sztuciece 30.08.10, 18:00 Witam wszystkich. Poszukuję stadnin w okolicach Płocka, w których mogłabym się nauczyć jeździć konno. Przydałyby mi się adresy i numery telefonów właścicieli/instruktorów. Liczę na waszą pomoc. Mój e mail: ekos94@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: amazonka Re: Stadniny w okolicach Płocka IP: *.adsl.inetia.pl 30.08.10, 18:09 żeby pojeździć konno nie potrzeba aż stadniny - wystarczą konie do jazdy wierzchem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jadzia Re: Stadniny w okolicach Płocka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.10, 15:17 Koniki w stadninie"Kamasutra" Odpowiedz Link Zgłoś
ranczerka Re: Stadniny w okolicach Płocka 07.09.10, 11:36 cierszewo .. łąck .. bardzo ładna stajnia jest w hotelu kawallo koło ciechomic chyba tam gdzie jest sala weselna u kwiatkowskich ja tez dopiero się uczę ,mam 3 letnia kobyłke wielkopolska i raz w tygodniu przyjezdza do mnie instruktor . pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
fanny.ekdahl Re: Stadniny w okolicach Płocka 22.09.10, 10:44 w Cierszewie to raczej taka jazda rekreacyjna, podstawy na lonży + jakiś spokojny wyjazd w teren. nie mają tam jakichś super koni natomiast w Łącku to możesz próbować, ale to już jeśli chcesz zająć się sportem profesjonalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ranczerka Re: Stadniny w okolicach Płocka IP: *.223.c72.petrotel.pl 25.09.10, 09:34 szukam osoby dobrze jeżdzącej konno która chiałaby jeżdzic na mojej 3 letnej klaczy. kobyłka jest bardzo grzeczna , była profesjonalnie zajezdzona . Odpowiedz Link Zgłoś
weera141 Re: Stadniny w okolicach Płocka 02.10.10, 14:53 witam , mogłabym prosić o kontakt - jestem zainteresowana ofertą :) Odpowiedz Link Zgłoś
weera141 Re: Stadniny w okolicach Płocka 02.10.10, 14:54 Gość portalu: ranczerka napisał(a): > szukam osoby dobrze jeżdzącej konno która chiałaby jeżdzic na mojej 3 letnej > klaczy. > kobyłka jest bardzo grzeczna , była profesjonalnie zajezdzona . witam, mogłabym prosić o kontakt - jestem zainteresowana ofertą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ranczerka Re: Stadniny w okolicach Płocka IP: *.154.c88.petrotel.pl 02.10.10, 21:02 m.obidowska@tlen.pl odezwij się na email to przesle ci nr telefonu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natalia14000@o2.pl Re: Stadniny w okolicach Płocka IP: *.160.c76.petrotel.pl 24.02.11, 13:40 Witam o odpowiedzi na pani ogłoszenie zgłaszam swoje zainteresowanie by jeździć na tej klaczy jestem przekonana że dobrze by nam się współpracowało pozdrawiam Natalia mój email: natalia14000@o2.pl oraz telefon: 608638489 Odpowiedz Link Zgłoś