Dodaj do ulubionych

ide na spacer.

03.05.07, 15:16
to znaczy jadę. Pojadę, pospaceruję i przyjadę. Będę jak wrócę, prosze zawiadomić policję, jeżeli nie zjawię się do wieczora smile
Obserwuj wątek
    • katja_24 Re: ide na spacer. 03.05.07, 15:20
      Hmmm, w sumie to tez bym sie przeszla...Cieplutko jest smile
      • eleni80 Re: ide na spacer. 03.05.07, 15:23
        a ja się chyba zdrzemnę ;P
        • katja_24 Re: ide na spacer. 03.05.07, 15:32
          A co, balowało sie wczoraj? smile
          • eleni80 Re: ide na spacer. 03.05.07, 15:39
            przedwczoraj.... ale od 18 do 6.... wink
            skutki czuję dopiero dzisiaj
            • katja_24 Re: ide na spacer. 03.05.07, 15:42
              Kaca najlepiej przespac smile
              • eleni80 Re: ide na spacer. 03.05.07, 15:51
                a ja głupia poszłam na basen i zabrałam się za naukę ;P
                • katja_24 Re: ide na spacer. 03.05.07, 16:00
                  Druga wersja brzmi: "Najlepsza na kaca jest ciezka praca" big_grinDD. Nie wiem, nie
                  probowalam wink
    • itsnotme Re: ide na spacer. 03.05.07, 16:09
      kolorowa_diablica napisała:

> prosze zawiadom
      > ić policję, jeżeli nie zjawię się do wieczora smile
      >
      sami poszukamysmile
      • kolorowa_diablica Re: ide na spacer. 03.05.07, 18:30
        a ja juz jestem, wiec nie ma co szukać. Zaliczyłam łąkę, las i staw... było pięknie smile
    • asiunia311 Re: ide na spacer. 03.05.07, 18:30
      A straż pożarną, pogotowie energetyczne, wodociągowe i gazowe też mamy
      powiadomić, tak dla pełnego rozeznania??wink
      • kolorowa_diablica Re: ide na spacer. 03.05.07, 18:31
        można by było, ale to już nieaktualne smile
        • asiunia311 Re: ide na spacer. 03.05.07, 18:32
          Właśnie widzę. Spacerek się udał?smile
          • kolorowa_diablica Re: ide na spacer. 03.05.07, 18:34
            udał sie, udał. Pooddychałam świeżym powietrzem, od razu energii nabrałam moc i humor mam super świetny smile
            • asiunia311 Re: ide na spacer. 03.05.07, 18:35
              To teraz trzeba by jakąś zjadliwą kolacyjkę zapodać?wink)
              • kolorowa_diablica Re: ide na spacer. 03.05.07, 18:36
                zaraz to ja idę na pijaństwo... ale dobrze, że mi przypomniałas, bo chyba faktycznie zgłodniałam, masz coś dobrego pod ręką? smile
                • asiunia311 Re: ide na spacer. 03.05.07, 18:41
                  Oj, ja z pijaństwa się wyleczyłam po nieszczęsnym obrzydliwym
                  szampanie "Igristoje". Jeszcze do dziś pamiętam ten podły smakwink)
                  Do żarcia nie mam nic, ale maże mi się swojska kanapka z szynką i pomidorem.
                  Masz ochotę?smile
                  • kolorowa_diablica Re: ide na spacer. 03.05.07, 18:43
                    szynkę mam, pomidora nie, ale ogórek sie znajdzie smile
                    tego ruskiego sikacza to raz w życiu spróbowałam i nigdy więcej. Podły smak to mało powiedziane smile
                    • asiunia311 Re: ide na spacer. 03.05.07, 18:48
                      To było oblewanie przedwczesne 'magisterki'. Aż mam dreszcze..wink
                      Dobry ogórek nie jest zły...wink))
                      • kolorowa_diablica Re: ide na spacer. 03.05.07, 18:55
                        ja wiem co dobre... nie tam jakis pomidor smile))
                        • asiunia311 Re: ide na spacer. 03.05.07, 18:57
                          Ale pomidorki są takie...soczyste...wink))
                          • kolorowa_diablica Re: ide na spacer. 03.05.07, 19:01
                            lubisz w nie ząbki wbijać? smile))
                            • asiunia311 Re: ide na spacer. 03.05.07, 19:03
                              Ale delikatniewink)) Ta jędrna skórka...mmmm...wink)
                              I tak od spaceru do dywagacji o wyższości ogórka nad pomidoremwink)
                              • kolorowa_diablica Re: ide na spacer. 03.05.07, 19:04
                                ale zwinnie nam poszło smile
                                nic to, ja zmykam.

buziak, do jutra smile
                                • asiunia311 Re: ide na spacer. 03.05.07, 19:07
                                  Miłej imprezki, Kolorowsmile))
                                  Uważaj na "Igristoje"!!wink)
                                  • kolorowa_diablica Re: ide na spacer. 03.05.07, 23:17
                                    nigdy więcej nie wezmę tego do ust smile
                                    impreza to żadna nie była, raczej kameralne spotkanie, ale bardzo lajtowo było, więc już jestem.

...siedze właśnie i opycham się waflami ryżowymi smile
                                    • asiunia311 Re: ide na spacer. 04.05.07, 19:07
                                      Mmmm...wafelki ryżowe...weź nie rób smaka, nie polecę do sklepu. A może jeszcze
                                      w gorzkiej czekoladzie?smile
                                      • jacko1971 Re: ide na spacer. 04.05.07, 19:44
                                        tez mi jedzenie ;-P wafelki ;-P
                                        • asiunia311 Re: ide na spacer. 04.05.07, 19:53
                                          W czekoladzie!! Cze-ko-la-dzie!!
                                          Idź, dziecko, i nie grzesz więcej;-DD
                                          • jacko1971 Re: ide na spacer. 04.05.07, 20:12
                                            aaa czyli zlizujesz z nich czekoladę a resztę wy-rzu-casz ;-P
                                            • asiunia311 Re: ide na spacer. 05.05.07, 16:07
                                              Pudłowink Mam inną technikę;-PP
                                              • jacko1971 Re: ide na spacer. 05.05.07, 17:47
                                                tak? palcami obierasz je z czekoladowej skórki?;-P
                                                • asiunia311 Re: ide na spacer. 06.05.07, 13:31
                                                  Moja technika to moja tajemnica;-PP
                                                  • jacko1971 Re: ide na spacer. 06.05.07, 13:40
                                                    wprowadzasz niezdrową atmosferę tajemniczości ;-P
                                                  • asiunia311 Re: ide na spacer. 06.05.07, 14:02
                                                    I kto to mówi...wink))
                                                  • jacko1971 Re: ide na spacer. 06.05.07, 14:13
                                                    ja??? no ja i tajemniczość! weź! poza tym jak chwalę się techniką to opisuję ją
                                                    szczegółowo ;-P
                                                  • asiunia311 Re: ide na spacer. 06.05.07, 14:28
                                                    I już widzę Twoje niewinne oczęta Kubusia Puchatka przepełnione bezbrzeżnym
                                                    zdumieniem...wink Bo się jeszcze nabiorę, Jacenty;-PPP
                                                  • jacko1971 Re: ide na spacer. 06.05.07, 14:34
                                                    > I już widzę Twoje niewinne oczęta Kubusia Puchatka
                                                    no widzisz - masz mnie za głupiutkiego a nie tajemniczego ;-P Kubuś Puchatek
                                                    jest tak samo prosty i naiwny jak ja ;-P

>Bo się jeszcze nabiorę
                                                    nabierasz się? hmmm znaczy wsiadasz na łyżeczkę?;-P
                                                  • asiunia311 Re: ide na spacer. 06.05.07, 14:38
                                                    jacko1971 napisał:

> no widzisz - masz mnie za głupiutkiego a nie tajemniczego ;-P Kubuś Puchatek
                                                    jest tak samo prosty i naiwny jak ja ;-P
                                                    Jacuś, ja tak lubię, jak uroczo usiłujesz wtrynić te farmazony. Jeszcze,
                                                    jeszcze!!wink)

> nabierasz się? hmmm znaczy wsiadasz na łyżeczkę?;-P
                                                    Ee tam, nie ściemniaj mi tu, tylko chwal się tą techniką. Jeszcze się czegoś
                                                    nowego nauczę...;-PP
                                                  • jacko1971 Re: ide na spacer. 06.05.07, 14:42
                                                    > Jacuś, ja tak lubię, jak uroczo usiłujesz wtrynić te farmazony. Jeszcze,
                                                    > jeszcze!!wink)
                                                    lubisz jak Ci się wtrynia???? no weź..ale farmazony? eeeee ;-P

> Ee tam, nie ściemniaj mi tu, tylko chwal się tą techniką. Jeszcze się czegoś
                                                    > nowego nauczę...;-PP
                                                    technikę zjadania waffli ryżowych wew czekoladzie znasz tylko Ty, ja ich nie
                                                    jadam ;-P
                                                  • asiunia311 Re: ide na spacer. 06.05.07, 14:51
                                                    jacko1971 napisał:

> lubisz jak Ci się wtrynia???? no weź..ale farmazony? eeeee ;-P

Lubię, bo zaraz mam uśmiech pełen litościwej wyrozumiałości na mordcewink) A o
                                                    czym Ty myślałeś, Paskudzie?wink)

> technikę zjadania waffli ryżowych wew czekoladzie znasz tylko Ty, ja ich nie
                                                    jadam ;-P
                                                    No weź, Twoje dziecię nie lubi tego ciamkać?smile
                                                  • jacko1971 Re: ide na spacer. 06.05.07, 14:59
                                                    > Lubię, bo zaraz mam uśmiech pełen litościwej wyrozumiałości na mordcewink)
                                                    ...cóż za uroczy efekt wtryniania, ale ta wyrozumiałość? czyzby wyrozumiałość
                                                    dla nieporadności partnera ;-PPP

> No weź, Twoje dziecię nie lubi tego ciamkać?smile
                                                    nieee, on ciamka troche inne rzeczy, najchętniej takie zabierane tacie ;-P
                                                  • asiunia311 Re: ide na spacer. 06.05.07, 15:15
                                                    jacko1971 napisał:

> ...cóż za uroczy efekt wtryniania, ale ta wyrozumiałość? czyzby wyrozumiałość
                                                    dla nieporadności partnera ;-PPP

Czyż nie mówiłam, że jestem wyrozumiałą osobą? Tylko do rany przyłóż. Działam
                                                    jak sólwink) Tej ziemiwink

> nieee, on ciamka troche inne rzeczy, najchętniej takie zabierane tacie ;-P
                                                    Teraz to już mnie nieco bardziej zaintrygowałeś. Nie wywiniesz się. Gadaj, co
                                                    to takiego??wink
                                                  • jacko1971 Re: ide na spacer. 06.05.07, 15:22
                                                    > Czyż nie mówiłam, że jestem wyrozumiałą osobą? Tylko do rany przyłóż. Działam
                                                    > jak sólwink) Tej ziemiwink
                                                    sypiesz sól na ranę? o w mordę, wyrozumiałość pełną gębą! i ujmujaca
                                                    delikatność ;-P

> Teraz to już mnie nieco bardziej zaintrygowałeś. Nie wywiniesz się. Gadaj, co
                                                    > to takiego??wink
                                                    ostatnio? plasterki rzodkiewki sciągane z moich kanapek ;-P plasterki kiszonego
                                                    ogórka, oliwki..raz trafił na czosnek, ale nie dał mi satysfakcji zobaczenia
                                                    miny po...a prawie juz gryzł, widać odrzuciło go w ostatnim momencie zapachem ;-
                                                    P
                                                  • asiunia311 Re: ide na spacer. 06.05.07, 15:36
                                                    jacko1971 napisał:

> sypiesz sól na ranę? o w mordę, wyrozumiałość pełną gębą! i ujmujaca
                                                    delikatność ;-P

Wzruszyłeś się, prawda?? Chcesz chusteczkę dla otarcia swych łez?smile

> ostatnio? plasterki rzodkiewki sciągane z moich kanapek ;-P plasterki
                                                    kiszonego ogórka, oliwki..raz trafił na czosnek, ale nie dał mi satysfakcji
                                                    zobaczenia miny po...a prawie juz gryzł, widać odrzuciło go w ostatnim
                                                    momencie zapachem ;-P

Po tym czosnku to by czuć go było na pół kilometra. Biedne dzieck, byłoby jakiś
                                                    czas banitą. To mi przypomina moje dzieciństwo, kiedy wybuchło na mnie zgniłe
                                                    jajko. Moczyli mnie potem w wannie przez pół dnia, a i tak powrót do domu
                                                    odbywał się przy otwartych szybach i szyberdachu;-DD
                                                  • jacko1971 Re: ide na spacer. 06.05.07, 15:45
                                                    > Wzruszyłeś się, prawda?? Chcesz chusteczkę dla otarcia swych łez?smile
                                                    chusteczkę? chyba ścierę i wiadro ;-P

> Po tym czosnku to by czuć go było na pół kilometra. Biedne dzieck, byłoby
                                                    >jakiś czas banitą.
                                                    oj jaki banita, czosnek zjadłem ja ;-Pa on nawet nie zna jego smaku, a moze to
                                                    oduczyłoby go częstowania sie z czyjegoś posiłku ;-P

>To mi przypomina moje dzieciństwo
                                                    i odtąd Asiunia została wioskowym zbukiem? ;-P
                                                  • asiunia311 Re: ide na spacer. 06.05.07, 15:56
                                                    jacko1971 napisał:

> chusteczkę? chyba ścierę i wiadro ;-P
                                                    W sumie racja, przy okazji umyjesz podłogę. I to na kolanach będziesz ze ścierą
                                                    latał!!;-PP

> oj jaki banita, czosnek zjadłem ja ;-Pa on nawet nie zna jego smaku, a moze
                                                    to oduczyłoby go częstowania sie z czyjegoś posiłku ;-P
                                                    Ale wtedy mu najbardziej smakuje, a Ty go chcesz oduczać?? Nie wiesz,
                                                    że 'kradzione' najbardziej smakuje?wink

> i odtąd Asiunia została wioskowym zbukiem? ;-P
                                                    Od tego czasu kąpałam się parę razy, więc feralny zapach zniknął. Ale jak sobie
                                                    to przypomnę...wink)
                                                  • jacko1971 Re: ide na spacer. 06.05.07, 16:07
                                                    > W sumie racja, przy okazji umyjesz podłogę. I to na kolanach będziesz ze
                                                    >ścierą latał!!;-PP
                                                    nieeee nie bede wcierał soli w podłogę wink

>Nie wiesz, że 'kradzione' najbardziej smakuje?wink
                                                    a mi najlepiej smakuje to co lubię ;-P

>Ale jak sobie to przypomnę...wink)

to zapach powraca i lecisz pod wodę ;-P
                                                  • asiunia311 Re: ide na spacer. 06.05.07, 16:14
                                                    jacko1971 napisał:

> nieeee nie bede wcierał soli w podłogę wink
                                                    Racja - sól to ceny kruszec, nie można go tak haniebnie marnowaćwink

> a mi najlepiej smakuje to co lubię ;-P
                                                    A jeśli to, co lubisz pochodzi z nielegalnego 'pożyczenia' - jeszcze lepszy
                                                    smakwink) To też wspomnienia z dzieciństwasmile

> to zapach powraca i lecisz pod wodę ;-P
                                                    Fakt, zapach pozostawia niezatarte wrażeniewink)
                                      • kolorowa_diablica Re: ide na spacer. 05.05.07, 19:05
                                        nie, zwykłe takie były, ze słonecznikiem smile
                                        • asiunia311 Re: ide na spacer. 06.05.07, 13:30
                                          Też dobre...Dobra świnia wszystko zjewink)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka