21.05.06, 17:51
tak sobie popatrzylem na to:
b1.lilypie.com/iD5Ap2.png
i mysle ze nasze adminki to ladne smoczyce:
tiny.pl/gkhn
np:
diablica:
www.sue-chan.com/art/chocodragon.jpg
Anxiety (1. niepokój; troska; 2. obawa)
people.ucsc.edu/~syndarr/DragonGirl.jpg
tylko, kto bedzie oslem? smile
www.livescience.com/images/bestdragons_dragon_03.jpg
Obserwuj wątek
    • nane1 Re: smoczyce 21.05.06, 17:54
      tongue_out
      strasznie sie nudzisz chybasmile moze popiszesz troszke za mnie...
      oddam irene w dobre rece
      • voker Re: smoczyce 21.05.06, 17:55
        irene? smile
        • nane1 Re: smoczyce 21.05.06, 17:57
          ireny nie znasz?
          to ta co mnie przesladuje smile
          • voker Re: smoczyce 21.05.06, 18:00
            nie znam
            jaki ma nik? smile
            • nane1 Re: smoczyce 21.05.06, 18:02
              heheheheheheh
              ona nie ma nicku, ona jest tutaj przede mna i sie pastwi nade mnia
              • voker Re: smoczyce 21.05.06, 18:03
                hmm, acha, a ma skrzydelka? smile
                • nane1 Re: smoczyce 21.05.06, 18:06
                  nie, ale bujna przeszlosc, ktora usiluje opanowac i przelac na papier, skubana
                  • voker Re: smoczyce 21.05.06, 18:08
                    Hmmmmmmmmmm
                    Juz wiem...
                    Daj sie jej wypisac, a pojdzie sobie w pizdu... smile
                    • nane1 Re: smoczyce 21.05.06, 18:09
                      taaa, latwo powiedziec trudniej napisacsmile
                      • voker Re: smoczyce 21.05.06, 18:21
                        przeciez to ona ma pisac smile
                        • nane1 Re: smoczyce 21.05.06, 18:25
                          pomylka, to ja mam pisac
                          • voker Re: smoczyce 21.05.06, 18:29
                            nic juz nie kumam
                            pojde do tego: www.akg.cwc.net/crazy.gif
                            moze mi pomoze...
                            • nane1 Re: smoczyce 21.05.06, 18:29
                              hehehe
                              ja tez sie tam udamsmile
    • anxiety3 Re: smoczyce 21.05.06, 19:11
      a to ciekawe, ze moj nick tlumaczyles...ale, wracajac do tematu, moja mi sie
      podoba i osla tez biore , slodki jest tongue_out
      • voker Re: smoczyce 21.05.06, 19:33
        ale widzialas S2? wiesz jak bedzie wygladac Twoje potomstwo? smile
        • anxiety3 Re: smoczyce 21.05.06, 19:34
          ale jak bedzie moje, to i kochane jak zadne inne przeze mniebig_grin to wystarczy tongue_out
          • voker Re: smoczyce 21.05.06, 19:38
            mimo ze bedzie wielka gadula? smile
            • anxiety3 Re: smoczyce 21.05.06, 19:39
              po mamusi...tongue_outPP Moze po ojcu inne cechy odziedziczy tongue_out
              • voker Re: smoczyce 21.05.06, 19:43
                osiol:
                www.kakofonia.pl/PL/PLshrek/Zamknij%20sie.wav
                • anxiety3 Re: smoczyce 21.05.06, 19:45
                  nie chodzi mi..jakby byl wadliwy uncertain
                • voker Re: smoczyce 21.05.06, 19:45
                  www.kakofonia.pl/PL/PLshrek/Smoczyca1.wav
                  big_grinDDDD
                  • anxiety3 Re: smoczyce 21.05.06, 19:47
                    hmm...a myslalam, ze moj glos subtelniej brzmi..tongue_outPP
                    • voker Re: smoczyce 21.05.06, 19:48
                      nie przejmuj sie,
                      ryczenie zawsze jest malo subtelne... tongue_outPPPPP
                      • anxiety3 Re: smoczyce 21.05.06, 19:55
                        mowisz ,ze rycze...a kiedys Ci sie moj glos podobal tongue_out
                        • voker Re: smoczyce 21.05.06, 20:00
                          w tym fragmencie ryczysz tongue_out
                          masz ladny glos
                          ps polecam innym rozmowe z Anx, ma cieply, mily, subtelny i melodyjny glos; oczywiscie wtedy gdy nie ryczy i nie zieje ogniem... wink
                          • anxiety3 Re: smoczyce 21.05.06, 20:02
                            no tak, a dla niewtajemniczonych > sprawdzcie ,kto glos podkladal tongue_outPP
    • kolorowa_diablica Re: smoczyce 21.05.06, 20:36
      prosze tu mnie do jakichś stworów nie porównywać.
      A Ty Voker jak myślisz, ze bedziesz za osła robił, to zapomnij...

chociaz Anx, dobierzemy sobie przed wakjacjami jakiegoś osiołka do trójkacika smile))
      • voker Re: smoczyce 21.05.06, 20:53
        kolorowa_diablica napisała:

> A Ty Voker jak myślisz, ze bedziesz za osła robił, to zapomnij...
        To nafajniejszy komplement jaki tu slyszalem, a ja nie chce byc modem, jesli juz o to chodzi.
        • morfeusz_1 Re: smoczyce 21.05.06, 20:55
          www.imaginistix.com/sculptdetails.cfm?Id=1
          • anxiety3 Re: smoczyce 21.05.06, 22:18
            znam jeszcze kilka ciekawszych obrazkow, choc nie przepadam za nim tongue_out
        • voker Re: smoczyce 21.05.06, 20:59
          Kolorowa: szukaj sobie osla, szukaj; zrob glosne iooooooo, ioooooo

www.sounddogs.com/previews/99/mp3/115059_SOUNDDOGS_DO.mp3
          www.sounddogs.com/previews/99/mp3/115060_SOUNDDOGS_DO.mp3
          www.sounddogs.com/previews/99/mp3/115058_SOUNDDOGS_DO.mp3
          Mysle, ze znajdziesz tutaj cos dla siebie i niech osiol bedzie z Toba

big_grinDDDDDDDDDDDDDDDDDdd
    • jacko1971 Re: smoczyce 21.05.06, 22:28
      voker napisał:

> tak sobie popatrzylem na to:
      > b1.lilypie.com/iD5Ap2.png
      > i mysle ze nasze adminki to ladne smoczyce:

a jakie ładne kobiety wink
      hello everybody!!!!!
      • anxiety3 Jaaaaaaceeeeeeeeeeek:-))))))))) 21.05.06, 22:32

• jacko1971 Re: Jaaaaaaceeeeeeeeeeek:-))))))))) 21.05.06, 22:35
          ???? no Jacek jak Jacek...powiem Ci cóś....zaraz ok?wink
          • anxiety3 Re: Jaaaaaaceeeeeeeeeeek:-))))))))) 21.05.06, 22:36
            haha, ok tongue_out
            • jacko1971 Re: Jaaaaaaceeeeeeeeeeek:-))))))))) 21.05.06, 22:40
              no dobra..niech będzie teraz...zapoznałem Twoją imienniczkę hmmm big_grin i nie
              tylko, wyjazd sie powiedzmy udał z wyjątkami nieładnymi..jeden z nich to to że
              nie dane mi było przejechać przez Twoje miasto żeby Cię
              wypatrzyć...zbudowaliscie se obwodnicę sad(((((((
              • anxiety3 Re: Jaaaaaaceeeeeeeeeeek:-))))))))) 21.05.06, 22:43
                generalnie , jak widze , udal sie smile)
                • jacko1971 Re: Jaaaaaaceeeeeeeeeeek:-))))))))) 21.05.06, 22:49
                  generalnie tak..długo by było pisac co tam było...no ale lepiej napisz co u
                  Ciebie?wink
                  • anxiety3 Re: Jaaaaaaceeeeeeeeeeek:-))))))))) 21.05.06, 22:55
                    hmm..bez wypraw w gory ostatnio :p

uporalam sie z rzezba :p ( prawie> zostaly mi do zrobienia odlewy), to jest
                    chyba najpozytywniejsze; reszta sie generalnie w tym tyg nie ukladala...ale
                    lada moment kolejny tydzien, a do zeszlego nie chce wracac .
                • jacko1971 Re: Jaaaaaaceeeeeeeeeeek:-))))))))) 21.05.06, 22:56
                  to wycięcie vokera postu to Twoja sprawka Anx??? wlaśnie odpowiadałem na nią i
                  o trzymaniu informacji o MiSiach dla siebie a tu jakis zupełnie mi nieznany
                  komunikat...cenzura powróciła??????????????????? hmmmm prawde mówiąc ani nie
                  podoba mi sie text z miastem Vokera ani Twoje zagranie....uncertain
                  • voker Re: Jaaaaaaceeeeeeeeeeek:-))))))))) 21.05.06, 22:58
                    Wszystko jest ok, Anx skasowala post (napisla do mnie), bo wymienilem nazwe jej miasta. Zrobilem to przez nieuwage i wszystko zostalo poprawione. smile
                  • anxiety3 Re: Jaaaaaaceeeeeeeeeeek:-))))))))) 21.05.06, 22:59
                    Napisalam mu , dlaczego .
                    Dobrze wie, ze sczegoly o mnie nie sa tak po prostu do dyspozycji, skoro sama
                    ich np w wizytowce nie umieszczam.
                    Korci go ,zeby wiedza zablysnac?
                    • voker Re: Jaaaaaaceeeeeeeeeeek:-))))))))) 21.05.06, 23:03
                      anxiety3 napisała:

> Napisalam mu , dlaczego .
                      > Dobrze wie, ze sczegoly o mnie nie sa tak po prostu do dyspozycji, skoro sama
                      > ich np w wizytowce nie umieszczam.
                      > Korci go ,zeby wiedza zablysnac?

Zostawie to bez komentarza. :-\

Ide spac. Dobranoc Jacku.
                      • anxiety3 Re: Jaaaaaaceeeeeeeeeeek:-))))))))) 21.05.06, 23:06
                        > Zostawie to bez komentarza. :-\

wybacz, ale to nie pierwszy przypadek > ostatnio, wprawdzie o innej osobie, ale
                        tez watpie,zeby miala ochote na podawanie pewnych informacji ot tak, do ogolnej
                        wiadomosci.

Dobranoc.
                        • voker Re: Jaaaaaaceeeeeeeeeeek:-))))))))) 21.05.06, 23:08
                          Przeprosilem Cie w mailu. Jesli cos takiego sie stalo, to niech sie tek ktos zglosi. Nie pchaj sie w nieswoje sprawy, juz obija Ci palma?
                          • anxiety3 Re: Jaaaaaaceeeeeeeeeeek:-))))))))) 21.05.06, 23:09
                            tak, ustawie sobie odpowiedni opis na gg, Twoim przykladem.
                            • anxiety3 Re: Jaaaaaaceeeeeeeeeeek:-))))))))) 21.05.06, 23:10
                              lepiej sie teraz czujesz? chcesz byc dalej zlosliwy?
                        • jacko1971 Re: Jaaaaaaceeeeeeeeeeek:-))))))))) 21.05.06, 23:10
                          > ostatnio, wprawdzie o innej osobie,
                          > ale
                          > tez watpie,zeby miala ochote na podawanie pewnych informacji ot tak, do
                          >ogolnej wiadomosci.

w końcu te informacje same mu podałyście....
                          • anxiety3 Re: Jaaaaaaceeeeeeeeeeek:-))))))))) 21.05.06, 23:11
                            > w końcu te informacje same mu podałyście....

akurat nie tą...
                            • jacko1971 Re: Jaaaaaaceeeeeeeeeeek:-))))))))) 21.05.06, 23:12
                              to skąd wiedział?????????????????????
                              • anxiety3 Re: Jaaaaaaceeeeeeeeeeek:-))))))))) 21.05.06, 23:13
                                to juz nieistotne.
                                • jacko1971 Re: Jaaaaaaceeeeeeeeeeek:-))))))))) 21.05.06, 23:16
                                  to juz normalnie nie da się z Toba pogadać teraz na MiSiu widzę.....
                                  • anxiety3 Re: Jaaaaaaceeeeeeeeeeek:-))))))))) 21.05.06, 23:18
                                    dzieki Jacku.

Nie chcac powtarzac wszystkiego o wszystkich ,stalam sie nagle potworem.

Dobranoc.
                                    • jacko1971 Re: Jaaaaaaceeeeeeeeeeek:-))))))))) 21.05.06, 23:25
                                      > Nie chcac powtarzac wszystkiego o wszystkich ,stalam sie nagle potworem.
                                      >
                                      potworem? nieeee, ale cenzurą i...wiesz jakos tak pomyślałem że teraz bardziej
                                      będziesz adminką niz forumowiczką Anxią....
                                      no i przyzwyczaiłem sie do jednej słodkiej Szefowej....a tu mnożenie funkcji
                                      pod moją nieobecność uncertain
                                      > Dobranoc.
                                      >
                                      i sobie poszła?????
                                      • anxiety3 Re: Jaaaaaaceeeeeeeeeeek:-))))))))) 21.05.06, 23:29
                                        potworem? nieeee, ale cenzurą i...wiesz jakos tak pomyślałem że teraz bardziej
                                        > będziesz adminką niz forumowiczką Anxią....

ciekawa teza...
                                        • jacko1971 Re: Jaaaaaaceeeeeeeeeeek:-))))))))) 21.05.06, 23:31
                                          > ciekawa teza...
                                          >
                                          moje prywatne odczucie jedynie...no ale w koncu co ono znaczy? nic...
                                          • anxiety3 Re: Jaaaaaaceeeeeeeeeeek:-))))))))) 21.05.06, 23:33
                                            moje prywatne odczucie jedynie...no ale w koncu co ono znaczy? nic...

dla kogo?
                                            podyskutuj o odczuciach z Vokerem, on je ...`ciekawie` interpretuje, tylko
                                            niech to zrobi na forum.
                                        • morfeusz_1 Re: Jaaaaaaceeeeeeeeeeek:-))))))))) 21.05.06, 23:31
                                          Teraz to już macie przesrane jak w ruskim czołgu ON tu już jest....
                                          I Was zje,a jak braci przyprowadzi to co?
                                          Idźcie spać.
                                          • anxiety3 Re: Jaaaaaaceeeeeeeeeeek:-))))))))) 21.05.06, 23:34
                                            hey Morfi> gasisz dzis swiatlo?
                                  • voker Re: Jaaaaaaceeeeeeeeeeek:-))))))))) 21.05.06, 23:24
                                    Chodzilo konkretnie o to ze napisalem ze ktos ma wlasne forum na gazecie i tyle. Cos co latwo sprawdzic. Anx sieje jakies niedomowienia. :-\
                                    • anxiety3 Re: Jaaaaaaceeeeeeeeeeek:-))))))))) 21.05.06, 23:30
                                      tak, niedoowienia > wlasnie przeczytalam od Ciebie mail`a i pozostawie to bez
                                      komentarza.
                                      • voker Re: Jaaaaaaceeeeeeeeeeek:-))))))))) 21.05.06, 23:38
                                        :-\
                      • jacko1971 Re: Jaaaaaaceeeeeeeeeeek:-))))))))) 21.05.06, 23:08
                        Dobranoc Vokerze!!! a co do Łodzi...na moim wyjeździe było kilka osób z Ł.
                        popilismy sobie, pogadalismy i pogralismy nawet w bilarda nocami ...acha i
                        pewna Łodzianka także była....jak zawsze fajna wink
                        • voker Re: Jaaaaaaceeeeeeeeeeek:-))))))))) 21.05.06, 23:09
                          Kiedys na lodzkim forum zastanawiali sie dlaczego w tym miescie jest tyle pasztetow, co wg mnie jest bzdura, wystarczy przejsc sie Piorkowska. smile
                          • jacko1971 Re: Jaaaaaaceeeeeeeeeeek:-))))))))) 21.05.06, 23:12
                            a ja szukałbym je raczej w innym miejscu wink no ale to takie zboczenie
                            zawodowe big_grin
                            • voker Re: Jaaaaaaceeeeeeeeeeek:-))))))))) 21.05.06, 23:22
                              Gdzie? smile
                              • jacko1971 Re: Jaaaaaaceeeeeeeeeeek:-))))))))) 21.05.06, 23:23
                                eeeee a to juz moje miejsce...wink jak to z MiSiami bywa tajemnica wink
                                • voker Re: Jaaaaaaceeeeeeeeeeek:-))))))))) 21.05.06, 23:26
                                  No powiedz. smile Zawsze warto wiedziec gdzie mozna spotkac fajne dziewczyny. smile
                                  • jacko1971 Re: Jaaaaaaceeeeeeeeeeek:-))))))))) 21.05.06, 23:28
                                    wiesz, zapewne te same wychodzą i na piotrkowską wink
              • voker Re: Jaaaaaaceeeeeeeeeeek:-))))))))) 21.05.06, 22:57
                Jacek: to skrec nastepnym razem. U Anx jest pare fajnych
                miejsc, bywalem tam pare lat temu, ale Lodz i tak jest lepsza. wink
                • jacko1971 Re: Jaaaaaaceeeeeeeeeeek:-))))))))) 21.05.06, 22:57
                  korekta??????????????????????
      • anxiety3 Re: smoczyce 21.05.06, 22:32
        no wiesz co....w nd wieczorem zamiast w domu odpoczywac, Ty przyjechales nalog
        karmic :p

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka