anxiety3 02.05.07, 13:07 ide bikowac ;-p bede naprezac i rozluzniac miesnie, rozgrzewac sie i lapac oddech, smiac i miec rozwiane włosy Fajnie będzie ;DDDD Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asiunia311 Re: Rowery, rowery !!! 02.05.07, 19:04 Aż Ci zazdroszczę...Ja sobie mogę "pobikować" najwyżej na stacjonarnym) Odpowiedz Link
jacko1971 Re: Rowery, rowery !!! 02.05.07, 19:18 nie dość że cepry to jeszcze Wałęsa? ;-P oj tam! to wystaw za dom, no dobra jadąc wystaw chociaż głowę za okno....;-P Odpowiedz Link
asiunia311 Re: Rowery, rowery !!! 02.05.07, 19:22 Dobrze, że nie Kaczyński) A szyi nie mam jak brontozaur, żeby sobie łeb za okno wystawić. Zresztą, rowerku wybacz, za godzinę półfinał Ligi Mistrzów!! No i muszę ochłonąć ze szczęścia, że to paskudne Chelsea jednak odpadło!!!DDD Odpowiedz Link
jacko1971 Re: Rowery, rowery !!! 02.05.07, 19:28 no to szykuj rowerek na półfinał! w sytuacjach podbramkowych zapatrzysz się i przyciśniesz tak że aż dymek z licznika pójdzie Odpowiedz Link
asiunia311 Re: Rowery, rowery !!! 02.05.07, 19:30 W takowych sytuacjach wolę marnować energię na bluzganie wiązankami wymyślnych przekleństw) Odpowiedz Link
jacko1971 Re: Rowery, rowery !!! 02.05.07, 20:46 możesz wleźć na rowerek, jechać i kląć jednocześnie ;-P Odpowiedz Link
anxiety3 Re: Rowery, rowery !!! 04.05.07, 08:33 a mnie stacjonarny czasem by sie przydał, zeby np przed tv jak prawdziwy ludus blokus kanapowiec miesni troche poużywac Odpowiedz Link
kolorowa_diablica Bieganie, Bieganie 02.05.07, 20:37 ostatnio zaczęłam - napręzałam, rozluźniałam i rozgrzewałam mięśnie, az mnie kolka złapała ale mężnie sie trzymałam i robiłam dobrą minę do złej gry. Rozwianych włosów nie miałam, tylko spięte w kucyk, o śmianiu sie mowy nie było )) jednak wolę inny sport Odpowiedz Link
jacko1971 Re: Bieganie, Bieganie 02.05.07, 20:47 > jednak wolę inny sport jakiś z gatunku olimpijskich czy to wolna amerykanka na łóżku? ;-P Odpowiedz Link
kolorowa_diablica Re: Bieganie, Bieganie 02.05.07, 20:52 >wolna amerykanka na łóżku? ;-P nie potwierdzam, nie zaprzeczam Odpowiedz Link
jacko1971 Re: Bieganie, Bieganie 02.05.07, 21:19 a jesteś w tym tak dobra że mozesz liczyc na medal lub choćby dyplom uznania?;-P Odpowiedz Link
jacko1971 Re: Bieganie, Bieganie 03.05.07, 16:52 eee to pewnie co dnia wygladasz listonosza ;-P Odpowiedz Link
anxiety3 Re: Bieganie, Bieganie 04.05.07, 08:31 kolorowa_diablica napisała: > ostatnio zaczęłam - napręzałam, rozluźniałam i rozgrzewałam mięśnie, az mnie ko > lka złapała ale mężnie sie trzymałam i robiłam dobrą minę do złej gry. > Rozwianych włosów nie miałam, tylko spięte w kucyk, o śmianiu sie mowy nie było > )) > jednak wolę inny sport Oj, Kolorowa, a czy ja powiedziałam, ze jezdze sama? )) Odpowiedz Link
kolorowa_diablica Re: Bieganie, Bieganie 04.05.07, 08:56 ja też niby sama nie biegałam, a to i tak mnie nie pocieszyło. Ale rowery bardzo lubię Odpowiedz Link
kolorowa_diablica Re: Rowery, rowery !!! 03.05.07, 15:12 jak masz dwa, to możemy sie umówić na wspólne jeżdżenie, bo tez bym poszła... to bieganie zdecydowanie nie dla mnie Odpowiedz Link
anxiety3 Re: Rowery, rowery !!! 04.05.07, 08:36 mam dwa, jak wrócisz, chetnie Cie poratuje. chyba, ze wrocisz, kiedy mnie juz nie bedzie, wtedy...mozesz sie z moim bratem umowic ;p, on chyba jeszcze takich numerow jak Twoi nowi znajomi ze studiow etc nie wykreca ) Odpowiedz Link
itsnotme Re: Rowery, rowery !!! 04.05.07, 20:20 trenujcie trenujcie, może kiedyś sprawdzimy formę Odpowiedz Link
kolorowa_diablica rowerowy maraton w warszawie... 05.05.07, 12:43 ktoś jest chętny? i ma jeden rower na zbyciu? )) odezwę sie wieczorem, bo zaraz wychodzę przetransportowac sie do tegoż własnie miasta Odpowiedz Link
kookardka Re: rowerowy maraton w warszawie... 05.05.07, 13:46 nie mam roweru a zbyciu ale chętnie na rowerki kiedyś się wybiorę Odpowiedz Link
itsnotme Re: Rowery, rowery !!! 05.05.07, 16:45 anxiety3 napisała: > Tez dwa kółka ujeżdżasz? > Nawet całkiem intensywnie Odpowiedz Link
eleni80 Re: Rowery, rowery !!! 05.05.07, 15:40 anxiety3 napisała: > mam dwa, jak wrócisz, chetnie Cie poratuje. chyba, ze wrocisz, kiedy mnie juz > nie bedzie, wtedy...mozesz sie z moim bratem umowic ;p, on chyba jeszcze takich > numerow jak Twoi nowi znajomi ze studiow etc nie wykreca ) > a to było do mnie czy do kolorowej, bo się zgubiłam... ja mam w domu 3 rowery, chyba poproszę o paczkę a dokoąd wyjeżdżasz? do pracy? aktualnie jestem bez kasy łe... Odpowiedz Link