Dodaj do ulubionych

Chude czy przy kości?

16.07.06, 00:28
I mężczyźni i kobiety?
Jakie/jakich wolicie?
Obserwuj wątek
    • rzesa20 Re: Chude czy przy kości? 16.07.06, 11:06
      nie chudzielców i nie tłustych, takich w sam raz miśkówwink
      • rzesa20 p.s 16.07.06, 11:08
        i dodam jeszcze, że absolutnie nie napakowanych sterydami chłopców....
    • swawolny.diabel Kobiety wole takie co nosza cycki 16.07.06, 13:33
      • maximilianna Re: Kobiety wole takie co nosza cycki 16.07.06, 13:34
        A co to znaczy?
        Jakie musi mieć?

Hmm, na Misiu wszystkie kobiety mają czym oddychaćbig_grin
        • swawolny.diabel Re: Kobiety wole takie co nosza cycki 16.07.06, 13:39
          maximilianna napisała:

> A co to znaczy?
          > Jakie musi mieć?

No zebym nie musial sie pytać:

Ja: a ty masz piersi ?
          Ona: Tak oczywiscie jak każda kobieta
          ja To dlaczego ich nie nosisz ?

• maximilianna Re: Kobiety wole takie co nosza cycki 16.07.06, 13:41
            haha, to jak należy nosić piersi?
            • swawolny.diabel Re: Kobiety wole takie co nosza cycki 16.07.06, 13:41
              zawsze na sobie. Nigdy nie zostawiać ich w szafie smile
            • bleman Z dumą ! ;-) 16.07.06, 22:12
              P.S.
              To zdjecie w wizytowce to twoje ?
              • maximilianna Re: Z dumą ! ;-) 16.07.06, 22:18
                Nie moje.
                Chyba nie jestem na tyle odważna, by nago pokazywać się w wizytówce.
                A zresztą i tak, mam ładniejsze piersi smile
                • bleman Re: Z dumą ! ;-) 16.07.06, 23:01
                  > Nie moje.
                  > Chyba nie jestem na tyle odważna, by nago pokazywać się w wizytówce.
                  > A zresztą i tak, mam ładniejsze piersi smile

Poka poka wink
                • swawolny.diabel Re: Z dumą ! ;-) 16.07.06, 23:02
                  > A zresztą i tak, mam ładniejsze piersi smile
                  ale większe bo te na wizytówce to w porywach B smile
    • jacko1971 Re: Chude czy przy kości? 16.07.06, 18:34
      przede wszystkim kobiece! każda ma swój ciężar w którym się dobrze czuje i
      wygląda na siebie ;-P
      • maximilianna Re: Chude czy przy kości? 16.07.06, 18:50
        To takie mam - kobiece tongue_out
        • jacko1971 Re: Chude czy przy kości? 16.07.06, 19:49
          wiem...;-P no ale w końcu nie mogłem od razu napisać - takie jak Maxia ;-PPPP
    • bleman Szczuple ale wysportowane 16.07.06, 19:35
      Cos ala 20 letnia instruktorka fitnes wink
      ewentualnie modelki z magazynu shape smile)
      • swawolny.diabel Re: Szczuple ale wysportowane 16.07.06, 22:27
        zapuszczam google w sprawie grafik i magazynu shape smile)
      • swawolny.diabel widywałem juz fajniejsze modelki 16.07.06, 22:40
        niż te z magazynu shape. te na moim klendarzu sa fajniejsze smile
        • maximilianna Re: widywałem juz fajniejsze modelki 16.07.06, 22:43
          Te z moich snów są najcudowniejszetongue_out
          • swawolny.diabel Re: widywałem juz fajniejsze modelki 16.07.06, 23:01
            a o kim ty śnisz ? bo jezeli śnisz o osobach z cyckami to chwytaj za pędzelek
            namaluj sny i przyślij swoje prace do oceny smile
            • maximilianna Re: widywałem juz fajniejsze modelki 16.07.06, 23:10
              swawolny.diabel napisał:

> a o kim ty śnisz ? bo jezeli śnisz o osobach z cyckami to chwytaj za pędzelek
              > namaluj sny i przyślij swoje prace do oceny smile

Nie umiem malować - niestety, a tak bym chciała.
              • swawolny.diabel Re: widywałem juz fajniejsze modelki 16.07.06, 23:13
                a co sie przejmujesz że nie umiesz malować. czy to ważne. Chwytaj za pedzel i
                brak umiejętności nadrabiaj zapałem.
                I pomysl jak przyjemne moze być to malowanie jak sie bedziesz tsrała skupić
                na temacie swoich snów smile

• maximilianna Re: widywałem juz fajniejsze modelki 16.07.06, 23:20
                  Tak, to tak jak z pisaniem.
                  Nie ważne, że się nie umie, zawsze można się nauczyć big_grin
                  • swawolny.diabel Re: widywałem juz fajniejsze modelki 16.07.06, 23:23
                    maximilianna napisała:

> Tak, to tak jak z pisaniem.
                    > Nie ważne, że się nie umie, zawsze można się nauczyć big_grin

czy to jakas aluzja?
                    jezęli tak to oswiadczam ze pierdziele ortografie i nie mam zamiadu sie jej
                    uczyć , matura juz zdałem wiec nie bedzą mi juz te pierdoły potrzebne

takie jest moje zdanie i niezawazham sie go uzyc big_grin
          • bleman A nie bo z moich :P ja mam najlepsze sny! ;-) 16.07.06, 23:15

• heldbaum Re: Chude czy przy kości? 16.07.06, 22:33
      idelne kształty kobiety są na fotce która otrzynałem na @ smile
      • maximilianna Re: Chude czy przy kości? 16.07.06, 22:41
        Held podrzucisz na mail?
        Chciałabym zobaczyć.
        • heldbaum Re: Chude czy przy kości? 16.07.06, 22:48
          ale to Ty mi je wysłałaś smile
          • maximilianna Re: Chude czy przy kości? 16.07.06, 22:54
            Jak to ja?
            Moje?????
            • heldbaum Re: Chude czy przy kości? 16.07.06, 22:56
              oczywiscie smile
              • maximilianna Re: Chude czy przy kości? 16.07.06, 22:57
                Iiii, miło mi to słyszeć.

I tu spłonęłam wielkim rumieńcem smile
                • heldbaum Re: Chude czy przy kości? 16.07.06, 23:05
                  mam nadzieję że Fikisz Ci się spodoba smile
            • bleman Ja tez, ja tez chce fotke :) 16.07.06, 23:08
              • swawolny.diabel Re: Ja tez, ja tez chce fotke :) 16.07.06, 23:10
                a po co ci ta fotka ?
                • bleman Zeby wiedziec jak wyglada maximiliana :) 16.07.06, 23:12

• swawolny.diabel a skad bedziesz wiedzial 16.07.06, 23:19
                    że zdjęcie które otrzymasz to jej zdjęcie ?
                    cycek tez nie jest jej to jaką masz pewbość ze reszta bedzie juz autentyczna ? smile
                    • bleman NIe bede wiedzial, ale czy to ma znaczenie ? 16.07.06, 23:21

• maximilianna Re: NIe bede wiedzial, ale czy to ma znaczenie ? 16.07.06, 23:23
                        Hmmm, moją fotkę chcesz?
                        Nagą?

To nie jest dobry pomysł smile
                        • bleman Taka jaka dostal heldbaum ;-) 16.07.06, 23:24

• maximilianna Re: Taka jaka dostal heldbaum ;-) 16.07.06, 23:27
                            No,ale to dostał Held.
                            Ja nie rozsyłam moich fotek ot tak sobie.

Trzeba na nią zasłużyć big_grin
                            • bleman A co trzeba zrobic ? ;-) 16.07.06, 23:30

• maximilianna Re: A co trzeba zrobic ? ;-) 16.07.06, 23:31
                                Nie wiem smile
                                • bleman szkoda :/ 16.07.06, 23:33

• morfeusz_1 Tak się wcinam między śledzia a zakąskę ;-) 16.07.06, 23:32
                              Ale M. dzięki i nawzajem.
                              • maximilianna Re: Tak się wcinam między śledzia a zakąskę ;-) 16.07.06, 23:34
                                Ciekawe Morfi kto jest zakąską big_grin
                                • morfeusz_1 Re: Tak się wcinam między śledzia a zakąskę ;-) 16.07.06, 23:50
                                  wiem jedno Ty jesteś kieliszkiem schłodzonej wódeczki na długiej nóżce
                                  he he he
                                  • maximilianna Re: Tak się wcinam między śledzia a zakąskę ;-) 16.07.06, 23:52
                                    morfeusz_1 napisał:

> wiem jedno Ty jesteś kieliszkiem schłodzonej wódeczki na długiej nóżce
                                    > he he he

Mmmm, aż mi zabrakło słów smile
                                  • bleman Sadzac po wzroscie, to nóżka jest długaaaa :) 17.07.06, 01:06

• jacko1971 Re: Taka jaka dostal heldbaum ;-) 16.07.06, 23:34
                              albo poczekać aż Maxia zrobi karierę fotomodelki..wtedy będzie jej pełno na
                              wszystkich bilboardach..dla wszystkich i za darmo!!! ;-PPP
                              • maximilianna Re: Taka jaka dostal heldbaum ;-) 16.07.06, 23:37
                                Jacko na fotomodelkę jestem za stara.
                                A zresztą nie chcę być dla wszystkich mężczyzn dostępna...
                                • bleman Dostepne byly by tylko twoje zdjecia. 16.07.06, 23:40
                                  > Jacko na fotomodelkę jestem za stara.

to czemu wczesniej nie postaralas sie o kariere ? wink
                                  • maximilianna Re: Dostepne byly by tylko twoje zdjecia. 16.07.06, 23:41
                                    Bo wzrost i uroda to nie wszystko.
                                    Jeszcze trzeba mieć coś w głowiewink
                                    • bleman Re: Dostepne byly by tylko twoje zdjecia. 16.07.06, 23:44
                                      > Bo wzrost i uroda to nie wszystko.

Aha, czyli jednak uroda jest wink
                                      A nie chceszspie powchwalic tongue_out ?

> Jeszcze trzeba mieć coś w głowiewink

fotomodelka musi miec cos w glowie ? wink
                                      • maximilianna Re: Dostepne byly by tylko twoje zdjecia. 16.07.06, 23:50
                                        Bleman, nie muszę się chwalić, wiem, że jestem atrakcyjną dziewczyną big_grin

Ponoć każdy musi mieć coś w głowiesmile
                                        • bleman Re: Dostepne byly by tylko twoje zdjecia. 17.07.06, 01:00
                                          > Bleman, nie muszę się chwalić, wiem, że jestem atrakcyjną dziewczyną big_grin

Och, i do tego skromną wink

> Ponoć każdy musi mieć coś w głowiesmile

Ponoc...
                                          • maximilianna Re: Dostepne byly by tylko twoje zdjecia. 17.07.06, 11:33
                                            bleman napisał:

> Och, i do tego skromną wink

Hmm, nie warto być skromnym w dzisiejszych czasach.
                                            Byłam skromna przez blisko 27 lat - wystarczy big_grin
                                • jacko1971 Re: Taka jaka dostal heldbaum ;-) 16.07.06, 23:41
                                  z tym 1szym się nie zgodzę-fotomodelka to nie modelka...a wizerunek zalezy od
                                  zapotrzebowania agencji a nie od wieku ;-P
                                  a co do drugiego - nie chciałabyś być podziwiana przez tłumy;-P????
                                  • maximilianna Re: Taka jaka dostal heldbaum ;-) 16.07.06, 23:42
                                    jacko1971 napisał:

> a co do drugiego - nie chciałabyś być podziwiana przez tłumy;-P????

I tak jestem, głównie na plaży big_grin
                                    • jacko1971 Re: Taka jaka dostal heldbaum ;-) 16.07.06, 23:46
                                      no a teraz przeniosłabyś się wgłab ladu...widzisz te ogromne bilboardy przy
                                      drogach? te wypadki spowodowane przez zagapionych kierowców z rozdziawionymi
                                      buziami?wink
                                      • maximilianna Re: Taka jaka dostal heldbaum ;-) 16.07.06, 23:54
                                        jacko1971 napisał:

> no a teraz przeniosłabyś się wgłab ladu...widzisz te ogromne bilboardy przy
                                        > drogach? te wypadki spowodowane przez zagapionych kierowców z rozdziawionymi
                                        > buziami?wink

Hmm, nie kuś, bo jeszcze wprowadzę to w zycie wink
                                        • jacko1971 Re: Taka jaka dostal heldbaum ;-) 17.07.06, 00:01
                                          to od jutra biegnę popatrzeć na najbliższy....no ten gdzie te stłuczki
                                          notorycznie będą - łatwo trafie ;-P
                                          • maximilianna Re: Taka jaka dostal heldbaum ;-) 17.07.06, 00:08
                                            Hmm, od jutra to za szybko smile
                                            Daj mi czas.
                                            • jacko1971 Re: Taka jaka dostal heldbaum ;-) 17.07.06, 00:48
                                              pojutrze..no najpuźniej środa ..tyle musi Ci wystarczyć ;-P
                                            • bleman Trzeba sie spieszyc, latka lecą ;-) 17.07.06, 01:04

• maximilianna Re: Trzeba sie spieszyc, latka lecą ;-) 17.07.06, 11:33
                                                Mnie nie pika zegar biologiczny, wyłączyłam go dawno temu tongue_out
                                                • bleman Tak sobie powtarzaj ;-))) 17.07.06, 16:03

• maximilianna Re: Tak sobie powtarzaj ;-))) 17.07.06, 18:26
                                                    Ja sobie tego nie powtarzam, ja widzę co się dzieje.

Czas leci, upływa i przelewa mi się przez palce , no i co?

Jak mam znaleźć kogoś to znajdę, jak nie to nie wink
                                                  • bleman Re: Tak sobie powtarzaj ;-))) 17.07.06, 19:59
                                                    > Jak mam znaleźć kogoś to znajdę, jak nie to nie wink

chcial bym do tego podchodzic na takim luzie sad
                                                  • maximilianna Re: Tak sobie powtarzaj ;-))) 17.07.06, 22:11
                                                    To jest trudne i dla mnie też.
                                                    Ale nie mam zamiaru się "katować " bez sensu.
                                                  • bleman Ja sie katuje :/ 17.07.06, 22:17

• maximilianna Re: Ja sie katuje :/ 17.07.06, 22:31
                                                    To przestań, wiem, że to łatwo się mówi...
                                                  • bleman Ale jak przestan ,jak sie chce :( 17.07.06, 23:13

• swawolny.diabel jak nie ma znaczenia kogo fotke dostaniesz 16.07.06, 23:25
                        to dlaczego nie skorzystasz z google`a i nie wybierzesz sobie jakiejś ? jak sam
                        napisałeś czy to ma znaczenie ?
                        • bleman Bo nie polacze jej z maximiliana 16.07.06, 23:31
                          Bedzie to fotka znaleziona na google,a nie maximiliany.
                          • swawolny.diabel Re: Bo nie polacze jej z maximiliana 16.07.06, 23:35
                            czyli wolisz by cie tak wkręcać byś o tym nie wiedzial.
                            jesteś idealnym kandydatem na rogacza smile
                            • bleman Re: Bo nie polacze jej z maximiliana 16.07.06, 23:42
                              > czyli wolisz by cie tak wkręcać byś o tym nie wiedzial.

W tym rpzypadku tak.

> jesteś idealnym kandydatem na rogacza smile

Tylko ze w przypadku zwiazku jestem w stanie weryfikowac informacje.
                              A w przypadku zdjecia wysylanego rpzez anonimowa osobe, nie.

Rozumiem ze ty sledzisz i pilnujesz jak zandarm swojej dziewczyny ?
    • dziewice Re: Chude czy przy kości? 17.07.06, 22:53
      normalne, czyli takie z bioderkami i pupcia smile
    • dzikoozka Re: Chude czy przy kości? 18.07.06, 12:17
      Chyba takich "w normie"
      Czyli ani za chudych, ani za pulchnych. Kobiety zresztą też big_grinD
    • kolorowa_diablica Re: Chude czy przy kości? 22.07.06, 10:12
      preferuję mężczyzn bez brzuszka, z zarysowqanymi mięśniami, ale nie pakerów, no i nie wysuszonych na szparagi... takich, żeby miło się do nich przytulało smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka