25.04.06, 14:25
ale mi sie wieczor szykuje, mmmhhh jakub bedzie masowal i zajadal krokiety, u la la i jeszcze imreza na wezu
obecnosc obowiazkowatongue_out
Obserwuj wątek
    • jacko1971 Re: u la la 25.04.06, 14:33
      impreza na wezu..mam nadzieje ze na MiSiu tez ktos bedzie a nie wszyscy
      polecą....
      • nane1 Re: u la la 25.04.06, 14:34
        spokojnie, jeszcze chwilka i do nas dolaczysz, wysylam zaproszenie na weza,uwagaaaaaaa
        leciiiiiiiiiii
        • jacko1971 Re: u la la 25.04.06, 14:38
          > spokojnie, jeszcze chwilka i do nas dolaczysz, wysylam zaproszenie na
          >weza,uwagaaaaaaa leciiiiiiiiiii
          >
          i to już ? czy oficjalne leży na @ wink
          • nane1 Re: u la la 25.04.06, 14:40
            sprobuj juz
            na @ tez wyslalam
            • jacko1971 Re: u la la 25.04.06, 14:42
              > sprobuj juz
              > na @ tez wyslalam

dzięki - doszło...
              nane! ale ta nazwa jest ohydna...hemoroid :-{} blueeeeee..zaraz tam zajrzę
              zobaczyć
              • nane1 Re: u la la 25.04.06, 14:43
                ochydna????
                no co ty
                zwariowales, najpiekniejsza na swiecie, co ty komiksow nie czytasz?tongue_outtongue_outtongue_outtongue_out
                • jacko1971 Re: u la la 25.04.06, 14:45
                  > ochydna????
                  > no co ty
                  > zwariowales, najpiekniejsza na swiecie, co ty komiksow nie czytasz?tongue_outtongue_outtongue_outtongue_out
                  >
                  czytam..ale widać inne....też mi komiks...lekarski chiba wink
                  • nane1 Re: u la la 25.04.06, 14:45
                    jakie czytasz??
                    • jacko1971 Re: u la la 25.04.06, 14:46
                      ja ? tytusy, kajko i kleksy wink no czasami trafiały sie inne wink
                      • nane1 Re: u la la 25.04.06, 14:47
                        heheheheheh
                        taaa no rzeczywiscie inne
                        • jacko1971 Re: u la la 25.04.06, 14:50
                          > heheheheheh
                          > taaa no rzeczywiscie inne
                          >
                          bo widzisz ja starszawy jestem i kiedyś takie właśnie były wink
                          • nane1 Re: u la la 25.04.06, 14:53
                            dobra dobra, nie mow ze thorgala nie czytales
                            • jacko1971 Re: u la la 25.04.06, 14:55
                              czytałem...był w Relaxie wink
                              • nane1 Re: u la la 25.04.06, 14:56
                                no chociaz tyle,
                                czyli jacus tyly masz ogromne, straszne zaleglosci i chyba nie zdasz do nastepnej klasy bo lektury sa nie przeczytane
                                ze znajomosci komiksów najwyze 2=
                                • jacko1971 Re: u la la 25.04.06, 14:58
                                  > no chociaz tyle,
                                  > czyli jacus tyly masz ogromne, straszne zaleglosci i chyba nie zdasz do
                                  >nastepnej klasy bo lektury sa nie przeczytane
                                  > ze znajomosci komiksów najwyze 2=

widzisz to wszystko przez dzieciaka...wink jak nie zdam złoje mu pupę wink może
                                  byc wężem...od żelazka...
                                  • nane1 Re: u la la 25.04.06, 15:01
                                    no no no tu nie stosujemy przemocy domowej, waz patrzy i notuje ile razy cie pomerda za bicie dzieciaka
                                    kochany zasuwaj do ksiegarni bedziesz czytal malemu a nie bil, na czlowieka nie wyrosnie jak komiksu nie poczyta za mlodusmile))
                                    • jacko1971 Re: u la la 25.04.06, 15:05
                                      jaka tam przemoc?wink wychowanie!winkpóki co zupa jeszcze nie jest za słona...a
                                      co do komiksów to mam w pracy inne wink ale ich na pewno ich nie znasz wink
                                      • nane1 Re: u la la 25.04.06, 15:06
                                        tongue_out
                                        "gorace usta 4"??
                                        hehehehheheehe
                                        • jacko1971 Re: u la la 25.04.06, 15:06
                                          > tongue_out
                                          > "gorace usta 4"??
                                          > hehehehheheehe
                                          >
                                          nieee..ale przez moment pomyślałem że wlaśnie cos takiego napiszesz...wink
                                          • nane1 Re: u la la 25.04.06, 15:07
                                            ahhh
                                            coraz mniej tajemnicza jestem jak widzetongue_outtongue_out
                                            to jakie tam komiksy pod biureczkiem w pracy chowasz???
                                            • jacko1971 Re: u la la 25.04.06, 15:10
                                              > ahhh
                                              > coraz mniej tajemnicza jestem jak widzetongue_outtongue_out
                                              > to jakie tam komiksy pod biureczkiem w pracy chowasz???
                                              >
                                              profesjonalne...dużo rysunków i opisów, a do tego po inszemu wink..mam nawet
                                              takie po czesku ..sa niezłe!wink
                                              • nane1 Re: u la la 25.04.06, 15:11
                                                ooo serio, ja tylko czasem oryginalne po anglicku mam

ale mam perelke "kingdom come" w oryginale,stare wydanie, mmmmmhhhhh
                                                • jacko1971 Re: u la la 25.04.06, 15:15
                                                  > ooo serio, ja tylko czasem oryginalne po anglicku mam ale mam
                                                  >perelke "kingdom come" w oryginale,stare wydanie, mmmmmhhhhh
                                                  >
                                                  oj po ang. tez mam ..ale moje te komiksy to raczej nierozrywkowe są wink za to w
                                                  pracy niezbędne wink a oglądam je bez przerwy (jak czasem pracujęwink)
                                                  • nane1 Re: u la la 25.04.06, 15:16
                                                    to czym ty sie zajmujesz? jesli mozesz zdradzic
                                                  • jacko1971 Re: u la la 25.04.06, 15:18
                                                    > to czym ty sie zajmujesz? jesli mozesz zdradzic
                                                    >
                                                    nie wiesz? "tajemnicą" wink
                                                  • nane1 Re: u la la 25.04.06, 15:18
                                                    tongue_out
                                                    no powiedz
                                                    bedzie wymiana informacji
                                                  • jacko1971 Re: u la la 25.04.06, 15:20
                                                    > tongue_out
                                                    > no powiedz
                                                    > bedzie wymiana informacji
                                                    >
                                                    moje są tajne/poufne...wink MiSie dopiero by zaczęły... i nie lubie coś za coś ;-
                                                    )pewnie kiedyś się dowiesz, nawet i bez tego czy sama mi cos opowiesz czy nie ;-
                                                    )
                                                  • nane1 Re: u la la 25.04.06, 15:21
                                                    czat
                                                  • jacko1971 Re: u la la 25.04.06, 15:23
                                                    az tak jestes ciekawa? no no no.....ok zaraz tam jestem
                                                  • nane1 Re: u la la 25.04.06, 15:26
                                                    byl i sie zmyl
                • nane1 Re: u la la 25.04.06, 14:45
                  nie spodziewaj sie szalu na wezu,
                  tam tylko imprezy wychodza, poza tym niewiele sie dziejesmile
                  • jacko1971 Re: u la la 25.04.06, 14:45
                    a mizianie?wink
                    • nane1 Re: u la la 25.04.06, 14:46
                      zamienilam to na merdaniesmile))))
                      • jacko1971 Re: u la la 25.04.06, 14:47
                        czyli to jest to samo????? wink
                        • nane1 Re: u la la 25.04.06, 14:48
                          :p tak jakbysmile))
                          • jacko1971 Re: u la la 25.04.06, 14:51
                            > :p tak jakbysmile))
                            >

no to jeszcze merdanie wężem i już to jest zoofilia wink
                            • nane1 Re: u la la 25.04.06, 14:54
                              > no to jeszcze merdanie wężem i już to jest zoofilia wink

w klasycznym wydaniutongue_outtongue_outtongue_outtongue_out
                              • jacko1971 Re: u la la 25.04.06, 14:56
                                he he he ciekawe czy to pod paragraf podpada? winkno ale wąż to pewnie
                                uwielbia wink
                                • nane1 Re: u la la 25.04.06, 14:57
                                  raczej nie podpada,
                                  a waz urocze stworzenie, ogromnie lubi merdac, jak cos mu sie nie spodoba, zreszta sam sie przekonasztongue_out
                                  • jacko1971 Re: u la la 25.04.06, 14:59
                                    bym zapytał co to za wąż ale..znam odpowiedź...wink
                                    • nane1 Re: u la la 25.04.06, 15:00
                                      znasz???
                                      wow
                                      dawajsmile))
                                      • jacko1971 Re: u la la 25.04.06, 15:01
                                        > znasz???
                                        > wow
                                        > dawajsmile))
                                        >

"tajemnica"
                                        • nane1 Re: u la la 25.04.06, 15:04
                                          tongue_out
                                          • jacko1971 Re: u la la 25.04.06, 15:05
                                            widzisz jak ile ja juz wiem ha ha ha
                                            • nane1 Re: u la la 25.04.06, 15:06
                                              no no no
                                              • jacko1971 Re: u la la 25.04.06, 15:08
                                                nane? a oprócz węża masz jeszcze co pokazać słonku?wink
                                                • nane1 Re: u la la 25.04.06, 15:09
                                                  heheh a moze mam
                                                  a moze nie mam
                                                  • jacko1971 Re: u la la 25.04.06, 15:10
                                                    no to juz nie tajemnica...ale mówi mi to zupełnie tyle samo wink
                                                  • nane1 Re: u la la 25.04.06, 15:12
                                                    wlasnie o to chodzilo
                                                  • jacko1971 Re: u la la 25.04.06, 15:17
                                                    > wlasnie o to chodzilo

wiem, ale czekam na ten dzień kiedy Ci się to wreszcie znudzi..wink
                                                    tajemniczość...to na fotografiach jedynie fajnie wychodzi wink
                                                  • nane1 Re: u la la 25.04.06, 15:20
                                                    chyba sie nie znudzi, poza tym... czy ja jestem tajemnicza????
                                                    raczej nie
                                                  • jacko1971 Re: u la la 25.04.06, 15:22
                                                    jestes jesteś....ale ten rodzaj tajemniczości raczej dobija niz kręci wink ha ha
                                                    ha
                                                  • nane1 Re: u la la 25.04.06, 15:23
                                                    dobija??
                                                    zupelnie cie teraz nie rozumiem
                                                  • jacko1971 Re: u la la 25.04.06, 16:01
                                                    wiesz jak stopniujesz tajemnice to jest rodzaj gry..a jak ciągle walisz
                                                    tajemnica, tajemnica, tajemnica to robi sie nudne wink
                                                  • nane1 Re: u la la 25.04.06, 16:04
                                                    juz to wyjasnilismy chyba

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka