maximilianna 31.07.06, 10:36 J.w. Pewnie znowu się nikt nie przyzna, jeśli chodzi o mężczyzn. Co znaczy "szacunek do siebie", czyli nie robić rzeczy, które są dobre dla jednej strony? Czy to już bezinteresowność? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
roborobi Re: Szanujecie siebie? 31.07.06, 11:29 Trochę nie rozumiem, bo chyba zjadłaś jeden wyraz Szanuję swoja partnerkę, chcę aby jej było jak najlepiej, szczególnie w łóżku Niestety nie lubię jak to wykorzystuje do granic moich możliwości, ale jakoś zaciskam zęby Odpowiedz Link
maximilianna Re: Szanujecie siebie? 31.07.06, 12:37 Jaki wyraz zjadłam? Bo nie zauważyłam, ale cholerniak był dobry Odpowiedz Link
roborobi Re: Szanujecie siebie? 31.07.06, 12:47 maximilianna napisała: > Co znaczy "szacunek do siebie", czyli nie robić rzeczy, które są dobre dla > jednej strony? Czy to już bezinteresowność? Jakoś tego nie łapię. W/g mnie trochę sprzeczności w tym jest Odpowiedz Link
jacko1971 Re: Szanujecie siebie? 31.07.06, 19:33 wg mnie szacunek dla siebie to mieć wartosci i ich sie trzymać...jeżeli tak jest to mamy dla siebie szacunek, jeżeli pozwalamy sobie je łamać np. pod wpływem kobiecych wdzieków wtedy jesteśmy bleeeee i jest nam z tym niedobrze....sprawdzone na sobie! ;-P Odpowiedz Link