danciodancio 27.03.08, 14:31 Szukam kogoś kto naprawia, remontuje kosiarki spalinowe do trawy. Czy ktoś z Was ma kogoś godnego polecenia? Pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ninke Re: KOSIARKA SPALINOWA naprawa 27.03.08, 17:19 Firma Midor, ul.Mehoffera 48 - sprawdzona Odpowiedz Link
chaladia Re: KOSIARKA SPALINOWA naprawa 28.03.08, 10:48 Ja swoją serwisuję na Uranowej 37 (równoległa do Gilarskiej) - i jestem zadowolony. Moge polecić. Odpowiedz Link
przyczajonysmok-2 Re: KOSIARKA SPALINOWA naprawa 08.01.09, 15:25 W Nieporęcie (koło Warszawy) powstał nowy serwis kosiarek na szczęście dla mnie bo tam mieszkam Prowadzi go dwóch kolesi znających sie na rzeczy. Pierwszą naprawiałem u nich kosiarkę z silnikiem brigsa nie mogłem przełamać kompresji bez świecy nie było problemu po wkreceniu swiecy kicha Cos tam było z jakims odpreznikiem. Kosiarke po naprawie odebrałem czysta z wyważonym i naostrzonym nożem odpala bez problemu Przez cały sezon chodziła idealnie. Byłem tam jeszcze kilka razy z pilarka, wiertarką a nawet z agregatem pradotwórczym. Z tego co widze to serwisuja prawie wszystko. Kolesie naprawde godni polecenia podam do nich telefon 022 774 80 08 Odpowiedz Link
misiuki Re: KOSIARKA SPALINOWA naprawa 25.02.09, 10:58 Witam. Posiadsam niemile doswiadczenia z serwisem-kiedy zepsuła sie kosiarka to niby naprawili,ale włozyli stare czesci i była dobra przez miesiac. Od tamtej pory nauczyłem sie,ze lepiej naprawic samemu jesli sie oczywiscie umie. Narzedzia kupiłem tutaj www.gedore24.pl/main.php solidna firma,szeroki wybór. I staram sie naprawiac sam w miare mozliwosci. To kółko,to łozyski. Na razie jest dobrze. Pozdrawiam. Odpowiedz Link