Dodaj do ulubionych

ślub w piątek???

IP: *.189.c89.petrotel.pl 14.03.10, 08:39
Co o tym myślicie? niestety ale z powodu braku wolnych terminów zdecydowaliśmy
się na ślub w piątek, nie wiem czy to dobrze?
Obserwuj wątek
    • Gość: lolus Re: ślub w piątek??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.10, 09:17
      wg mnie na slub w zadnym przypadku to nie wplywa, natomiast to zalezy jak duze
      wesele planujecie
      przy mniejszym weselu najblizszym = najwazniejszym osobom bedzie latwiej podjac
      decyzje o wzieciu dnia wolnego
      • Gość: zdzichu Re: ślub w piątek??? IP: *.176.c72.petrotel.pl 14.03.10, 12:51
        Gość portalu: lolus napisał(a):

> przy mniejszym weselu najblizszym = najwazniejszym osobom bedzie latwiej podjac
        > decyzje o wzieciu dnia wolnego

Większej głupoty dawno nie czytałem :-)
        • Gość: ;) Re: ślub w piątek??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.10, 08:19
          szefostwo nie zawsze chce dawać wolne na sluby pocitek i kuzynów dalszych ;p
          takie realia
          • Gość: MĘŻATKA Re: ślub w piątek??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.10, 09:21
            Ja też większej głupoty nie czytałam.
            A może jeszcze W WIELKI PIĄTEK ???
            • Gość: bywalec Re: ślub w piątek??? IP: *.plock.mm.pl 16.03.10, 09:25
              Widac ze sie nie znasz. Spokojnie mozna zrobic dwudniowe wesele i zamiast
              dochodzic do siebie w poniedzialek mozna spokojnie piwko wypic w niedziele.
            • Gość: małgosia Re: ślub w piątek??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.03.10, 23:05
              Witam,
              również uważam , iż ten jedyny dzień w naszym życiu powinien mieć miejsce w sobotę.
              Współczuję tym którzy decyduję się na piątek , to chyba tylko desperatki. Piątek
              jest dobrym dniem ale na pogrzeb.
              • Gość: bywalec Re: ślub w piątek??? IP: *.plock.mm.pl 17.03.10, 09:50
                Nie rozumiem. Co wy takiego zlego widzicie w tym piatku? Dzien jak kazdy inny
                wazne ze potem sobota i niedziela wolne.
                • Gość: ktos Re: ślub w piątek??? IP: *.161.c86.petrotel.pl 19.03.10, 08:50
                  witam.ja mialam wesele w piatek i uwazam ze to tez jest dobry dzien
                  nawet na taka uroczystosc!!!jedynym problemem moze byc ksiadz bo nie
                  kazdy chce dac slub w piatek, chociaz my nie mielismy z tym
                  problemu.mielismy slub i wesele w piatek w sobote poprawiny i w
                  niedziele odpoczywalismy:)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka