erakk 27.02.07, 06:52 zaparzona - w wykwintnej filżance.A ja sam w bokserkach. Taka poranna kawa we dwoje smakuje najbardziej. Kto doda smaku mojej kawie? pozdrawiam kawoszy Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anxiety3 Re: Kawa 27.02.07, 07:52 Moja jest w czerwonym kubku Ostatnio zmieniłam filiżanki na coś większego pojemnościowo> czytaj: wymieniony wcześniej kubek. Aha, zapomniałabym, siedzę sama w koszulce pozdrawiam Odpowiedz Link
erakk Re: Kawa 27.02.07, 08:40 anxiety3 napisała: > Aha, zapomniałabym, siedzę sama w koszulce > pozdrawiam No i uruchomiłem wyobraźnię Odpowiedz Link
candycandy Re: Kawa 28.02.07, 20:45 mezczyzna powinien byc jak kawa - mocny, o wyrazistym charakterze i dodawac na dlugo energii a czesto jest jak batonik - slodki i pierwsze, co robi, to dopiero ci sie do bioder;PPP Odpowiedz Link
hultaj78 Re: Kawa 08.03.07, 13:26 > a czesto jest jak batonik - slodki i pierwsze, co robi, to > dopiero ci sie do bioder;PPP ...rzekła CANDY Odpowiedz Link
anxiety3 Re: Kawa 01.03.07, 08:07 kawka i kanapeczka? Co Wy na to? rany...zmieniam tryb życia na zdrowszy > rano jeść zaczynam Odpowiedz Link
hultaj78 Re: Kawa 08.03.07, 13:36 ja dzisiaj zaszalałem. 5:00 - budzik jeden snooze... drugi snooze... 5:20 - "get up, stand up!" i pod prysznic. 5:40 -... i krawat... kluczki... 5:50 - parking pod mariottem 6:00 - bułki, 13 lizaków, dwa kołaczyki i nazad! 6:25 - "siema, śpiochu, wszystkiego najlepszego z okazji komunistycnzego święta! pałaszuj, bo kawa stygnie. a, i ma tu lizaka, nie mów ze o ciebie nie dbam! ;PPP" współlokatorka była w szoku. zjadła, mimo kaczora po wczorajszym. zresztą, co ja się dziwię, jak ja śniadanie zrobię to "nie ma giertycha u leppera" jak to mawia jeden mój kompadre tylko niech się nie przyzwyczaja ;PPP Odpowiedz Link
eleni80 Re: Kawa 08.03.07, 15:44 Pewnie za późno. Już się przyzwyczaiła Co to jest kaczor? Odpowiedz Link
hultaj78 Re: Kawa 08.03.07, 15:50 > Pewnie za późno. Już się przyzwyczaiła nie sądzę. raczej do słownych walk non-stop-kolor ;D normalnie jak kot z psem > Co to jest kaczor? kacyk. wczoraj była z jakims "kolegą" w kinie. wróciła ubzdryngoloniutka gdzieś koło drugiej. narobiła rabanu i biednego spracowanego człowieka obudziła ;D Odpowiedz Link
eleni80 Re: Kawa 08.03.07, 16:08 hultaj78 napisał: > nie sądzę. raczej do słownych walk non-stop-kolor ;D użyj polskiego, mam dość wysiłku umysłowego, zastanawiając się co chcesz przez to powiedzieć ;P > normalnie jak kot z psem > kacyk. wczoraj była z jakims "kolegą" w kinie. wróciła ubzdryngoloniutka gdzieś koło drugiej. narobiła rabanu i biednego spracowanego człowieka obudziła ;D > a miała dziurę w rajstopach na innej nóżce niż wychodziła Odpowiedz Link
kookardka Re: Kawa 08.03.07, 16:20 > a miała dziurę w rajstopach na innej nóżce niż wychodziła myślisz, że taki zaspany zauważyłby tak mało istotny szczegół ? Odpowiedz Link
eleni80 Re: Kawa 08.03.07, 16:22 uważny obserwator zauważy nawet jaki masz krój stanika pod bluzeczką ;PP Odpowiedz Link
kookardka Re: Kawa 08.03.07, 16:24 są tacy, którzy potrafią ocenić krój majteczek pod spódnicą tak przeszywają spojrzeniem ale dziura na rajstopie to co innego... jakby wróciła przepasana szarfą "nie zapomnimy Cię nigdy , chłopaki z Krakowa" to by się na pewno obudził a tak, zaspany i zły ? Odpowiedz Link
eleni80 Re: Kawa 08.03.07, 16:27 ahahhhahah myślisz, że Hultajowi wróciłyby wspomnienia o chłopcach z Krakowa? ;PPP Odpowiedz Link
kookardka Re: Kawa 08.03.07, 16:36 ja nic nie wiem o chłopcach z Krakowa, a Ty coś wiesz ? to gadaj poplotkujemy sobie Odpowiedz Link
eleni80 Re: Kawa 08.03.07, 17:31 ja znam tylko jednego chłopca z Krakowa, mojego kuzyna ;P Odpowiedz Link
hultaj78 Re: Kawa 08.03.07, 16:37 > użyj polskiego, mam dość wysiłku umysłowego, zastanawiając się co chcesz > przez to powiedzieć ;P mówię że w zyciu tyle nie doswiadczyłem złośliwości od jednej osoby. no, nie żebym pozostawał dłużny czy coś... ;DDD > a miała dziurę w rajstopach na innej nóżce niż wychodziła esz kurde sie nie przyjrzalem! ale zapamietam na zaśkę! ;D Odpowiedz Link
kookardka Re: Kawa 08.03.07, 16:39 kto się lubi ten się czubi, a do miłości od tego jeden krok ))) Odpowiedz Link
hultaj78 Re: Kawa 08.03.07, 20:49 hehe, "sypiając z wrogiem"? ;D każde z nas by się prędzej zastrzeliło przez powieszenie, niż pomyślało w ten deseń Odpowiedz Link
eleni80 Re: Kawa 08.03.07, 17:27 hultaj78 napisał: > mówię że w zyciu tyle nie doswiadczyłem złośliwości od jednej osoby. > no, nie żebym pozostawał dłużny czy coś... ;DDD hehehe jakby co, to dolej jej kremu depilującego do szamponu do włosów ) > esz kurde sie nie przyjrzalem! ale zapamietam na zaśkę! ;D jest taki fajny kawał Tata po powrocie córki: Masz dziurę w rajstopach na prawej nodze!!! - Ależ tato, to nic takiego przecież!!! -Ale gdy wychodziłaś to miałaś na lewej!!!! ;P Odpowiedz Link
hultaj78 Re: Kawa 08.03.07, 20:47 > hehehe jakby co, to dolej jej kremu depilującego do szamponu do włosów ) ;DDDDD dobre, dobre! Tylko że najpewniej byłaby to ostatnia rzecz, którą bym zrobił w życiu, bo noży mam trochę w domu > jest taki fajny kawał > Tata po powrocie córki: Masz dziurę w rajstopach na prawej nodze!!! > - Ależ tato, to nic takiego przecież!!! > -Ale gdy wychodziłaś to miałaś na lewej!!!! ;P )) Ale tak w sumie to jakoś średnio mnie interesuje jej życie intymne Odpowiedz Link
eleni80 Re: Kawa 08.03.07, 15:45 Właśnie kawa, dlaczego wcześniej na to nie wpadłam, może bym tak nie mdlała teraz ;PPP Odpowiedz Link
eleni80 Re: Kawa 08.03.07, 16:24 szaro buro i dupiato, wszyscy kichają albo się "uczą" niie wzięłam dziś przypraw od dealera, kurcze to chyba nie był żart ;PPP bo czuję że czegoś mi teraz brakuje Odpowiedz Link
kookardka Re: Kawa 08.03.07, 15:52 > może bym tak nie mdlała > teraz ;PPP od męskich spojrzeń ? Odpowiedz Link
eleni80 Re: Kawa 08.03.07, 16:10 > od męskich spojrzeń ? nie, to oni mdleją na mój widok a szkoda, bo powinni być prężni ;PPPPPPPP Odpowiedz Link
kookardka Re: Kawa 08.03.07, 16:22 może zapomniałaś się uczesać, albo Ci się oko rozmazało ? Odpowiedz Link
eleni80 Re: Kawa 08.03.07, 16:26 nie czeszę się w ogóle, gdzieś mam grzebień, ale jeszcze go nawet nie wyciągnęłam z kosmetyczki a z okiem mało prawdopodobne, bo rzadko je maluję ale całkiem możliwe, bo tusz mam do dupy ;PPPP Odpowiedz Link
kookardka Re: Kawa 08.03.07, 16:38 Też miałam kiedyś fryzurke, którą układałam palcami,zastanawiam się czy nie obciąć włosów na krótkie, ale szkoda mi trochę, bo czasem szybki kucyk się przydaje Odpowiedz Link
kookardka Re: Kawa 08.03.07, 17:46 skąd wiedziałam, że tak mi odpiszesz mała zbereźnico ? Odpowiedz Link
eleni80 Re: Kawa 08.03.07, 19:00 Znasz mnie lepiej niż ja samą siebie? bo ja po sobie bym się tego nie spodziewała ;P to jakieś moje alter ego ;PPp Odpowiedz Link
asiunia311 Re: Kawa 09.03.07, 10:00 Smacznego - choć nie mogę się nadziwić, co w kawsku moe być smaczne) Odpowiedz Link
konwaliak30 Re: moja stygnie w kuchni 20.03.07, 05:57 kawa się parzy, już gwizdek zaczyna wolać. Odpowiedz Link
kookardka Re: moja stygnie w kuchni 20.03.07, 10:06 a ciacho do kawki jest ? jakis herbatniczek maślany ? Odpowiedz Link
anxiety3 Re: moja stygnie w kuchni 20.03.07, 11:24 Rano wszelkie ciastka precz ode mnie. Nie przełknęlabym. Przy popołudniowej mogę już coś słodkiego zjeść, ale nie rano. Odpowiedz Link
candycandy Re: wieczorna kawa robi sie 25.03.07, 00:20 bo zycie jest cholernie niezdrowe;PPP Odpowiedz Link
konwaliak30 czajnik powiedział - weź mnie 27.03.07, 05:51 i wziąlem i zalałem i jest, i jest pachnąca..... Odpowiedz Link
kookardka Re: czajnik powiedział - weź mnie 27.03.07, 16:22 hmmm...jak patrzę na godziny Twoich wpisów to mam ochotę przyłożyć głowę do podusi tak wcześnie wstajesz, bo musisz czy lubisz ? Odpowiedz Link
konwaliak30 kto zaparzy kawę 31.03.07, 06:35 i kto poda do łózka? Please, taka kawa lepiej smakuje Odpowiedz Link
konwaliak30 Re: kto zaparzy kawę 03.04.07, 06:47 kookardka napisała: > no właśnie... kto ? Nikt,sam sobie podaję . Odpowiedz Link
konwaliak30 Re: kto zaparzy kawę 04.04.07, 05:59 kafa pachnąca aromatyczna zachęcająca Odpowiedz Link
kookardka Re: kto zaparzy kawę 04.04.07, 08:06 ja też poproszę, mocną z mleczkiem jeśli można, dam Ci za to wafelka z karmelem, chcesz ? Odpowiedz Link