suczka78 Re: MiS umiera...:P b/t 07.07.06, 19:36 a guzik prawda;p pojechał na wakacje ;D Odpowiedz Link
jaremax Re: MiS umiera...:P b/t 07.07.06, 19:57 I chłodzi się zimnym piwkiem do zatracenia )). Odpowiedz Link
suczka78 Re: MiS umiera...:P b/t 07.07.06, 20:18 właśnie ;] i jest piątek wiec idzie na imprezzzzzzzzzzzzzzzzzzzke ;p Odpowiedz Link
maximilianna Re: MiS umiera...:P b/t 07.07.06, 21:44 we wrześniu lub w październiku znów ożyje Odpowiedz Link
anxiety3 Re: MiS umiera...:P b/t 08.07.06, 17:44 > nie umiera, ma wakacje właśnie tak )) w trakcie przemieszczanie się pomiedzy wyjazddami donoszę, ze tegoroczny sezon wakacyjny rozpoczety pomyślnie )) Bałtyk cudwony jak zawsze Woda..woda...Od kilku lat tak nie szalałam było świetnie ! Odpowiedz Link
anxiety3 Re: MiS umiera...:P b/t 08.07.06, 20:43 > to fantastycznie tak )) > witaj anx Ello Sister Odpowiedz Link
suczka78 Re: MiS umiera...:P b/t 08.07.06, 21:27 cieszę się ,że sie pojawiłaś na misiu cichutko,śmiem twierdzić że za cichutko brakuje mi naszych foremkowych rozmow ;/ mam nadzieje ,że po wakacja,przerwach,urlopach - misiek wroci do starej formy Odpowiedz Link
anxiety3 Re: MiS umiera...:P b/t 08.07.06, 21:29 wróci, pewnie nowi forumowicze tez tu zblądzą , ale zaskoczeniem dla mnie dzis jest az taka cisza...choc to moje pierwsze wakacje, odkad poznalam blizej forum >>moze to norma Odpowiedz Link
suczka78 Re: MiS umiera...:P b/t 08.07.06, 21:33 ta cisza trwa odkąd Ty i kolorowa tymczasowo zniknełyście z miśka, pewnie masz racje,pojawia sie nowi znowu zrobi sie zamieszanie. Ech tyle że przez ta cisze na miśku latam po innych forumach,przyzwyczajam sie do miejsc i szczerze mowiac nie bardzo mi to odpowiada. Odpowiedz Link
anxiety3 Re: MiS umiera...:P b/t 08.07.06, 21:40 Ech tyle że przez ta cisze na miśku latam po innych forumach,przyzwyczajam sie > do miejsc i szczerze mowiac nie bardzo mi to odpowiada. Mozna tylko liczyc, ze to czasowo ten martwy sezon i jeszcze zanim skoncza sie wakacje, ludziska beda zagladac i towarzystwa sobie na wzajem dotrzymywac. Chyba , ze to tak ekstremalne przypadki , jak ja , ktore w pazdzierniku zwaitaja dopiero z powrotem ale wiekszosc MiSiow chyba bardziej ustabilizowane zycie wiedzie i moze wyjazdy wakacyjne tez krotsze beda miec. Odpowiedz Link
anxiety3 Re: a kiedy żył ? >> dobre pytanie cd 08.07.06, 21:05 1) Ile osob traktuje forum z pewnym sentymentem, jako ( z duzym przumruzeniem oka )pewien organizm, ktorego zywot zalezy od naszych tutaj wpisow? 2)A dla ilu jest ono tylko miejscem wymiany zdan, ewentualnie realizacji innych celow, ale nie przywiazuje wagi do niego jako takiego? Osobiscie, jako adminka , patrze troche przez pryzmat tego pierwszego, ale i tak nadrzedny jest u mnie drugi punkt, tj. gdybym nie znalazla tutaj czegos, co jest w stanie zatrzymac moja uwage, ewentualnie sprawic bym wrocila ( a to wlasnie wsrod ludzi/sytuacji forumowych), nie zaistnialby stosunek z pierwszego punktu Odpowiedz Link
jacko1971 Re: a kiedy żył ? >> dobre pytanie cd 09.07.06, 19:28 Anxia???? już po wakacjach?????????????/ Odpowiedz Link
anxiety3 Re: a kiedy żył ? >> dobre pytanie cd 09.07.06, 20:18 nie jestem `przelotem`, jutro z powrotem znikam Odpowiedz Link
jacko1971 Re: a kiedy żył ? >> dobre pytanie cd 10.07.06, 18:37 jutro czyli dzisiaj.....((( czyli znowu Cię nie ma... Odpowiedz Link