Dodaj do ulubionych

dr Rybczyński

IP: *.178.c70.petrotel.pl 27.07.10, 17:12
czy któraś z was jest (była) pacjentką dr Jacka Rybczyńskiego? Czy jest
dobrym lekarzem?
Obserwuj wątek
    • Gość: ja Re: dr Rybczyński IP: *.cdma.centertel.pl 04.08.10, 08:30
      Ja byłam pacjentką dr Rybczyńskiego (2x cięcie cesarskie). Było to
      wiele lat temu, moja starsza córka jest już dorosła ( w tym roku
      skończyła 18 lat). Dla mnie był super lekarzem. Zostałam rozcięta w
      takim miejscu i profesjonalnie zszyta, że trzeba nieźle się naszukać
      aby znaleźć szef po moich cesarkach. Ogólnie przemiły i bardzo
      troskliwy lekarz dla swoich pacjentek.
      A gdzie on teraz przyjmuje? Daaaaaaawno u niego nie byłam, gdyż nie
      było takiej potrzeby.
      • Gość: ja Re: dr Rybczyński IP: 178.56.147.* 04.08.10, 08:46
        sorry miało być szew a nie szef
        Szef stoi za mną i tak sobie czyta co ja piszę :D
    • Gość: goska Re: dr Rybczyński IP: *.pern.com.pl 29.01.14, 13:00
      Jestem pacjentką doktora Rybczyńskiego od kiedy skończyłam 18 lat, a aktualnie mam 41 - policz sama ile. Nigdy przez te lata nie byłam u żadnego innego ginekologa, bo Pan doktor tak zawsze mnie leczył że nie było potrzeby żadnych dodatkowych konsultacji z innymi lekarzami. W 2001 r. powitał wraz ze mną mojego syna na którym czuwał medycznie kiedy byłam w ciąży. Niestety przez cesarkę, ale dzisiaj nie mam śladu po bliźnie (osobiście szył) i nigdy nie miałam żadnych problemów zdrowotnych po bądź co bądź operacji. Wszystko super się zagoiło i nie było żadnych problemów co chyba świadczy i o Jego kompetencjach i o troskliwej opiece nad pacjentkami. A przy tym jest bardzo miły jako człowiek i dlatego stres związany z wizytą zawsze gdzieś się ulatnia po wejściu do gabinetu. Na prawdę polecam!
    • Gość: pacjentka Re: dr Rybczyński IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.01.14, 14:50
      No cóż - mi nie odpowiadał styl bycia tego lekarza - taki goguś i w dodatku źle wypowiada się o kolegach lekarzach oraz opowiada o pacjentkach, to było żenujące.
      Poza tym nieźle nie nastraszył: rakiem i siedmioma plagami egipskimi. Potrzebowałam spokojnego, mądrego i rzeczowego lekarza więc zmieniłam Rybczyńskiego na innego.
      • 7laila Re: dr Rybczyński 31.01.14, 19:24
        Gość portalu: pacjentka napisał(a):

> No cóż - mi nie odpowiadał styl bycia tego lekarza - taki goguś i w dodatku źle
        > wypowiada się o kolegach lekarzach oraz opowiada o pacjentkach, to było żenują
        > ce.
        > Poza tym nieźle nie nastraszył: rakiem i siedmioma plagami egipskimi. Potrzebow
        > ałam spokojnego, mądrego i rzeczowego lekarza więc zmieniłam Rybczyńskiego na i
        > nnego.

Żenujące to są kłamstwa, jakie wypisujesz o lekarzu, którego zapewne nie widziałaś na oczy, oraz nazywanie gogusiem dobrego specjalisty. Zapewne jesteś żałosnym prymitywem, któremu mózg zamienił się w raka, a za notoryczne łajdactwo co noc śni się siedem plag egipskich. :D
        • Gość: Antydebil Re: dr Rybczyński IP: *.216.c83.petrotel.pl 01.02.14, 19:54
          K(u)rwiszcze się odezwało jak jej ciało się puszczało

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka