itsnotme 15.11.07, 16:48 Link do martwego terrorysty przypomniał mi o czyms co kiedyś widziałem co ma zwiazek z terroryzmem: Jak ktoś lubi niewyjaśnione zagadki video.google.pl/videoplay?docid=-5870901554543719947 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asiunia311 Re: Teorie spisku 15.11.07, 20:05 To pooglądałam...Z moim 1 mB internetem ( czytaj: 163,8 kb/s ) ten film ściągałby się do niedzieli. Niech żyje Telekompromitacja Polska. Odpowiedz Link
eleni80 Re: Teorie spisku 15.11.07, 22:13 a u mnie idzie w miare płynnie, a mam 512 ;P zgłoś reklamację Odpowiedz Link
itsnotme Re: Teorie spisku 15.11.07, 22:29 U mnie podobnie.Asiunia włącz to sobie i naciśnij pauze. Potem idź zrób pranie kanpki herbatę i jak wrócisz już powinno sporo sięściągnąć. Odpowiedz Link
asiunia311 Re: Teorie spisku 16.11.07, 20:26 Błagam, na temat reklamacji w TP już nie rozmawiajmy. Gdyby mieli podpisać umowę, to do dupy bez mydła wleźli. Natomiast jeśli chodzi o rozwiązanie problemów, to umywają rączki. Żenada. Można to porównać do sytuacji, kiedy się kupiło bilet na samolot w klasie biznes, a dostało bilet na pociąg w II klasie - z tłumaczeniem, że przewoźnik nie odpowiada za rzeczywisty transfer. Niech ta umowa się tylko skończy i adieu cholerny monopolisto. Ale spróbuję w ten sposób to obejrzeć. I raczej daruję sobie to pranie, niech pralka zapracuje na swoje utrzymanie) Odpowiedz Link
anxiety3 Re: Teorie spisku 15.11.07, 21:07 Ten film powinien zobaczyć każdy. Przerażające jest, jak wiele kłamstw w historii już zostało nam wmówione. Przerażające i paraliżujące, bo nawet jesli wydaje Ci się, że o czymś się dowiedziałes, to ile masz siły, albo jak mało jej masz w stosunku do takiego potwora, kontrolującego...niemal wszystko. Jako jednostka masz ograniczone mozliwosci skontrolowania wiarygodnosci nawet takiego filmu, a co dopiero dowiedzenia czegoś więcej, do czego ten film mogłby skłaniać. Widzę, jak poważną bronią w ręku jest edukacja rodząca świadomośc, z drugiej strony > co jest prawdą, w tym, czego uczą? Konkluzja > straszna wizja przyszłosci, choć ten film właśnie niesie przesłanki "wojny" o świadomość i wolność...Jednak nikłe, przytłoczone ogromem już wyrządzonego zła. Odpowiedz Link
itsnotme Re: Teorie spisku 15.11.07, 22:44 > Ten film powinien zobaczyć każdy. > Zgadzam się. > Przerażające jest, jak wiele kłamstw w historii już zostało nam wmówione. > Przerażające i paraliżujące, bo nawet jesli wydaje Ci się, że o czymś się > dowiedziałes, to ile masz siły, albo jak mało jej masz w stosunku do takiego > potwora, kontrolującego...niemal wszystko. Samodzielnie mozna się chronić w pewnych sferach (zwłaszcza polityki pieniężnej). Natomiast w wielu nie. I wiekszośc musi zawsze zapłacić wysoką cenę. > Jako jednostka masz ograniczone mozliwosci skontrolowania wiarygodnosci nawet > takiego filmu, a co dopiero dowiedzenia czegoś więcej, do czego ten film mogłby > skłaniać. Dużo różnych rzeczy tu zmiksowali, tym bardziej trudno ocenić. Osobiście jednak wiele argumentów uważam za sensownych. Zwłaszcza finansowanie kampanii i politykę pieniężną. > Widzę, jak poważną bronią w ręku jest edukacja rodząca świadomośc, z drugiej > strony > co jest prawdą, w tym, czego uczą? > Konkluzja > straszna wizja przyszłosci, choć ten film właśnie niesie przesł > anki > "wojny" o świadomość i wolność... Czego oczekiwać od społeczeństwa, w którym obywatel z niższym niż wyższe wykształceniem często nie wie gdzie jest... KANADA. Tam wybory wygra nawet seryjny morderca, jesli ma większe poparcie sponsorów. Wybory w usa się wygrywa na ludzkich emocjach i za pomocą mediów. Zresztą u nas tez coraz lepiej to widać, chociaż wbrew pozorom nasze społeczeństwo jest bardzo inteligentne. Nawet "mohery" są Jednak nikłe, przytłoczone ogromem już > wyrządzonego zła. > Mnie przeraża najbardziej premedytacja. Historia pokazała, że człowiek zdolny jest prowadzić badania medyczne na drugim człowieku, zabić go dla przyjemności, shandlować, wyrżnąć własną rodzinę, spalić... itd. Że cały system polityczny jest do tego zdolny, przerażające, ale totalitaryzm już to pokazał wielokrotnie, nic nowego. Odpowiedz Link
tygrysio_misio Re: Teorie spisku 16.11.07, 02:22 a ja wam jutro opowiem o tym co wiem od dawna...tylko musze zebrac mysli teraz mam za duzo szumu w glowie ale msle, ze zanim to sie stanie powinniscie przez kontekst koncowki filmu posluchac sobie teraz "Give peace a chance" bo to doskonale tlumaczy moje zamilowanie do idei hipisow i tak dalej...oczywiscie wyidealizowanej idei ktorej rys nie dostrzegam;] Odpowiedz Link
tygrysio_misio Re: Teorie spisku 16.11.07, 02:25 www.youtube.com/watch?v=I-NRriHlLUk zawsze sie wzruszam na tym kawalku Odpowiedz Link