Gość: Kasia IP: *.189.c89.petrotel.pl 14.03.10, 08:39 Co o tym myślicie? niestety ale z powodu braku wolnych terminów zdecydowaliśmy się na ślub w piątek, nie wiem czy to dobrze? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lolus Re: ślub w piątek??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.10, 09:17 wg mnie na slub w zadnym przypadku to nie wplywa, natomiast to zalezy jak duze wesele planujecie przy mniejszym weselu najblizszym = najwazniejszym osobom bedzie latwiej podjac decyzje o wzieciu dnia wolnego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdzichu Re: ślub w piątek??? IP: *.176.c72.petrotel.pl 14.03.10, 12:51 Gość portalu: lolus napisał(a): > przy mniejszym weselu najblizszym = najwazniejszym osobom bedzie latwiej podjac > decyzje o wzieciu dnia wolnego Większej głupoty dawno nie czytałem :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;) Re: ślub w piątek??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.10, 08:19 szefostwo nie zawsze chce dawać wolne na sluby pocitek i kuzynów dalszych ;p takie realia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MĘŻATKA Re: ślub w piątek??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.10, 09:21 Ja też większej głupoty nie czytałam. A może jeszcze W WIELKI PIĄTEK ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bywalec Re: ślub w piątek??? IP: *.plock.mm.pl 16.03.10, 09:25 Widac ze sie nie znasz. Spokojnie mozna zrobic dwudniowe wesele i zamiast dochodzic do siebie w poniedzialek mozna spokojnie piwko wypic w niedziele. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: małgosia Re: ślub w piątek??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.03.10, 23:05 Witam, również uważam , iż ten jedyny dzień w naszym życiu powinien mieć miejsce w sobotę. Współczuję tym którzy decyduję się na piątek , to chyba tylko desperatki. Piątek jest dobrym dniem ale na pogrzeb. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bywalec Re: ślub w piątek??? IP: *.plock.mm.pl 17.03.10, 09:50 Nie rozumiem. Co wy takiego zlego widzicie w tym piatku? Dzien jak kazdy inny wazne ze potem sobota i niedziela wolne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos Re: ślub w piątek??? IP: *.161.c86.petrotel.pl 19.03.10, 08:50 witam.ja mialam wesele w piatek i uwazam ze to tez jest dobry dzien nawet na taka uroczystosc!!!jedynym problemem moze byc ksiadz bo nie kazdy chce dac slub w piatek, chociaz my nie mielismy z tym problemu.mielismy slub i wesele w piatek w sobote poprawiny i w niedziele odpoczywalismy:))) Odpowiedz Link Zgłoś