Dodaj do ulubionych

A może Wy MiSie wicie jak się włamać

25.01.07, 22:30
na swoją pocztę Outlooka?
Zadałam to pytanie na forum Komputer i powiedzieli mi, że mam zmienić faceta,
jeśli mu nie ufam wink

Czy w jakimś pliku może są przechowywane hasła?
Pochopnie wymyśliłam jakieś hasło wyjeżdżając na studia po wakacjach i od
tamtej pory nie wchodziłam na pocztę przez Outlook.
I teraz nieszczęście w szczęściu... Kiedyś wysłałam na pocztę pracę, którą
pisałam na konkurs Grasz o staż, aby nie zginęła, jeśli zawieruszy się płyta,
bo a nóż widelec na coś się przyda. I właśnie nadażyła się okazaja, że
mogłabym tym tematem zaliczyć jeden przedmiot, bo akurat wylosowałam
identyczne pytanie.... Tylko, że nie pamiętam jakie to było hasło do tego
pieprzonego Outlooka wink)))
Może mi ktoś pomóc?
Obserwuj wątek
    • asiunia311 Re: A może Wy MiSie wicie jak się włamać 25.01.07, 22:41
      Oj, Ty sieroto...wink))
      A mówi się, że nadgorliwość gorsza od faszyzmuwink))
      Trochę nie to napisałam, czego Ty byś oczekiwałą, ale nie mogłam się
      powstrzymaćwink)
      • eleni80 Re: A może Wy MiSie wicie jak się włamać 25.01.07, 23:04
        A czego się mogłam spodziewać? że połowa zMisiów okaże się hakerami? wink
        Ale zawsze można spróbować wink)))
        A ta nadgorliwość to czego się tyczyła? hasła czy pracy konkursowej (bo wg mnie
        obu tych rzeczy, ale mam nadzieję, że może nie zauważyłaś i tylko o jedną Ci
        chodziło wink)
        • asiunia311 Re: A może Wy MiSie wicie jak się włamać 25.01.07, 23:09
          Jakby to powiedział Uzdrowiciel służb specjalnych, to był "skrót myślowy" i
          tyczył się jeno owego nieszczęsnego hasławink Praca konkursowa nie ma żadnych
          zastrzeżeńwink
    • jacko1971 Re: A może Wy MiSie wicie jak się włamać 25.01.07, 23:17
      proste to jest
      • eleni80 Re: A może Wy MiSie wicie jak się włamać 25.01.07, 23:18
        to może mnie oświeć
        • jacko1971 Re: A może Wy MiSie wicie jak się włamać 26.01.07, 11:54
          posłuchaj...sprawa jest prosta...znajdujesz pliki outlooka - skrzynka
          odbiorcza, nadawcza , robocze, usuniete...te gdzie było to trzymane - i je
          sobie np. nagrywasz na płyte, albo przesyłasz poczta jeśli to mniej niz
          kilkanaście mb na inny komp lub tez kopiujesz w inne miejsce...wyrzucasz
          outlooka i wgrywasz ponownie potem te pliki po prostu podrzucasz nadpisując
          nowe i...masz wszystko co było ..proste? jak masz dodatkowe pytania to pytaj
          • eleni80 Re: A może Wy MiSie wicie jak się włamać 26.01.07, 12:43
            jacko1971 napisał:

> posłuchaj...sprawa jest prosta...znajdujesz pliki outlooka -

problem w tym, że nie potrafię ich znaleźć... tak jakby taki program nie ostniał
            na moim kompie
            Nie moge użyć opcji Wyszukaj... bo zamiast wszystkich funkcji .. ramek gdzie
            wpisuje się słowo szukane, wyskakuje mi ogromny czarny prostokąt no i ten uroczy
            pomocnik w postaci pieska... nic więcej....
            • jacko1971 Re: A może Wy MiSie wicie jak się włamać 26.01.07, 15:04
              ~bo pliki programu i pliki w których win przechowuje własnie takie osobiste
              ustawienia i zapasy programowe sa w innym miejścu!
              • eleni80 Re: A może Wy MiSie wicie jak się włamać 26.01.07, 15:16
                Już znalazłam.....
                smile))))
                całkiem fajny opis strzelił facet na forum Komputer - szybki, łatwy i skuteczny
                polecam, jakbyś nie mógł się włamać do skrzynki
                wink
                • jacko1971 Re: A może Wy MiSie wicie jak się włamać 26.01.07, 16:25
                  moje skrzynki nie sa na hasła..;-P a mój sposób jest praktyczniejszy...uzywam
                  go tylko w razie formatu wink
                  • eleni80 Re: A może Wy MiSie wicie jak się włamać 26.01.07, 16:34
                    moje zazwyczaj też nie wink
                    ale czasami trzeba się zabezpieczyć przed resztą rodziny
                    zwłaszcza przed wścibskim bratem... chociaż już wieki minęły odkąd wyśmiał się z
                    mojego pamiętnika i z maili, które pisałam... ale pamiętam to niemiłe uczucie do
                    dziś wink
                    • jacko1971 Re: A może Wy MiSie wicie jak się włamać 26.01.07, 17:16
                      ja to wolałbym hasło na tel. kom. ;-P
                      pisałaś takie zabawne rzeczy?;-P i niecenzuralne maile?;-P
                      • eleni80 Re: A może Wy MiSie wicie jak się włamać 26.01.07, 18:41
                        jacko1971 napisał:

> ja to wolałbym hasło na tel. kom. ;-P

przecież jest kod PIN, wystarczy wyłączyć , gdy idziesz pod prysznic wink

> pisałaś takie zabawne rzeczy?;-P

gdy była 12-latką to dla mojego brata było wszystko przezabawne z tego co napisałam

>i niecenzuralne maile?;-P

czy ja wiem, może raczej zbyt romantyczne, co również równa się zabawne dla
                        kogoś komu trafią takie listy w łapki wink
                        • jacko1971 Re: A może Wy MiSie wicie jak się włamać 27.01.07, 00:11
                          ale ja kąpie się w wannie, a tel. leży na wyciągnięcie ręki na pralce wink
                          wyłaczony te. w końcu nie odbierze wiadomości a tym bardziej niczego na nim nie
                          napiszę;-P btw, kod PIN lezy na widoku i w kazdej chwili mógłby zostać użyty

hmmm dla mnie nie byłyby zabawne...prędzej czułbym się jak odkrywca...;-P
                          • eleni80 Re: A może Wy MiSie wicie jak się włamać 27.01.07, 10:41
                            jacko1971 napisał:

> ale ja kąpie się w wannie, a tel. leży na wyciągnięcie ręki na pralce wink
                            > wyłaczony te. w końcu nie odbierze wiadomości a tym bardziej niczego na nim
                            nie napiszę;-P

to w jakiej sytuacji obawiasz się, że ktoś tam zajrzy, bo już chyba pozostaje
                            tylko ten czas, gdy śpisz wink)))

>kod PIN lezy na widoku i w kazdej chwili mógłby zostać użyty

przecież możesz go zmienić na numer znany tylko Tobie wink

> hmmm dla mnie nie byłyby zabawne...prędzej czułbym się jak odkrywca...;-P

Kolumb? wink ciekawe czy on też się śmiał ze swych odkryć wink
                            • jacko1971 Re: A może Wy MiSie wicie jak się włamać 27.01.07, 15:07
                              śpie z tel. pod poduszką, czasem w ręku ;-P czasem zostawiam go na jakiś czas
                              gdzieś lub bawi się nim miś, wtedy ktoś mógłby się do niego dobrać...

mogę, ale nie chceeee mi się...poza tym musiałbym wyłączać tel. a wtedy żyłbym
                              w nieświadomości że jest cos do mnie...że chce pogadać...

sam Kolumb nie, ale z niego moglibyśmy...w końcu był pewny że odkrył nową drogę
                              do Indii wink ...Indianie ha ha ha ...;-P śmieszne prawda?
                              • eleni80 Re: A może Wy MiSie wicie jak się włamać 27.01.07, 16:56
                                jacko1971 napisał:

> wtedy ktoś mógłby się do niego dobrać...

a masz tam niecenzuralne sms-y? ;P

> sam Kolumb nie, ale z niego moglibyśmy...w końcu był pewny że odkrył nową
                                >drogę do Indii wink ...Indianie ha ha ha ...;-P śmieszne prawda?

ahhahahaha faktycznie to jest strasznie komiczne wink))
                                z ludzi, którzy uważają go za Wielkiego Odkrywcę też można by się ponabijać
                                wink)))))))))))))) no bo przecież się pomylił wink
                                • jacko1971 Re: A może Wy MiSie wicie jak się włamać 27.01.07, 17:49
                                  co to znaczy niecenzuralne? ;-P

btw. pomyłek - dzisiaj po odśnieżeniu auta zauważyłem że mam na sobie dwa rózne
                                  buty, koszulkę też mam na drugą stronę ubraną...wg mamy mojego misia - jestem
                                  zakochany ;-P
                                  • eleni80 Re: A może Wy MiSie wicie jak się włamać 27.01.07, 18:08
                                    jacko1971 napisał:

> co to znaczy niecenzuralne? ;-P

no takie na temat seksu wink)

> btw. pomyłek - dzisiaj po odśnieżeniu auta zauważyłem że mam na sobie dwa
                                    >rózne buty,

mój tata tak kiedyś poszedł do pracy i powiedział wszystkich, gdy już to
                                    zauważyli, że w domu ma drugą taką samą parę wink (oczywiście zapożyczył ten tekst
                                    z pewnego dowcipu wink )

> koszulkę też mam na drugą stronę ubraną...wg mamy mojego misia - jestem
                                    >zakochany ;-P

pewnie jesteś wink to widać ;P po literkach smile
                                    w mamie owego misia? wink Czy Wy nie jesteście razem?
                                    nie wiem czemu pytam, to już chyba wścibstwo z mojej strony, hm?
                                    jak nie chcesz to nie odpowiadaj ofkoz...
                                    • jacko1971 Re: A może Wy MiSie wicie jak się włamać 27.01.07, 18:24
                                      hmmm i tak i nie...;-P

fajny text! i prawdziwy ;-P

po literkach? no weź! hmm...nie, nie w mamie misia, ale jesteśmy razem
                                      • eleni80 Re: A może Wy MiSie wicie jak się włamać 28.01.07, 12:37
                                        można po literkach , można wink))

hmmm... życie to czasem bardzo skomplikowane jest....
                                        • jacko1971 Re: A może Wy MiSie wicie jak się włamać 28.01.07, 13:33
                                          mhm, skomplikowane ale przez to wymagające, im więcej człowiek przejdzie tym
                                          lepiej bedzie potrafił docenić to co w zyciu ważne i cenne ;-P
                                          podane na tacy i życie na skróty nie jest dla mnie wink
                                          • eleni80 Re: A może Wy MiSie wicie jak się włamać 28.01.07, 16:44
                                            ja też tak kiedyś myślałam, teraz to już sama nie wiem...
                                            dużo przeszłam, żeby w rozkoszy móc konsumować to co jest na tacy, a pomimo tych
                                            przejść i doceniania trudu, jedzonko z tacy spadło ;P
                                            • jacko1971 Re: A może Wy MiSie wicie jak się włamać 28.01.07, 17:13
                                              bo to jedzonko może wcale nie było tym którym miałas się delektować do końca,
                                              teraz służy może innej a Ty może i o wiele lepsze otrzymasz od zycie wkrótce,?
                                              who knows?wink
                                              • eleni80 Re: A może Wy MiSie wicie jak się włamać 28.01.07, 21:29
                                                hehhe może taka przystawka przed daniem głównym? wink))
                                                tylko, że jedzonko ciągle nie jest pewne czy dobrze zrobiło zeskakując z
                                                tacy.... wink chociaż właściwie to było inaczej... to ja byłam na tacy i ja
                                                zostałam z niej zrzucona, a ktoś nie ma pewności, czy nie pozbierać mnie z ziemi ;P

dobrze pomyślane wink)) masz rację, teraz czas się delektować pyszniejszym
                                                jedzonkiem wink właściwie już to zaczęłam robić wink
                                                • jacko1971 Re: A może Wy MiSie wicie jak się włamać 28.01.07, 21:44
                                                  no ale Ty chyba nie wejdziesz spowrotem na tace bo rozsypałaś się po podłodze,
                                                  potoczyłas w kąt i myslisz w ukryciu co dalej...?
                                                  No tak...doczytałem...delektujesz się ale .... chyba nie right now!!!! ??? ;-P
                                                  • eleni80 Re: A może Wy MiSie wicie jak się włamać 28.01.07, 22:04
                                                    nie wink nie right now wink
                                                    faktycznie lubisz przesadzać wink)))
                                                  • jacko1971 Re: A może Wy MiSie wicie jak się włamać 29.01.07, 00:36
                                                    mysalłem że to realcja na gorąco była wink
                                                  • eleni80 Re: A może Wy MiSie wicie jak się włamać 29.01.07, 14:56
                                                    Wtedy włączyłambym kamerę internetową wink))
                                                  • jacko1971 Re: A może Wy MiSie wicie jak się włamać 29.01.07, 17:14
                                                    noooo masz odwagę kobieto ;-P
                                                  • eleni80 Re: A może Wy MiSie wicie jak się włamać 29.01.07, 18:01
                                                    raczej poczucie humoru, aby zarzucić takim żartem wink))
                                                  • jacko1971 Re: A może Wy MiSie wicie jak się włamać 29.01.07, 18:37
                                                    to był żart? no weź nie żartuj! ;-P
                                                  • eleni80 Re: A może Wy MiSie wicie jak się włamać 29.01.07, 20:09
                                                    z tą kamerą? A co ? chciałeś mieć darmowe kino? wink Musisz nagrać swoje własne
                                                    albo poszukać w sieci lub w wypożyczalni wink)

Tak właśnie sobie myślę, że z eks trzeba jednak pozostać w przyjacielskich
                                                    stosunkach, bo jak się ludzie rozstają z wściekłością, to całkiem możliwe, że
                                                    się później taki swój filmik znajdzie w sieci, umieszczony w ramach zemsty wink))

• jacko1971 Re: A może Wy MiSie wicie jak się włamać 29.01.07, 21:23
                                                    własne? komedia albo dra,mat w zależności od humoru...tylko nudny film by
                                                    był...baaardzo nudny

masz też swój film na wypadek|?;-P
                                                  • eleni80 Re: A może Wy MiSie wicie jak się włamać 30.01.07, 16:09
                                                    mam, ale nie posądzam go o zrobienie czegoś takiego wink zresztą poprosiłam go o
                                                    zniszczenie jego kopii wink
                                                  • jacko1971 Re: A może Wy MiSie wicie jak się włamać 30.01.07, 17:16
                                                    nooo, zagrałas w erotyku ;-P

fajna z tego pamiątka byłaby, niszczyć? no weź!
                                                  • eleni80 Re: A może Wy MiSie wicie jak się włamać 30.01.07, 17:38
                                                    mi nikt niszczyć nie kazał, więc pamiątka jest ;P
                                                  • jacko1971 Re: A może Wy MiSie wicie jak się włamać 30.01.07, 17:40
                                                    Tobie tak, ale przecież on nie będzie w razie nagłego przypływu melancholii
                                                    przybiegał do Ciebie na film spojrzeć;-P
                                                  • eleni80 Re: A może Wy MiSie wicie jak się włamać 30.01.07, 18:06
                                                    hehhhe, kto wie?
                                                    nie pomyślałam o tym ;PPPP
                                                    raczej chciałam, żeby jakiś kolega przypadkiem nie pożyczył troszkę innej płyty
                                                    niż nowa wersja gry wink
    • maclorcan Re: A może Wy MiSie wicie jak się włamać 26.01.07, 00:08
      Ehhh... zmień faceta jeśli mu nie ufasz... wink)
      • eleni80 Re: A może Wy MiSie wicie jak się włamać 26.01.07, 00:29
        maclorcan napisał:

> Ehhh... zmień faceta jeśli mu nie ufasz... wink)

przestań! I Ty Brutusie? wink))

Nawet nie zdajesz sobie sprawy jak komiczna do sytuacji jest ta rada wink
        Bo to informatyk był ;PPPPPP
        • maclorcan Re: A może Wy MiSie wicie jak się włamać 26.01.07, 00:41
          eleni80 napisała:

> przestań! I Ty Brutusie? wink))
          Ja jestem MacLorcan. I wszyscy wiedzą, że jestem miły i kochany.

> Nawet nie zdajesz sobie sprawy jak komiczna do sytuacji jest ta rada wink
          > Bo to informatyk był ;PPPPPP
          Bo takiemu informatykowi trudno pojąć, że ktoś mógł zapomnieć hasła do czegoś. A ile ja już zapomniałem haseł do różnych rzeczy. Nawet części plików z kompa nie mogę otworzyć bo wymyśliłem hasło i teraz nie wiem jakie...
          • eleni80 Re: A może Wy MiSie wicie jak się włamać 26.01.07, 11:09
            > A ile ja już zapomniałem haseł do różnych rzeczy. Nawet części plików z kompa n
            > ie mogę otworzyć bo wymyśliłem hasło i teraz nie wiem jakie...

hehehehee witaj w klubie wink
            A pliki można też zaszyfrować?
            ja ten plik też chciałam ukryć, żeby moja wspólokatorka nie skopiowała i nie
            oddała na konkurs jako swoje dzieło.... to wysłałam go na pocztę wink))
    • eleni80 KONIEC TEMATU 26.01.07, 15:17
      Dzisiaj jestem Miss Hacker wink
      Jakby ktoś miał podobny problem to pytania proszę kierować do mnie wink
      • krambambulia Re: KONIEC TEMATU 26.01.07, 16:38
        blem ci pomógł czy co???? big_grin
        • eleni80 Re: KONIEC TEMATU 26.01.07, 18:39
          a taki dobry w te klocki? wink
      • anxiety3 Re: KONIEC TEMATU 26.01.07, 16:44
        A ja jestem Miss Zakupów ;-p
        brat mi tak na nerwach zagrał, ze ze złości poszłam na zakupy> ja normalnie
        zakupów robić nie lubię> kupowanie ubran;-////trrrragedia
        a dzis w pierwszym sklepie 3 spodnice zwinelam z wieszaka i wszystkie 3
        kupilam. Oczywiscie wszystkiemu winne są promocje, a nie zasoby mojego
        portfela smile a to byla na prawde taniocha , w tym skorzana spodnica sie trafiła
        >> do plaszczyka mi pasuje ;-D
        W kolejnym były fajne spodnie...
        A w drogerii promocja..

Pierwszy raz mi sie tak zdarzyło, zebym w złości szla na zakupy, tym bardziej
        ubrania kupowac wink nie wiem, czy czemus to pomoglo, ale te spodniczki na prawde
        fajne są smile))
        • krambambulia Re: KONIEC TEMATU 26.01.07, 16:49
          Skórzana spódnica - czekaj, masz na imię joanna, mówisz cienkim głosem i
          należysz do SLD?! big_grin
          • anxiety3 Re: KONIEC TEMATU 26.01.07, 16:53
            głos mam fajny > ludzie mi mówią, że mam bardzo miły dla ucha glos, ja znoszę
            go tylko , słysząc `od wewnątrz`, kiedy usłyszę jakies nagrania...no cożsmile
            wteyd podoba mi się mniej smileale nikt mi jeszcze nie powidział, ze jest
            piskliwy ;-p
            Joanna...Hmm w moim imieniu jest literka "a", więc trochę jakby podobne były smile)
            Co do spodnicy,..Tak mowię o skorzanej spodnicy wink
        • asiunia311 Re: KONIEC TEMATU 26.01.07, 16:58
          Widzę, że zaszalałaś;-DD Musiało Cię nieźle wziąć, skoro poszłaś na
          zakupy "ciuchowe". Brrr....wink)) Bo w spódnicach chodzi się tylko zimą - potem
          wykluczone!!wink))
          Ja w stanie wskazującym na wśiekłość uwielbiam jechać do hurtowni książek i tam
          upuścić nieco pary, zaopatrując się w kolejne tomiszczawink)) Ech, może w
          przyszłym tygodniu?? Ukazało sie parę nowości, bez których nie da się żyć, a
          mam też parę zaległości w nieco starszych knigach.
          • eleni80 Re: KONIEC TEMATU 27.01.07, 10:43
            asiunia311 napisała:
            >
            > Brrr....wink)) Bo w spódnicach chodzi się tylko zimą - potem
            > wykluczone!!wink))

Jak to? To w czym chodzisz podczas lata?
            W spodniach tak samo za gorąco jak w makijażu na plaży ;PPP
            • asiunia311 Re: KONIEC TEMATU 28.01.07, 13:05
              Kwestia przyzwyczajenia - jeśli ubierzesz spodnie z wełny, to nie dziwota, że
              się upieczesz jak prosię na ruszcie;-PPP Jest tyle przewiewnych tkanin, jest w
              czym wybierać.
              • eleni80 Re: 28.01.07, 21:35
                a co proponujesz? wink len? trochę się gniecie wink

Ech mam wizję: rozmówki o robótkach ręcznych na Misiu za kilkadziesiąt lat wink))))))
                • asiunia311 Re: 29.01.07, 20:07
                  Len może być, zwłaszcza z dodatkiem akrylu - poza tym "niemnący" len to już nie
                  to samo, taki jego urokwink

Ekhem...ja tych robótek ręcznych w żaden sposón=b nie skomentuję, choć, nie
                  ukrywam, ciśnie mi się na usta;-DDD
                  • eleni80 Re: 29.01.07, 20:36
                    asiunia311 napisała:

> Ekhem...ja tych robótek ręcznych w żaden sposón=b nie skomentuję, choć, nie
                    > ukrywam, ciśnie mi się na usta;-DDD

Wiedziałam, że będziesz chciała skomentować ;P
                    Ciekawe co Ci też w tej główce zaświtało ? wink)
                    • asiunia311 Re: 29.01.07, 21:33
                      O, wypraszam sobie, przecież napisałam, że powstrzymam się od wygłoszenia
                      stosownego komentarza. Ja wiem, że w prawie karnym usiłowanie jest też karalne,
                      ale to już byłaby zbyt szeroka interpretacjawink)
        • eleni80 Re: KONIEC TEMATU 26.01.07, 18:38
          zazdroszczę tej skórzanej spódniczki wink
          Gdybym miała więcej kasy to bym nawet lubiła robić takie zakupy.
          Niestety dentysta tyle dzisiaj znowu ode mnie wyciągnął za leczenie kanałowe, że
          do wpyłaty stypendium nie będe miała chyba nawet co tym zębem gryźć wink))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka