rachela180 Re: Poproszę nervosol ;( 11.07.07, 19:12 nic... załamania nerwowego mieć nie można? Odpowiedz Link
eleni80 Re: Poproszę nervosol ;( 11.07.07, 21:35 można.... wyśpij się i kup sobie kubełek lodów Odpowiedz Link
eleni80 Re: Poproszę nervosol ;( 12.07.07, 18:01 no to teraz czas na jakieś porządne mięcho! wysmażone z dwóch stron Odpowiedz Link
eleni80 Re: rabyboskie juz sie żegnałas:) 11.07.07, 21:35 a co to są raby? A Ty zakładaj kapelusz! Toż to nie było TAKIE pożegnanie ;P Odpowiedz Link
rachela180 Re: rabyboskie juz sie żegnałas:) 12.07.07, 15:14 ja jestem na granicy... już nie mogę... kolejny mail... kolejna dziewczyna... i kolejne oskarżenie że jestem zbyt dociekliwa... jestem zmęczona... jeśli znowu mnie zrani skończę ze sobą... musze napisać testament Odpowiedz Link
kookardka Re: rabyboskie juz sie żegnałas:) 12.07.07, 16:26 pozwalasz mu na to ... nie warto się męczyć - sobie robisz krzywdę odetnij się i nie pozwól by mogł Cię ranić ... to tylko na początku wydaje się takie okropne, a potem jest coraz lżej - bo to choroba jest a nie miłość - czy tak powinna wyglądać miłość ? Odpowiedz Link
eleni80 Re: rabyboskie juz sie żegnałas:) 12.07.07, 18:00 wysyłałaś maile do jakichś dziewczyn z zapytaniem? nie wiem czy ustalanie ile facet ma kochanek ma sens... Odpowiedz Link
rachela180 Re: rabyboskie juz sie żegnałas:) 12.07.07, 18:12 ja chce tylko wiedzieć czy mam czekać... ale już po ptakach, mam dość, jestem wykończona Odpowiedz Link
eleni80 Re: rabyboskie juz sie żegnałas:) 12.07.07, 19:12 ale na takie pytanie nie odpowie Ci żadna panna z maili jedynie on, a przede wszystkim TY Odpowiedz Link
eleni80 Re: rabyboskie juz sie żegnałas:) 13.07.07, 09:52 ktoś się nieładnie zabawia bo ja też dostałam maila od "kolejnej dziewczyny" i to jakiś facet...... jestem tego pewna tylko po co to robi? rachela180 napisała: > ja jestem na granicy... już nie mogę... kolejny mail... kolejna dziewczyna... i > kolejne oskarżenie że jestem zbyt dociekliwa... jestem zmęczona... jeśli znowu > mnie zrani skończę ze sobą... musze napisać testament Odpowiedz Link
kookardka Re: rabyboskie juz sie żegnałas:) 13.07.07, 12:00 może przez pomyłkę użyła męskiej końcówki pisząc maila ... jesteś pewna ? Odpowiedz Link
stukam_kopytkami .... 13.07.07, 19:16 Ula , daj sobie z nim spokój. Nie jest wart Ciebie ani żadnej z Was. On się nie nauczy - przynajmniej na razie - a będzie dalej krzywdził. Ech, łatwiej jest jak ma się znajomych i przyjaciół, a nie facetów w związku Odpowiedz Link
asiunia311 Re: Poproszę nervosol ;( 12.07.07, 17:59 Chcesz jechać na kilometr walerianą?? Żarty żartami, ale weź głęboki oddech i spróbuj podejść do tego na spokojnie. Da się? Odpowiedz Link