mrs.eljot 23.03.06, 23:20 nic nie piszą, tylko marudza Może o czymś pogadamy?? Może ktos ma jakiś temat? Problem? Nowinkę? Wierszyk chcialby powiedzieć? Zaśpiewać? Albo opowiedzieć o swoich obserwacjach np. przystankowych, tramwajowych, autobusowych?? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maclorcan Re: diabel na diabelach 23.03.06, 23:31 mrs.eljot napisała: > Może o czymś pogadamy?? A o czym? > Może ktos ma jakiś temat? Nic mi nie przychodzi o tej porze do głowy > Problem? Mam całe mnóstwo > Nowinkę? Raczej nie > Wierszyk chcialby powiedzieć? Ja niepiśmienny jestem... > Zaśpiewać? Nie chciałabyś usłyszeć jak śpiewam > Albo opowiedzieć o swoich obserwacjach np. przystankowych, tramwajowych, > autobusowych?? A tu już Voker mnie wyręczył ;P Odpowiedz Link
mrs.eljot Re: diabel na diabelach 23.03.06, 23:43 nie no diabely wstretne autobusy fakt, smierdzą, ale sa na nich teraz reklamy, przez które świata nie widaclub prawie wcale, więc trza na czyms zawiesic oko... Nie ma nic "intreresującego" w autobusie poza tym ,ze śmierdza?? Ja to uwielbiam sobei patrzec jak ludzie sie zachowują. Takie moje chyba male zboczenie, nie żybym nocami z nosem przy szybie slęczala, ale lubie) Odpowiedz Link
maclorcan Re: diabel na diabelach 23.03.06, 23:54 mrs.eljot napisała: > Nie ma nic "intreresującego" w autobusie poza tym ,ze śmierdza?? Dla mnie to tylko środek komunikacji. Z reguły jak jadę to przez okno wyglądam > Ja to uwielbiam sobei patrzec jak ludzie sie zachowują. Takie moje chyba male > zboczenie, nie żybym nocami z nosem przy szybie slęczala, ale lubie) Nie no, jasne, że nie. Ale wiesz co u każdego z sąsiadów słychać, prawda? D Odpowiedz Link
vanhongen Re: diabel na diabelach 23.03.06, 23:51 chciałbym cus powiedzieć,ale nie wiem czy można,hę Odpowiedz Link
mrs.eljot Re: diabel na diabelach 23.03.06, 23:52 no wiesz?? jeszcze pytasz?? Van jak Cie zaraz chlastnęP a to też ladne(tak na marginesie): skreccos.4fun.tv/zdjecie.php?id=3746 Odpowiedz Link
vanhongen Re: diabel na diabelach 23.03.06, 23:56 ślimoki takie poślimaku a wracając do tematu... przemieszczając sie dziś po ulicach nie mogłem sie nadziwić pytanie było jedno,a odpowiedź sama sie nasuneła wiecej jest dziur niż asfaltu,więc może zdjąć te resztki nawiezchni? Odpowiedz Link
mrs.eljot Re: diabel na diabelach 23.03.06, 23:58 bylam dzisiaj w krakowie, niby zmienia sie wiele, jak sie jedziew i patrzy na krajobraz. Ale i tak daleko nam do standardów "zadowalających" ;-/ Odpowiedz Link
mrs.eljot Re: Uważaj co piszesz bo diabeł nie śpi :) 31.03.06, 20:12 tak to prawda, rzadko sypiam) Odpowiedz Link
swawolny.diabel Re: Uważaj co piszesz bo diabeł nie śpi :) 01.04.06, 14:36 mrs.eljot napisała: > tak to prawda, rzadko sypiam) a z diabełem to jeszczce żadziej Odpowiedz Link
kolorowa_diablica Re: Uważaj co piszesz bo diabeł nie śpi :) 01.04.06, 14:43 z diabłem jest najlepiej Odpowiedz Link
swawolny.diabel Re: Uważaj co piszesz bo diabeł nie śpi :) 01.04.06, 14:47 no jasne ze najlepiej. To dlatego że najbardzije ogniście Odpowiedz Link
kolorowa_diablica Re: Uważaj co piszesz bo diabeł nie śpi :) 01.04.06, 14:48 oj tak, tak... chyba musze jakiegos zwabic do swojego kociołka... Odpowiedz Link
swawolny.diabel Re: Uważaj co piszesz bo diabeł nie śpi :) 01.04.06, 14:52 to powodzenia w łowach życze i działaj jak na diablece przystało - Odpowiedz Link
kolorowa_diablica Re: Uważaj co piszesz bo diabeł nie śpi :) 01.04.06, 14:55 eee... przy diablicach z tego piekła... to kazdy naiwny... Odpowiedz Link
swawolny.diabel Re: Uważaj co piszesz bo diabeł nie śpi :) 01.04.06, 14:56 nie każdy , juz ty sie o to nie martw , zdarzają sie tacy gracze że podczas gry nie widaomo kto na ogo poluje Odpowiedz Link
kolorowa_diablica Re: Uważaj co piszesz bo diabeł nie śpi :) 01.04.06, 14:58 to niec, ze nie wiadomo kto na kogo... wazne, zeby się upolowac w końcu Odpowiedz Link
swawolny.diabel Re: Uważaj co piszesz bo diabeł nie śpi :) 01.04.06, 15:45 dla mnie ważnejsze jest by nie przegrać Odpowiedz Link