Dodaj do ulubionych

Seks analny [do wszystkich ]

08.06.06, 23:16
Lubicie?
Tylko bez odpowiedzi prostej tak.
Pytanie głównie kierowane do Kobiet.
Bo to przecież My prawie zawsze miałyśmy i mamy opory.
Dlaczego?
Pomijając niedelikatnego mężczyznę i bół sam w sobie, który można zniwelować
żelami nawilżającymi i odpowiednim przygotowaniem kobiety.
Obserwuj wątek
    • jakub_234 Re: Seks analny [do wszystkich ] 08.06.06, 23:38
      Nawet jesli moja kobieta by chciała to ja bym raczej jej w ten sposób nie
      usatysfakcjonował. Nie logiczne jest dla mnie jak to kobieta moze sie podobac.
      Wiem, ze ludzie sie myja...ale wkoncu ta strona robie sie kupe uncertain
      Dziurka ta powinna sluzyc do wydalenia wiadomo czego, a wlozyc do niej powinno
      sie tylko czopki, albo termometr...Jednak czasy sie zmieniły. uncertain
      • ssammba Re: Seks analny [do wszystkich ] 08.06.06, 23:46
        kobiety przed porodem panicznie boja sie lewatywy...? ok maja prawo ALE! za
        chwile opowiadaja jak cudnie jest miec GO w d... oj i to mnie dziwi ha ha
    • anxiety3 Re: Seks analny [do wszystkich ] 08.06.06, 23:41
      nie znam i raczej nie mam ochoty probowac.
    • f_emmefatale Re: Seks analny [do wszystkich ] 09.06.06, 12:29
      Czemu bez prostej odpowiedzi?
      Nie.
      • occasion Re: Seks analny [do wszystkich ] 09.06.06, 12:46
        ohyda!! dokładnie z tych smaych powodów, co u Jakba!! nie lubię zaczynac od dupy
        stronytongue_out
        • f_emmefatale Re: Seks analny [do wszystkich ] 09.06.06, 12:53
          So do I.
        • jacko1971 Re: Seks analny [do wszystkich ] 09.06.06, 12:59
          no ale może zakończysz pozwalasz...wiesz np. po co ryzykowac cokolwiek kiedy
          można wypiąć na wszystko pod koniec pupcie i po sprawie ?;-P
          • f_emmefatale Re: Seks analny [do wszystkich ] 09.06.06, 13:01
            Ale tekst suspicious
          • occasion Re: Seks analny [do wszystkich ] 09.06.06, 13:03
            jesteś bezczelny!!! no ale pomijam ten fakt! wiesz, chłopczyku-nowoczesna
            kobieta zna inne sposoby na zabezpieczenie się przed niechciana ciążą...a Ty,
            biedaku przyrwankę jestes zmuszony stosować?? to ryje beret...podobno!
            • anxiety3 Re: Seks analny [do wszystkich ] 09.06.06, 13:05
              Occasion, spokojnie...od slowa o slowa , ale z kultura , bez obrazania.
              • occasion Re: Seks analny [do wszystkich ] 09.06.06, 13:11
                ależ ja jestem spokojna, Anx...nie znoszę tylko instrumentalnego traktowania
                kobiet!!
                • f_emmefatale Re: Seks analny [do wszystkich ] 09.06.06, 13:18
                  Ja też,ale nie zauważyłam tu takiego faktu-to był raczej żart.

Spokojnie smile
                  • jacko1971 Re: Seks analny [do wszystkich ] 09.06.06, 13:20
                    nie każdy ma widać zblizone do mojego poczucie humoru...chciałem dopisac albo
                    gorszy dzień ale....ech uncertain jednak to prawda z tą emeryturą...czas na mnie!
                  • maximilianna Re: Seks analny [do wszystkich ] 09.06.06, 13:20
                    Podchodźcie do siebie z pewnym dystansem i do innych także.
                    A nie będzie takich sytuacji.
                    Bo gdy ktoś zbyt serio bierze życie i siebie to potem tak to wyglada.
                    Nie odebrałam niczego co napisał Jacko do siebie. Nie odczytałam, że traktuje
                    instrumentalnie kobiety...

Inna sprawa, że wiele kobiet naprawdę traktuje "instrumentalnie" mężczyzn i
                    jakoś nie wywołują tym wojny....
            • jacko1971 Re: Seks analny [do wszystkich ] 09.06.06, 13:16
              > jesteś bezczelny!!! no ale pomijam ten fakt! wiesz, chłopczyku-nowoczesna
              > kobieta zna inne sposoby na zabezpieczenie się przed niechciana ciążą...

chłopczyku....wink śmieszne i zabawne jak mnie ktoś tak nazywa...masz 70 lat
              może?wink nowoczesność to nie chemia jeżeli masz to na mysli, pigułki plasterki
              i inne wynalazki...gdybyś wiedziała że 2-3% kobiet mimo to zajdzie ...ech dośc
              wyjaśnień!
              acha a mój "bezczelny" text nie odnosił sie wprost do Ciebie i do tego co
              lubisz i robisz! miało byc śmiesznie widać nie dla wszystkich

<a Ty, biedaku przyrwankę jestes zmuszony stosować?? to ryje beret...podobno!

hmmm nikt mnie do niczego nie zmusza, nie wpadłaś na to że ktos może nawet tak
              lubić?
              • occasion Re: Seks analny [do wszystkich ] 09.06.06, 13:22
                jacko1971 napisał:

>
                > chłopczyku....wink śmieszne i zabawne jak mnie ktoś tak nazywa...masz 70 lat
                > może?wink

Kobiet o wiek się nie pyta... możesz się czasem poczuć młodziej-polecam się na
                przyszłość..

nowoczesność to nie chemia

widzę, że anal jest dla Ciebie ikoną nowoczesności...imponujące!!smile

> acha a mój "bezczelny" text nie odnosił sie wprost do Ciebie i do tego co
                > lubisz i robisz! miało byc śmiesznie widać nie dla wszystkich

śmiesznie...może nie trafiłeś w moje poczucie humoru...trudno!

> hmmm nikt mnie do niczego nie zmusza, nie wpadłaś na to że ktos może nawet tak
                > lubić?

meritum było zabezpieczenie się przed "wpadką", więc do czego odnosi się Twoja
                powyższa wypowiedz??
                • jacko1971 Re: Seks analny [do wszystkich ] 09.06.06, 13:39
                  > Kobiet o wiek się nie pyta... możesz się czasem poczuć młodziej-polecam się na
                  > przyszłość..
                  >
                  pyta to takie nieprzyzwoite cos jest wink..a młodo się czuje calutki czas mimo
                  podeszłego wieku jak na Misia

> widzę, że anal jest dla Ciebie ikoną nowoczesności...imponujące!!smile
                  >
                  anal to dla mnie 0,00000001% tego czego doświadczyłem w tym temacie a może i
                  jeszcze mniej...widać nie spotkałem kobiety która to lubi i to wszystko!

> śmiesznie...może nie trafiłeś w moje poczucie humoru...trudno!
                  >
                  nikt nie jest doskonały....

> meritum było zabezpieczenie się przed "wpadką", więc do czego odnosi się Twoja
                  > powyższa wypowiedz??

meritum tego wątku jest - seks analny i w poście nr. jeden czy lubicie....do
                  tego sie moja odpowiedz odnosiła..anal jako sposób zabezpieczenia przed wpadka
                  to tylko był...no tak kiepski żart
                  • occasion Re: Seks analny [do wszystkich ] 09.06.06, 13:41
                    jacko1971 napisał:

...no tak kiepski żart

i tego się trzymajmytongue_out smile
          • maximilianna Re: Seks analny [do wszystkich ] 09.06.06, 13:06
            Ja lubię od czasu do czasu.
            I jest inny orgazm, inne doznania.

Na szczęście nie każdy musi lubić.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka