej reszty.
      • varsava Re: Tour de Derbix 2007 29.06.07, 09:40
        może przy tej okazji udałoby się zorganizować małą zbiórkę podpisów pod listem?
      • jogger007 Re: Tour de Derbix 2007 07.07.07, 20:36
        Niestety nie udało mi się wystartować (inne obowiązki), ale o 17 wybrałem się
        na objazd trasy i muszę powiedzieć, że jestem pod wrażeniem. Super oznakowanie
        godne mistrzowskiej, profesjonalnej imprezy: taśmy, tablice kierunkowe w prawo,
        w lewo, prosto, do tego strzałki oraz tabliczki: uwaga samochód, piach, ślisko
        itp. Sama trasa wytyczona przez kogoś kto ma znakomicie objężdżoną okolicę. Nie
        wymagająca technicznie, prawie płaska, bez ostrych zakrętów dobra dla dorosłych
        i dla dzieci, można spokojnie przejechać beż zsiadania. Kółko według mojego
        (kiepskiego co prawda) licznika ca. 10,5 km. Gratulacje dla pomysłodawców i
        wykonawców zwłaszcza, że był to już 4-ty wyścig. Za rok pięciolecie. Mam
        nadzieję, że uda mi się wystartować. Wprawdzie pogoda nie sprzyjała ale mam
        nadzieję, że z takim przygotowaniem impreza się udała.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka