stukam_kopytkami 09.02.07, 01:37 Ale sobie dogadzam. W każdym wątku jakieś wyrażenie. Ale myślę, że klnę z klasą. Nie powtarzam się. Co nie zmienia faktu, że to i tak może kogoś razić. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
morfeusz_1 Re: Wyrażanie się. 09.02.07, 01:38 Nie podejmuję się polemiki w tym wątku amen Odpowiedz Link
stukam_kopytkami Re: Wyrażanie się. 09.02.07, 01:40 To na jutro, na rano - dla Misiów. Ty nie musisz tu pisać. Odpowiedz Link
morfeusz_1 Re: Wyrażanie się. 09.02.07, 01:45 Sorry nie wiedziałem że zadajesz im tematy do wypracowań na tej tablicy A co masz dla morfiego... naparstek perfum od coco chanel Odpowiedz Link
stukam_kopytkami Re: Wyrażanie się. 09.02.07, 01:48 Haha, to nie tematy do opracowania, bo i tak nie odpowiadają. Muszę im wyznaczać kary za to. Może wtedy się nauczą! Podobają Ci się perfumy coco chanel? Hmmm, wolę inny zapach. Jakoś coco nie dla mnie są . Odpowiedz Link
morfeusz_1 Re: Wyrażanie się. 09.02.07, 01:50 * Walnąłem z mostu pierwszą nazwę która mi wpadła do głowy; * A czym ich bijesz..chyba nie tym pejczem z cekinami i goździkami,który trzymasz w ręku... Odpowiedz Link
stukam_kopytkami Re: Wyrażanie się. 09.02.07, 01:57 Wiesz , myślę, ze chcieliby być bici przeze mnie. Nawet nie biczem nabijanym cekinami. Ale przecież ja im nie umiem zrobić krzywdy - no niektórym Za spokojna jestem na bicie Odpowiedz Link
morfeusz_1 Re: Wyrażanie się. 09.02.07, 02:01 To może ja w takim razie Ciebie wyręczę i komuś przypierdolę ? Odpowiedz Link
stukam_kopytkami Re: Wyrażanie się. 09.02.07, 02:02 A możesz przypierdalać, pozwalam Ci Ale mnie tym rozbawiłeś Dobre. Odpowiedz Link
morfeusz_1 Re: Wyrażanie się. 09.02.07, 02:08 Dobrze jakby co to wiesz gdzie mnie szukać z chęcią pomogę z bezinteresownej zawiści bo jak jest czasowstrzymywacz to przeca może być tez czasoprzypierdalacz,no nie???.... Odpowiedz Link
stukam_kopytkami Re: Wyrażanie się. 09.02.07, 11:53 morfeusz_1 napisał: > Dobrze jakby co to wiesz gdzie mnie szukać z chęcią pomogę z bezinteresownej > zawiści bo jak jest czasowstrzymywacz to przeca może być tez > czasoprzypierdalacz,no nie???.... Wiem, wiem, kursujemy prawie po tych samych forach Odpowiedz Link
jacko1971 Re: Wyrażanie się. 09.02.07, 11:27 nie razi ale...dogadzac sobie samej klnąc?;-P specyficzna gra wstępna ;-P Odpowiedz Link
stukam_kopytkami Re: Wyrażanie się. 09.02.07, 11:54 jacko1971 napisał: > nie razi ale...dogadzac sobie samej klnąc?;-P specyficzna gra wstępna ;-P Coś Ci się pochrzaniło Jacko. Albo noc pochrzaniła wszystko, bo to taka pora - dziwna deczko Odpowiedz Link